Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде в Матрицата
Здравейте момичета,

Моята беболина се развива чудесно. Преди няколко седмици, когато повечето се похвалиха, че усещат бебетата, се бях притеснила че аз нищо не усещам, но нещата си дойдоха на мястото. От време на време, детето дава сигнали от вътре и осмисля големината на шкембето ми.  Joy Joy Joy
Иначе вчера попитах дали има нещо като поведение в ритането, което трябва да наблюдавам, но лекарката ми каза, че е важно да я усещам - нито силата, нито честотата били важни.

mammapak, стискам ти палци и вярвам, че всичко ще завърши благополучно.  bouquet

# 616
  • Sofia, Bulgaria
И аз вчера си видях бебо - вече и моята докторка потвърди че е момче (досега не виждаше съответния атрибут, но на феталната като ходих ми казаха, че със сигурност е момче). Обиколката на корема му била по-малка, но нищо притеснително нямало, но аз все пак го мисля. Другите мерки си отговарят. 770 гр. в 25 гс.+5 дни. На следващата консултация сме почвали и тонове да слушаме. Тогава и изследвания пак ще правя.

# 617
Да наистина, сега имат повече място и могат да сменят позите по-често. Обезпокоително би било ако не го усещаш повече от 24 часа, но имам предвид да не усещаш абсолютно нищо. Мен когато ме рита в пикочния мехур, не усещам ритници, а по-скоро стягане в самия мехур, така че понякога може да го усещате, но да не си дадете сметка.

За срамната кост, с първата бременност ме боля много, но не съм правила нищо по въпроса. Дължи се на разширяването на таза. Аз съм с широк таз, но явно това не оказва влияние. Засега не ме боли чак толкова, но мисля че по малко се усилва с всеки ден.

# 618
Не забравяйте, че бебетата си имат техен режим, който е по-различен от нашия. Тоест, докато си хъркате блажено, бубата може да си прави физзарядка в корема, и обратно, когато се движите през деня, то се успива от движенията ви.
Аз като гледам мойта беба е нощна птица. През деня лежерно, а вечер парти. Онзи ден баща и на бар, а тя си прави купон в квартирата  Joy

# 619
Аз май прекалено се шашкам за тези движения, чета насам натам по интернет само как трябвало да се броят как незнам си какво.... smile3507 само се стресирам, май мъжът ми беше прав като искаше да ми спира всякакъв достъп до интернет. Иначе на вас мамита ви завиждам благородно, че можете често да виждате на видеозон бебенцата си  Rolling Eyes аз последно имах скан в 20г.с. и това беше Sad сега само тоновете и общи приказки през 3 седмици  newsm78

# 620
  • Някъде в Матрицата
Защо не можеш да си виждаш бебчето на видеоозон? Аз се следя по ЗК и вече изчерпах лимита на видеоозона, но като ходя на преглед ми го пускат и съответно си плащам само за това.
А за движенията не се шашкай - важното е да усещаш, че има движение. С времето, когато и мястото става по-малко ще усещаш по-силно.  Hug

# 621
Защо не можеш да си виждаш бебчето на видеоозон? Аз се следя по ЗК и вече изчерпах лимита на видеоозона, но като ходя на преглед ми го пускат и съответно си плащам само за това.
А за движенията не се шашкай - важното е да усещаш, че има движение. С времето, когато и мястото става по-малко ще усещаш по-силно.  Hug

Немога защото живея в Англия. Тук последния скан е в 20г.с. и ако всичко е нормално и няма усложнения това е последния скан който се полага. Разбира се има частни, но са доста скъпи. Та ще си запазя един частен малко по натам в 8 месец живот и здраве.  newsm78

# 622
  • Някъде в Матрицата
Съжалявам, не знаех, че си в чужбина.
Е, поне в нещо да имаме предимство пред останалите. Simple Smile

# 623
Съжалявам, не знаех, че си в чужбина.
Е, поне в нещо да имаме предимство пред останалите. Simple Smile
ахахха да така е  Grinning

А исках да попитам някои от вас започнаха ли да купуват вече неща за бебенцата. Аз още нищо ама нищо не съм взимала, а като говоря с мъжът ми той все казва "Има време"  Crossing Arms Четох тук във форума някакви по-стари теми с примерни списъци какво е трябва да се вземе преди да се роди детето...и все пак искам да ви питам и вас?  newsm78

# 624
Аз периодично си гледам по сайтовете за дрешки, колички и др. Но все си мисля да навляза поне в 7 месец и тогава да започна да пазарувам. Иначе започнах да гледам списъци из нета, както и в прав текст да разпитвам приятелки коя какво може да ми даде Peace

# 625
Аз периодично си гледам по сайтовете за дрешки, колички и др. Но все си мисля да навляза поне в 7 месец и тогава да започна да пазарувам. Иначе започнах да гледам списъци из нета, както и в прав текст да разпитвам приятелки коя какво може да ми даде Peace

Покрай мен има доста дето родиха скоро и ще ги питам тях какво са взимали преди да се роди бебето. Аз живот и здраве количката ще я взема след като родя, само кар сийт ще взема преди това. Аз съм вече в 7ми ама ще почакам още малко  newsm78 Wink

# 626
И аз още не купувам, само бегло оглеждам; и при нас доста хора искат да ни дават неща, така че първо искам да видя какво ще ми донесат Crazy
Още съм 29 г.с. мисля, че има време  Sunglasses

# 627
  • София
И аз още не купувам, само бегло оглеждам; и при нас доста хора искат да ни дават неща, така че първо искам да видя какво ще ми донесат Crazy
Още съм 29 г.с. мисля, че има време  Sunglasses

Принципно има време, но е хубаво да си набелязала какво искаш и от къде да го вземеш, че иначе ще е стрес да се купува бързо и веднага, да не говорим, бащата да тръгне да купува, поради непопълнени нужди  Laughing

Аз са сега съм взела няколко дрешки, ей така от мерак. Поръчала съм шишета и стерилизатор на Томи Типи, но още даже не съм ги получила.
По-големите неща съм ги харесала и само чакам да ги поръчам, защото за някой се чака 45 дни.

# 628
В края на  тема 6 сме  и като заглавие с най - висок процент гласували  е  
(Чакаме първото ритниче от НОЕМВИйското мъниче) според мен  ритничета си имаме от доста време в 7 месец сме  друго заглавие да се предложи за следваща тема Peace

# 629
В края на  тема 6 сме  и като заглавие с най - висок процент гласували  е  
(Чакаме първото ритниче от НОЕМВИйското мъниче) според мен  ритничета си имаме от доста време в 7 месец сме  друго заглавие да се предложи за следваща тема Peace
НОЕМВРИйче в коремчето шава и усеща на мама любовта голяма.  newsm78  Това каточели е най-добре 🤔

Общи условия

Активация на акаунт