Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 476
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
 Здравейте, мина и моята цветна снимка, тръбите са ми перфектни. Честно казано не съм сигурна какво да мисля и как да се  чувствам. Мислех, че щом при мъжът ми всичко е наред, то проблем ще са тръбите, а сега  Shocked  Изпратиха ни вкъщи да си пробваме за няколко месеца, ама то 2 години вече не става, та за тия 3 месеца ли ще стане?! Ще проследяваме овулацията, обаче не разбрах тоя цикъл ли другия ли, стори ми се че шефкетова каза за другия, но може и да греша . Искаше ми се да знам къде е причината, защото  2 години не са малко и със сигурност има някъде проблем.
  Момичета, малко глупав въпрос, но ако този месец вземе,  че стане дали облъчването от снимката и веществото могат да навредят на зародиша ?

# 586
Здравейте!Обръщам се с молба към онези от вас,които са правили инвитро с донорска яйцеклетка ,как протече при вас подготовката за самата процедура,на кой ден от МЦ бяхте на преглед и колко време измина до самия трансфер?Поставяна ли ви е блокираща инжекция и на кой ден от МЦ?
Аз съм с донорска. Подготовката не е кой знае какво. При мен беше от 2-ри ден на цикъла естрофем 2х1, в деня, който се приеме за ден за овулация се почва и утрогестан 2х3. Ако ти слагат РВМС в същия ден се взима кръв. Този ден се брои за нулев. След 2 дни отиваш пак за кръв за РВМС-то и два часа след взимането ти го слагат в кабинета за прегледи. И на 3-ти/5-ти ден трансфер.

Здравейте, мина и моята цветна снимка, тръбите са ми перфектни. Честно казано не съм сигурна какво да мисля и как да се  чувствам. Мислех, че щом при мъжът ми всичко е наред, то проблем ще са тръбите, а сега  Shocked  Изпратиха ни вкъщи да си пробваме за няколко месеца, ама то 2 години вече не става, та за тия 3 месеца ли ще стане?! Ще проследяваме овулацията, обаче не разбрах тоя цикъл ли другия ли, стори ми се че шефкетова каза за другия, но може и да греша . Искаше ми се да знам къде е причината, защото  2 години не са малко и със сигурност има някъде проблем.
  Момичета, малко глупав въпрос, но ако този месец вземе,  че стане дали облъчването от снимката и веществото могат да навредят на зародиша ?
Няма да навредят. Имай малко търпение, толкова си чакала, сега за месец-два..Ще стане Simple Smile

# 587
Манди, благодаря за ценоразписа! Питах лично Цветков, за отпуските и той ми потвърди, че клиниката ще е в отпуск от 15.07.2016г - 15.08.2016г.

# 588
  • София
Много съм доволна, а и щастлива, че всичко е наред  Peace

Тара, много съм щастлива ,че всичко е наред !  Hug Heart Eyes
Ще се наредят нещата..само още малко търпение! Hug Hug

# 589
Здравейте!Обръщам се с молба към онези от вас,които са правили инвитро с донорска яйцеклетка ,как протече при вас подготовката за самата процедура,на кой ден от МЦ бяхте на преглед и колко време измина до самия трансфер?Поставяна ли ви е блокираща инжекция и на кой ден от МЦ?
И аз съм с донорска. Както и Електра е казала няма кой знае каква подготовка. На мен при първия опит беше повече подготовката, защото донор беше сестра ми и доктора трябваше да ни изравни циклите. За втория опит си записах час на 9 ти ден и два дни преди трансфера започнах кринон. За съжаление и двата опита приключиха без имплантация. Успех на теб!

# 590
  • София
Момичета, може ли някоя да ми обясни, защо се пие след трансфер и утрогестан и естрофем Rolling Eyes Нали и двете са за удебеляване на лигавицата (или бъркам) , освен това естрофема е естрадиол, а утрогестана е прогестерон и нещо не схващам схемата newsm78 Благодаря ви!

# 591
  • В сърцето на любимия човек
Buena - прилагат се и двата хормона, защото те имат еднакво важна функция при бременност:

Прогестерона отговаря за задържането на бременността, а естрадиола - за поддържането на лигавицата в първите седмици. При нас, заради пункцията секрецията на двата хормона е забавена (заради умишлено понижените нива на ЛХ и блокирането на хипофизата), затова се налага през първите седмици да ги приемаме във вид на медикаменти.

Ето още една графика:
От ляво е при цикъл без бременност, а от дясно при цикъл с настъпила бременност

# 592
  • София
Пънче, мерси много за подробното инфо Hug беше ми много полезно Hug
Аз досега никога не съм вземала естрофем, сега за пръв път го пия. Досега винаги съм имала след трансфер дуфастон и утрогестан и затова ми е странна тази схема.
Нещо хич не ми е добре на главата тия дни, но идея си нямам от какво може да е, защото пия в момента точно 10 вида лекарства ooooh!
На всички мацки-много успех и късмет  bouquet

# 593

Момичета, малко глупав въпрос, но ако този месец вземе,  че стане дали облъчването от снимката и веществото могат да навредят на зародиша ?
Не само, че не може да навреди на бъдещия ембрион, а и казват, че след ЦС шансът за естествено зачеване е по-голям.
Божа работа!

Buena esperanza Ох, и за така бях около месец с 10-11 вида медикаменти.  ooooh! Не знаех къде се намирам.

# 594
Дами, често коментирате Тема за "добавки" с Denis, но не я намирам. Моля, да ми кажете, как се казва темата?

# 595
Онзи ден гледах, че в Щерев са ми били по-големи дозите естрофем на ден - по 4 на ден.
А в Надежда и преди, и след трансфера по 2 на ден, 2х1.
Ще споделите ли вие по колко пиете? Преди и след ЕТ. Че нещо взеха да ме обземат съмнения пак newsm78

# 596
Дами, често коментирате Тема за "добавки" с Denis, но не я намирам. Моля, да ми кажете, как се казва темата?

Според мен преди да започнеш да приемаш добавки,все пак се консултирай с лекарката си.По време на моя опит/успешен/тя ми каза "все тая ако искаш си ги допий".Сега вече пия витамини за бременни

# 597
Онзи ден гледах, че в Щерев са ми били по-големи дозите естрофем на ден - по 4 на ден.
А в Надежда и преди, и след трансфера по 2 на ден, 2х1.
Ще споделите ли вие по колко пиете? Преди и след ЕТ. Че нещо взеха да ме обземат съмнения пак newsm78

Абсолютно достатъчна е дозата, самоназначавала съм си 3 х 1, ефект 0. С тези дози износих близнаците до седмиците в които трябваше да пия лекарствата. И Утрогестана 2 х 3 е достатъчен.

В Селена дозите са направо конски, по 6-8 естрофема, допълнително Климара, и още една торба излишни лекарства.

# 598
Да бе, направи ми впечатление, че някои имат направо конски дози естрофем #Crazy
Затова реших нещо да не би първия път аз да не съм разбрала.
Благодаря, Фелиндра bouquet

# 599
Здравейте момичета!извинете ме,че тук пиша,но виждам,че сте по активни в тази тема.Не знам просто какво става.Днес бях на преглед на и доктора не видя нищо,няма плодно сакче няма нищо,а трансфера ми беше на 18 Май,като преди това за последно съм си мерила ЧХГ на 02.06 -378.8 и доктора каза да не пускам повече кръв,а направо на преглед.Сега пуснах ЧХГ на ново да видим дали расте или е пада.Страшно съм притеснена SadДоктора казва,че ако е високо ЧХГ трябва да го търси къде е,а аз нямам тръби маханти са и двете.Извинете ме още веднъж,че ви отклонявам от темата Sad

Общи условия

Активация на акаунт