Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 470
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Не знам как бих могла да ти помогна. Изчакай резултата и виж док какво ще каже. В този случай по-добре да е ниско ЧХГ... Съжалявам Hug

# 601
Здравейте мацки,
започвам стимулация с клостилбегит , но интересното е, че ми го даде от 2-ри ден, а миналия път беше от 3-ти ден на МЦ има ли значение, някой започвал ли го е от 2-ри ден ?
Сигурно може и от 2-та дни. newsm78
Очаквам отговор, благодаря ви предварително.

# 602
  • София
Green, на мен сега много ми се виждат, защото когато правех стимулациите, имах инжекции само, но през устата съм приемала не повече от 2-3 хапчета, а сега са шепи, като сложим и добавките... ooooh!

Боряна, аз съм пила Клостил от 2ри ден, споко Peace

Виви, не знам какво да ти кажа, освен кураж и пиши като ти излезе резултата от кръвния Hug

# 603
Лелий, какви са тези страшни дози естрофем.Аз от него имам проблем със сърцето.А милите жени как го понасят.
Естрогеновите препарати са нож с две остриета,във времето могат да дадат тласък на спящи онкологични процеси или да засилят риска у пациентки с фамилна обремененост.
 Имаше някакви изследвания, които показваха увеличаване случаите от рак на гърдата след дълго приемане на естроген, но 10 години след това.

# 604
Вивияна, резултата ти е три хиляди и нагоре ли?
Отивай да ти търсят ембриона. Въпреки че нямаш тръби, вероятно има някъде част от тях. Нещо като рогче.

# 605
Звънни на спешния телефон от първата страница да ти кажат какво да правиш.
А на Цветков прати ли смс вече?

# 606
Със стойности на ЧХГ над 3000 сакчето се вижда дори да е в тръбата, в рогчето от тръбата и т.н. и при това се вижда къде е.
Стискам палци да е недоглеждане и да вдигаме излишно пара.  Praynig
Дръж ни в течение Виви, но се опитай да си спокойна.  bouquet

# 607
Дами, често коментирате Тема за "добавки" с Denis, но не я намирам. Моля, да ми кажете, как се казва темата?

Здравей scharada! Ето я темата с добавките:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=888864.615;topicrefid=20

# 608
Качвам ценоразписа набързо, през друг сайт, а после като правя новата тема, ще сменя линковете, за да не са от прикачи.ком

Скрит текст:

Може да са разбъркани, надявам се да няма дублирани, но сега нямам много време, дано свърши работа

Здравейте, момичета, най-после и аз да се регистрирам Simple Smile имам едно въпросче "Слъчевата Манди" - колко струва ЦС, скоро ми предстои, а забравих да попитам. Ако друг има информация ще съм благодарна. Пожелавам на всички както и на себе си много скоро да ни се случи Чудото  Heart Eyes

# 609
Рая,аз правих снимка януари.Тогава беше 150лв.Предполагам не се е променило.Успех Simple Smile

# 610
Viviana,беше ли пак на лекар,как са нещата при теб? Praynig
Boriana,моя опит беше с клостил от 2-ри ден,извадихме две яйцеклетки които се оплодиха и сега съм бременна в седми месец.Така,че не се безпокой.Много е важно когато си в процедура да си спокойна и уравновесена.Знам,че трудно се постига и е лесно да се каже,но пробвай.Успех ти желая Praynig Hug
Рая,150 лв е ЦС ,но без упойка.Със упойка е 240-такива бяха цените ,когато правих аз

# 611
Здравейте момичета. Сутрин преди изследването на ТСХ и Пролактин трябва ли да съм тладна и жадна?? Другите изисквания ги зная, но за това не съм сигурна

# 612
  • София
Деспина, гладна,жадна и без кафе и без секс преднара вечер, заради пролактина.

# 613
  • София
Ох момичета, стига с това жадна за кръвни изследвания.
Трябва са сте гладни и да не сте пили кафета, коли, чайове.
Вода дори е препоръчително да се пие, защото 12 часа без вода... И после иди търси вени...

# 614
Ако ще има упойка са ме предупреждавали за храна.
За някои кръвни са ме предупреждавали единствено за кафе.
Но за секс никой никога нищо не е споменавал  ooooh! 
Изследвали са ми пролактина няколко пъти, обаче ако е бил компрометиран резултата не нося вина  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт