Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 480
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, Герда, но аз листовката я имам. Пациент съм от скоро(4 месеца) и ми я дадоха, при първото посещение, от регистратурата. На началната страница има едни подробни цени, но не се отварят. Май prikach.com не функционира вече.

# 571
А август дали ще е наличен или ще затварят пак клиниката  newsm78

Бамба, мисля, че и Стаменов ще почива от средата на Юли до средата на Август. Поне такива бяха плановете през Март. Може да ги е променил от тогава...

# 572
Днес съм на коментар при Цветков и ще ги питам, дали и кога ще почива клиниката.

# 573
Аз в понеделник съм на биопсия при д-р Стаменов и ще попитам кога ще почива той

# 574
Месеца след биопсията се забременява много лесно.Така че не пропускайте момента.

# 575
Не съм много сигурна в това. Naughty

# 576
  • В сърцето на любимия човек
Персенска специално прави биопсии в месеца преди трансфер точно защото след това по-лесно настъпва имплантация.
В други клиники специално правят надраскване на лигавицата.
Като цяло е доказан метод, защото лигавицата на надрасканото място е по-нова и с по-добра структура.

# 577
Днес беше много спокойно в клиниката.
Бях на преглед при мамолог- д-р Стоименов- такъв обстоен преглед досега не съм имала, заключих, че предишните прегледи изобщо няма да ги броя за такива. Много съм доволна, а и щастлива, че всичко е наред  Peace

# 578
  • Пловдив
Персенска специално прави биопсии в месеца преди трансфер точно защото след това по-лесно настъпва имплантация.
В други клиники специално правят надраскване на лигавицата.
Като цяло е доказан метод, защото лигавицата на надрасканото място е по-нова и с по-добра структура.
А дали и хистерото има такъв ефект?

# 579
  • В сърцето на любимия човек
Да Wink

# 580
При мен това не подейства предния път, а сега го изпуснах, защото не ми беше готов резултата Crossing Arms

# 581
  • София/Стара Загора
Качвам ценоразписа набързо, през друг сайт, а после като правя новата тема, ще сменя линковете, за да не са от прикачи.ком

Скрит текст:

Може да са разбъркани, надявам се да няма дублирани, но сега нямам много време, дано свърши работа

# 582
Момичета, при стимулация с Клостил пускат ли се хормони? И ако да, на първи ден дали ще са достоверни? Преместиха ми часа от събота за утре...

# 583
Гери, на мен не ми пускаха хормони. Само преглед. На първи ден ще се видят антралните. Всичко ще е наред.  Peace

# 584
Здравейте!Обръщам се с молба към онези от вас,които са правили инвитро с донорска яйцеклетка ,как протече при вас подготовката за самата процедура,на кой ден от МЦ бяхте на преглед и колко време измина до самия трансфер?Поставяна ли ви е блокираща инжекция и на кой ден от МЦ?

Общи условия

Активация на акаунт