Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Съгласна съм с Манди, искат да придобият опит.
съгласна съм  Mr. Greenно   нооо при ПИД също се бодът ембпионините ,и ....не  им ли идва малкооо в повече  newsm78 затуй питам И ма ли успели след ПИД аааа newsm78мое мнение ,мое си проучване Laughingпа и скъпичи опит аа
а и когато иде   реч за донорска ,коооо
ии забравих да кажа ГЕРДА да когато мъжете замразяват материал Да винаги искат вирусология ако не е валидна

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 22:51 от pepapet1968

# 661
Танита, на нас за свежите ембриони ни казаха, че на 4-ти ден трябва да решим дали ще правим ПИД, ще ги изчакат до 5-ти ден и на 6-ти ден ще е трансфера, т.е. резултатът трябва да излезе за 1 ден.  Ако правилно съм разбрала, де.

Благодаря, Elpis. Утре на биопсията пак ще поразпитам доктора за ПИБ и за отпуските. Стискайте палци момичета, че малко ме е страх.

# 662
Съветвам всеки,на който му е препоръчан пид от репродуктивния специалист да си запише консултация с генетик, за да получи компетентно обяснение.
 Всеки, който не е наясно какво е пид и какво налага прилагането му в неговия случай има право да получи компетентно обяснение от специалист.Не е нужно да правиш нещо, което не ти е ясно какво е и защо е.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 23:15 от Анонимен

# 663
Съветвам всеки, който е посъветван от репродуктивния специалист да прави пид да си запише консултация с генетик, за да получи компетентно обяснение.
 Всеки, който не е наясно какво е пид и какво налага прилагането му в неговия случай има право да получи компетентно обяснение от специалист.

едвали някой който има 100 опита да не се е интересувал и да не знае какаво е ПИД... Но друг е въпроса колко са Успелите newsm78

# 664
Има огромна разлика между "интересувал се" и консултация със специалист.
 Може да си зададете въпрос към лекаря има ли статистически данни на успели, които да видите.
 В друга болница имах възможност да се запозная  колко идентични случаи на моя са се подложили на пид и колко са успели, но разбира се там мащабите са много по-големи.
 След пид аз имах за кратко имплантация.

# 665
Герда не се заяждам ма аз и без ПиД  съм имала импалантация Mr. Green
и просто си питам коо  Rolling Eyesи дали не съм питала и не съм се консултирала със специалист аа ,...не обичам да си чеша язика ей тъй ,с моя  голяммм опитт  Mr. Green

# 666
И мен ме интересува колко са успелите  newsm78
Аз се опитах да си запазя час за генетиците, за да коментирам точно защо се налага това изследване, но ми казаха, че доктора като отида на преглед ще ми обясни.  #Crazy

# 667
Теди мисля, че след като говориш с лекаря си да отидеш при генетик, защото репродуктивните са много натоварени и се скъпят откъм обясненията.
И аз не се заяждам. Просто съветвам момичетата да търсят информацията от лекарите си, защото те имат право на нея. А моите пидове са едно огромно ходене по мъките, направо не искам да чувам повече за тях.
 Само да кажа, че има пид за хромозомни аномалии и отделно за моногенни заболявания като хемофилия,склеродермия,муковисцидоза,имунни дефицити и т.н

# 668
И мен ме интересува колко са успелите  newsm78
Аз се опитах да си запазя час с генетиците, за да коментирам точно защо се налага това изследване, но ми казаха, че доктора като отида на преглед ще ми обясни.  #Crazy
ха да видиш ти станахме няколко  Joy Joy Joy
ии нямат нищо общо генетици и ;;специалисти;;; иде реч за биолози,,и ко доктора казва ПИД  и ...ко прайш а

# 669
Сигурно каквото се прави ,като ти кажат биопсии  Laughing

# 670
Аз все се питам и не мога да си отговоря:Защо да правя ПИК  при положение, че  всеки ембрион носи гените на двамата и ако има  проблем с гените, защо не се търси генетичния  проблем при тях?   newsm78

# 671
Аз все се питам и не мога да си отговоря:Защо да правя ПИК  при положение, че  всеки ембрион носи гените на двамата и ако има  проблем с гените, защо не се търси генетичния  проблем при тях?   newsm78
мдаа и когато Генетичните и на двамата са ОК ко правим newsm78 ми правим си ПИД Mr. Green

# 672
При нас Генетичните са ок, но трябва пид, такъв е случаят.

# 673
Здравейте мили момичета,
искам да ви попитам-понеже за първи път правя ин витро със стимулация ( до сега ЕЦ) , кога се пускат нивата на хормоните, по точно ме интересува нивото на естрадиола. Преди пункцията или ?
Предварително, благодаря!

Иди си спокойно на преглед, лекарката ти ще прецени какво е състоянието на яйчниците ти и дали да пускате изследванията и да почваш с инжекциите.

# 674
мдаа и когато Генетичните и на двамата са ОК ко правим newsm78 ми правим си ПИД Mr. Green
Точно това и аз се чудя!  И на двамата генетичните са ОК , а и знаят, че от предишния си партньор имам неуспешни бременности, значи някой не си е свършил работата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт