Любители на Котки - Тема 105

• 48 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, моите котани днес не повръщат, но не са акали вече три дена. Първият ден ги пренасяхме и предположих, че са се стресирали. Вчера беше операцията и пак не са ходили. Днес също. Според вас нормално ли е?

Да. Все пак не са яли почти нищо още от деня преди операцията. Почакай да се събере "материал". Simple Smile

# 661
  • София
Пролетен дъждец, чувала съм, че тук мамите оправят запечени котани с малко краве масълце, прокарвало ги от раз. Дай им по мъничко, по една кафена лъжичка, няма да им навреди.

# 662
Здравейте.

Имам един доста конкретен върпос.
Гледам в Емаг има 2х3 кг (6кг) Essential The Jaguar. Което е 50% по-евтино от това което се намира в местните зоомагазини (3кг на същата цена).
Храна много ми харесва като характеристики и на котето също се нрави и се отразява добре.

Та въпросът ми е следният: Ако някой е поръчвал конкретният пакет има ли някаква уловка със срокът на годност?

П.С. Сега редуваме котето с Ягуар-ът и Аплаус китън, много ги харесва и двете и косъмът и е гладък и обемен, много е игрива (е в жегите не толковa Grinning )

# 663
Здравей. bouquet
Аз съм поръчвала няколко пъти от Емаг, вкл. и Ягуар проблем със срока на годност не съм имала. Peace

# 664
Аз съм пръчвала няколко пъти от тази промоция. Наистина излиза страшно изгодно. Само един път в началото на годината ми бяха пратили чували, които изтичаха след 1 месец. Съответно беше невъзможно да бъдат изяден навреме и изобщо не приех поръчката. След това поръчах още три пъти и пакетите са годни до ноември.  Peace

# 665
Ивекс, благодаря ти за отговора, аз също поръчвам много неща от емаг (и сегашният аплауз който даваме на малката Бела пак е от там).
Срокът е до 2017, мисля, проблеми до сега не съм имал и с останалите неща.

Просто наличието на такъв изгоден пакет (2х3кг за 52 лв) ме озадачи, защото не е на "промоция", а въпреки това е 50% по-евтин от 3кг за 52 лв в магазина на д-р Стефанов да речем. До сега Ягуар взимахме само насипен от zoomagazin.eu та се надявах някой ако е поръчвал конкретният 2х3 да изкаже мнение.

След 1-2 седмици ще споделя отзиви като го поръчам (понеже още има 500гр аплауз за консумация).

@Епона, благодаря точно това ме интересуваше понеже грубо смятах, че количеството от 6 кг стига за около 3 месеца и малко. А на място когато ти доставиха пратката ли върна поръчката?

# 666
Да, казах на куриера, който я донесе, че е с изтичащ срок и отказвам да я приема, направо да им я връща. Той звънна някъде и потвърди, че няма проблем да стане така.
От този случай винаги проверям веднага. А тогава имах късмет, случайно реших. Съмнявам се обаче вече да има подобни проблеми, ако не само аз съм им върнала пратка тогава.

# 667
Два данъка:
Скрит текст:

На първата Ромина в крайно непривично за нея състояние:мирна.Кани се да музицира Simple Smile
Много е красива и все още я давам на добро семейство.Малко вероятно при толкова котенца на улицата,но аз да си кажа.
На втората снимка бебето вече прохожда,прояжда само и проявява жив интерес към света,в случая куче в двор.Оказа се много жилаво котенце!Още е омуфкано на вид,не знам какво го е дъвкало в мазето на блока,но знам по Джоузеф,че това се оправя безпроблемно.Ромина лудо го направи от игра,но на него му харесва.

# 668
  • София
 Drago9205, аз също поръчах 2-3 пъти точно този пакет и срокът винаги е бил не по- малко от 4мес.  Peace  Проверявам и аз, след като Епона спомена, че при нея е пристигнала храна с изтичащ срок.

Пролетен дъждец, възстановиха ли се твоите мацки?  Hug

# 669
LilaC, много са сладки малките фъстъци!

Стейси скоро не съм я показвала май ...
Не се чувства добре от горещото време, търси хладина и яде по-малко.

Скрит текст:

# 670
  • Варна
Хубави душички   Hug Нашите 6 броя в градината щъкат насам натам, катерят се по дърветата, Ма не на високо, че то страшно като си малък котьо Simple Smile

# 671
  • Варна
Оле, голяма сладост са бебетата котки!  Heart Eyes
Стейси е наслада за очите, надявам се и ръцете.  Laughing
Искам да се похваля на живо с красиви котешки кълки, и мила котка, ама пусто е страхлива Мага. Който и да поиска да я види в квартирата, първо трябва да поживее у нас и все ще му се покаже  ooooh!
И Женя и Мила са такива. Хора невиждали!  ooooh! Пък какви котки има-посрещат гостите на вратата.

Магито ми поприказва "мяг-мяг, мяг-мяг" и ме гледа в очите. Взех е в скута ми, помилвах я  и заспа. Преместих я на леглото преди малко.  Laughing

# 672
Драго, така ли?
След малко ще погледна промоцията, че вече Аплаусът ни приключва. Тоя път 15 кила го изядоха за отрицателно време.
То му личи, че Янко вече има коремче.

Красавици!
Аз днес бях за около 4 часа при баща ми ни не  видях никакво коте - ни Богданка, ни Ришко.
Но за сметка на това като се прибрах тук  чак в 9 двамата ме гледаха осъдително. Как не съм ги нахранила в 17.00 smile3513

# 673
  • София

Но за сметка на това като се прибрах тук  чак в 9 двамата ме гледаха осъдително. Как не съм ги нахранила в 17.00 smile3513

Несериозна мама такава Mr. Green Wink

# 674
 newsm45
Но сега си лягаме всички малки и големи котета в едно легло
 Kissing Heart txtloves

Лека нощ на малки и големи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт