Любители на Котки - Тема 105

• 48 888
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • на брега на морето
Особено Мацо беше една шепа котенце.
Милият ми Мацо, обичам го.

# 511
Някой пазарувал ли е от зоофаст.бг? Надеждни ли са?

# 512
Да. Аз пазарувам от там. Надежни са. Само че там чакаш доставката 10 дни. Свикнах, правя си сметката и поръчвам малко по-рано

# 513
Благодаря bouquet

# 514
Адиктед, Зоофаста са коректни, аз от там си пазарувам. Моя малък котан много харесва консервите на Шезир и на Алмо Нейчър. Но гранулите ни са два пъти по-евтини при вета, така че се оглеждай за цените да не се набуташ.
А ето го и пинчо Майло как тормози бебе Тоби...по цял ден се чува само неговото име - Майло , Майло... #Crazy

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 15:05 от ghost_lights

# 515
  • Варна
Магчето още не се е отпуснала. Излиза, разхожда се по малко, но не яде и май и вода не пие.
За три дни е хапнала само малко риба тон консерва-една човешка хапка.
За три дни съм изчистила една топка пиш от тоалетната. Вчера.
С добре оформени кълки ми е котката, та все още не съм изпаднала в паника, ама...

Снощи, тъкмо се престраши да поседим на балкона и се чу ръмжене от горе. Кученце-видях му красивата надничаща муцунка. Ама Мага се уплаши и сега не иска на балкона.
Иначе ми мърка, като се гушкаме.

А пък Мила била много доволна и кротка, откакто я няма Магито.

П.п. В момента яде. Днес ѝ взех бебешко месно пюре-черпя ги два-три- пъти годишно с такива. От три часа най-малко съм ѝ дала-не ще. А тя е всеядна почти. Всъщност пак изяде само една хапка риба тон.Все файда.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 20:24 от Стейси Грей

# 516
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 hahaha hahaha hahaha

# 517
# 518
  • София
Милата Маги! Ще свикне и ще прояде! Стресирана е от новото място. Оставяй ѝ храна нощем. Тогава придобиват най-голяма смелост.

# 519
  • Варна
Милата Маги! Ще свикне и ще прояде! Стресирана е от новото място. Оставяй ѝ храна нощем. Тогава придобиват най-голяма смелост.
Аз не я прибирам изобщо храната-само хвърлям старата, слагам нова. Неща, които уж яде. Sad
Миличките животни. Какво нещо е стресът за тях!

Днес едно врабче, влязло в кооперацията и сутринта се блъска в прозорците по етажите, уплашено от мен.
Намери пътя накрая.  Simple Smile

# 520
В новия ни апартамент Вики свикна напълно мисля за около 2 седмици. Преди това беше все зад някой шкаф милата. И Магчето ще свикне.
Ето ги Вики и братче:
Скрит текст:

# 521
Страхотни, страхотни. Heart Eyes Heart Eyes
Профи  Joy Joy
Стейси, ще свикне, трябва й време на душичката явно. Hug

# 522
  • Варна
Бебе и кот са разкошни, един габарит са май в момента  Hug

# 523
Благодарим bouquet Вики е подстригана сега, иначе изглежда по-голяма Crazy

# 524