Великобритания - Тема 64 Лятна, По Лятна, Много Лятна

• 79 187
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Манчестър
Момичета, от скоро съм partner в LLP и сега получих мейл "Your company's accounts should be made up to (дата)..."
питам жената която се е занимавала досега със счетоводството, но тя е заета и не ми обръща внимание, а ме гони срок
търся, чета и пак не мога да се ориентирам

имам потребителско име и парола за company house и web filing системата, Но когато се логна изобщо не ми показва къде или как да прикача баланса и другите долименти

явно бъркам някъде генерално newsm78

Company accounts или companies return пише точно.

# 571
Привет и от мен, вече на английска земя от близо седмица.
И вече се започва с мрънкането ...  Mr. Green Подлудяват ме тия техните чешми. Що за приумица да нямат смесители, че да си напасваш водата, ами навсякъде - и в банята и в кухнята си има отделни чешми за топла и студена вода. Студената е наистина студена - ама много студена, пък топлата е ужасно вряла. Само душът мога да си го нагласям, защото е с проточен бойлер.
И тия бани с мокети навсякъде ... само във ваната можеш да се къпеш, то голямо чекнене да влезеш да си вземеш един душ ... прав ... във ваната.  Joy Щото не ми се взима вана всеки път пък.  Crossing Arms

Иначе вчера ММ купи кола и после се свърза с някаква агенция за кар иншуранс и след не много кратък разпит му пуснаха оферта за годишна застраховка от ... 15,000 паунда  Shocked  #Crazy
Пък колата струва 500 паунда, а ММ е професионален шофьор от повече от 10 години с всички видове категории. Само категория за хеликоптер не е изкарал  Crazy Работи като шофьор на камион ( 40 тона) и по цял ден е на пътя. Ама иначе в личен план го водят шАфьор-новобранец и му вкарват някакви космически оферти за кар иншуранс поради липсата на ноу клейм бонус. Ама ние продължаваме да  пробваме и в други агенции, пък дано все пак успеем да се уредим с някаква по-поносима застраховка, че без кола си е голяма мъка, понеже базата, в която работи ММ е извън града и му се налага да ходи с колело, пък хич не е близо а и все вали.  Rolling Eyes

# 572
Нямате ли от българския му застраховател удосторение, че няма произшествия докато е бил техен клиент? Някои тукашни застрахователи ги признават и ви намаляват сумата. Но аз не съм шофьор и се надявам някой да го обясни по-добре.

# 573
  • Истински се вижда само със сърцето.
Поверихте ли историята на колата преди да я купите.
Мм също няма този бонус, е колата ни не за 500 паунда но не е купена нова и застраховката е 500 паунда.

За чешмите без смесителен кран аз си намалях температурата на газовия бойлер и така имах нормално топла вода Simple Smile

# 574
Консерва,в някоя от по-предишните теми,беше споменато за устройство,което се продава по магазините ,за смесване на водата. Обаче не се сещам сега как точно му е наименованието. Може да питаш в някой от магазините за баня.

# 575
Консерва вие къде живеете, че до колкото знам в Лондон са си по скъпи застраховките и зависи и къде нощува колата.

# 576
  • Манчестър
Консерва вие къде живеете, че до колкото знам в Лондон са си по скъпи застраховките и зависи и къде нощува колата.

Факта че е професионален шофьор също качва застраховката .

# 577
Явно нещата са комплексни.

Аве защо при професионалните е по-скъпо?

# 578
Илейн, в центъра на Престън сме. Живеем в затворена жилищна кооперация, колата седи в двора на кооперацията (имаме си парко-място). Не е затворен гараж, но пък и не е на улицата.
Иначе в момента проучваме възможността за ноу клейм бонус от БГ компания (говорихме вече с българи в УК, които ще ни помогнат това да се случи).

За батериите на чешмите - ще кажа на ММ за тези устройства и ще отидем да проверим тук в магазините.

ПС: Аве, това за професионалните шофьори също е ново за нас. Крайно нелогично ми се вижда, но пък би ми било интересно да чуя повече за това, ако имаш време да напишеш някой ред.

# 579
Консерва всичко ще се нареди лека полека   Hug

Стискам палци да ви дадат по поносима оферта.

# 580
  • Оптимист по принуда
Консерва, пробвахте ли през compare сайт?
Вижте тези ако искаш, иначе през този сайт може да видите повече оферти. Peace

# 581
Консерва, пробвайте през сайтове като този посочен в горния пост. На нас също ни излизаха безумни суми в началото по-скъпи от колата дори😂Пробвайте и преди полунощ(нашата оферта изкочи 10 мин преди това и беше валидна само до 0 часа), изчиствайте бисквитките. В началото и в края на месеците също са различни цените.
Нашият но клайм не го признаха.
Ти книжка имаш ли? Разиграйте варианти ти да си първи той втори шофьор. На нас това ни смъкна много от цената.

Продават смесители за този тип бани. Има пластмасови и метални да се монтират.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 16:52 от Pampers

# 582
  • Leeds, UK
Знаеш ли за българското училище в Лийдс?

Да,благодаря! 😀

# 583
  • Оптимист по принуда
Идея за mixer tap  hahaha типично по нашенски  Wink

# 584
Деми  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт