"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 613
  • 448
  •   1
Отговори
# 240
Аз не успях да разбера Ерол подаде ли по някакъв начин сигнал на Попов? С какво точно стана ясно, че Ерол е полицай, като той до последно просто си бягаше с Иво?

Иво се усети, видя го да говори по телефона.

# 241
А аз не разбрах защо Иво изведнъж започна да се съмнява в Ерол, при условие, че досега му имаше голямо доверие? Защо реши, че засадата на границата е заради предателство от страна на Ерол?

# 242
Не се хващайте за този поглед на Ерол. По-скоро това беше един тъжен и отчаян поглед. Да, мисията бе изпълнена, но на каква цена? Само той знае (и Попов). Няма пълно щастие.
Това е. Нищо повече и много повече... Wink
Но не и че е на тъмната страна или нещо подобно. Още след като се разбра за сестра му аз бях 100% сигурен, че никога няма да стане мафиот. Да, имаше моменти в които вярата му бе разклатена жестоко, защото виждаше, че полицията е безсилна и тъне в корупция и посредственост, Мартин го саботираше и излагаше на опасност и за финал точно Иво му спаси живота с риск за своя! И все пак не се поддаде, но загуби част от душата си и никога повече няма да бъде същия. Всичко това бе скрито в този поглед. Simple Smile
+1

А и да не забравяме, че това е погледът на човек, когото простреляха два пъти и Попов го изправи на крака. 

# 243
  • Враца
 В 6-и  сезон,  Динко от Ямбол с ATV, настига и арестува Куката на границата..

# 244
Аз не успях да разбера Ерол подаде ли по някакъв начин сигнал на Попов? С какво точно стана ясно, че Ерол е полицай, като той до последно просто си бягаше с Иво?

Това не съм го видяла... тоест, все пак Попов е разбрал благодарение на Ерол именно къде да ги чакат?

# 245
Не. Накрая. Сега не мога да пиша, да не объркам някого.

# 246
За мен Ерол НЕ мина на тъмната страна. Аз видях жажда за живот в погледа му.
Дано, но този поглед... многозначителен.

# 247
  • София

Просто Иво се сети. Никой друг не знаеше маршрута им, а Ерол бе винаги до него. А може би и видя как си бе сложил ръка пред устните си, да не се разбира какво говори. Това не го видях много добре, но според мен по-скоро навърза нещата и както бе отчаян и озлобен към всичко и всички и реши да си го гръмне.  Grinning
Наистина специално този момент малко увисва в пространството, защото само допреди един ден, точно Ерол бе най-доверения му човек и Иво му вярваше безрезервно Но той Иво започна да се съмнява в него още докато бяха на границата и Ерол получи съобщението по телефона.

# 248

Нали Ерол сам предложи да говори по телефона и Иво се съгласи. Кое събуди подозрението му към Ерол, не разбрах.

# 249
  • ES
Погледът на Ерол беше толкова ехиден, все едно казваше, абе мислете си каквото си искате, само аз си знам какво направих. Може и някой по-висш да има и като е видял, че Иво е пътник е дал карт бланш Ерол да го хвърли на вълците. Как, само не разбрах, Иво му проблесна, че Ерол е ченге докато оня говореше по телефона. За това, че го засичаха навсякъде и знаеха къде са или, че Ерол знаеше, че са спрели клетката.
Така и не ми стана ясно Ерол с кой играеше, или играеше някаква своя игра... Накрая помогна на Попов, но му беше ясно, че Иво е бита карта, а не за да изпълни дълга си.

# 250
  • ES
В 6-и  сезон,  Динко от Ямбол с ATV, настига и арестува Куката на границата..
Joy Joy Joy Joy

# 251
  • София
Доста пробойни имаше ... Иво наистина показа пълна липса на готовност. Както беше недосегаем в продължение на целия сезон, така изведнъж Попов настъпи и го подкара по всички флангове.

Иво не е Джаро и никога не е бил. Никога не е имал неговия интелект и финес.
А и когато си предаден от всички страни, когато няма кой да те защити и са те погнали отвсякъде е много, много трудно дори и за голям бос. Мафията съществува само и единствено защото държавата го позволява. Един диктатор като дучето Мусолини ако дойде на власт ще видите как и най-подготвените мафиоти няма да имат шанс.  bowuu

# 252
Ерол каза, че отива да се предаде. А и говореше по специален телефон, там в оранжерии ли, какво беше, не беше мобилен, беше си такъв някакъв "полицейски" със слушалка като едно време. Вижда се около 1:02:00 на клипа в тубата.

# 253
За мен Ерол НЕ мина на тъмната страна. Аз видях жажда за живот в погледа му.
Разбира се той е свободен, млад, влюбен и богат! Каква тъмна страна, какви пет лева?
Той е свободен и вече не е обвързан с полицията, а ще бъде щастлив с любовта си!

# 254
  • ES
Ами, Джаро и той бЕга пеш през границата в снега. Недосегаем-недосегаем, обърне ли се късмета и ставаш пушечно месо. Но така е с рисковия бизнес. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт