Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 610
  • 731
  •   1
Отговори
# 105

Вчера заглеждах крема на Авен със слънчева защита, който е за кожа склонна към акне. Някой да го е ползвал

Аз го имам и не ми е предизвиквал пъпки. Доволна съм, но някак ми "тежи" на лицето и го ползвам само като ходя на планина и море. Иначе е лек, не оставя мазен слой и т.н.

# 106
Guffi , два дни поред го ползвам , харесва ми кремчето на Авен  Peace
Попива бързо и не оставя мазни следи.

# 107
Аз като се замисля, най-доволна съм останала от серията Ефаклар на Ла Ро Посе (гела за измиване Ефаклар и кремът Ефаклар Дуо).
Не помня дали в тази тема го казах или в друга, но и аз така. Не съм пробвала чак тооолкоова много неща, но този комплект ми влияе добре. Предполагам, че дори по-скоро кремчето оказва по-съществено влияние, не толкова измивмия гел. Може би основната му съставка ми се отразява добре. Peace

# 108
  • Sredets/Burgas
  Аз вече тотално се отказах от слънцезащитата...  Tired
защото не знам колко пари вече издадох, всичко що има в аптеката с 50+ изкупих...
и всичките ми тежат на лицето, и от всичките пъпчасвам,
и нищо че на всичките пише некомедогенен.
Имам голямо кафяво петно на челото от Диане-то, ама вече не му обръщам внимание...
Мажа се само с арган и моной... и толкова...
Мизилата с химичните филтри сигурно вече само за плаж... на който пък изобщо не ходя.

# 109
  • Бургас
Не ползвам слънцезащитни кремове. Установих, че от тях ставам на петна. Без тях тенът ми е по-равномерен.

# 110
Арганово масло ползвате ли за лице? Как ви се отразява? Rolling Eyes

# 111
Видях нещо интересно и реших да споделя - в темата неведнъж е говорено за бензоил пероксида, но конкретно за такъв вид продукт не съм виждала някой да споменава.
Cleand & Cleaer имат почистващ гел с 10% БП, звучи ми страшно любопитно и според мен няма да е така изсушаващ и силен за кожата, тъй като се отмива

В България не знам имаме ли го, аз марката от много време не я виждам никъде по сайтовете, само в Дм май съм я засичала, но даже нямам спомен (би било прекалено хубаво да го има тук, не вярвам).

# 112
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Holly, мяркала съм марката в Кауфланд, но не съм разглеждала продуктите.

# 113
  • Бургас
Този специално го има само в САЩ за техния пазар. Там има и други продукти на тази марка с БП. В Европа продават съвсем различни продукти и нито един няма БП. В България се срещат някои неща на марката предназначени за източна Европа, но с доста ниско качество, за това цената им е по-ниска и никой не ги ползва.

Между другото Джонсън притежават и марката Neutrogena, където нещата стоят по същия начин. В САЩ имат продукти с БП (и разни други качествени неща), а в Европа нямат.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 07:09 от Irene Adler

# 114
Показания по-горе гел и аз го имам, ползвала съм го 2-3 пъти и не мога да изразя мнение, но приятелки, които го ползват редовно казват, че са доволни.

# 115
  • София
За слънцезащита на лицето използвам този флуид - лека и немазна текстура, която не оставя бели следи. Много съм доволна, изпитан е и в силното слънце на плажа, не само за градски условия. Много повече ми харесва от тежката медицинска козметика, а и уж е с по-изчистен състав.

http://www.korres.bg/product/236

# 116
Korres и на мен ми допадат ,шефката беше донесла мостри от Гърция  Peace

# 117
Момичета аз съм много доволна от крема  SVR sebiaclear active ползвам го от февруари месец.Много е икономичен,ползвам го два пъти на ден и все още не съм изхабила една опаковка.
Като цяло при мен настъпи промяна в състоянието на кожата,от известно време не се омазнява както преди,сега е нормална,а преди беше комбинирана.Черни точки и пъпки вече почти не ми излизат,а преди проблем беше зоната около брадичката където винаги имах по някоя гнойна пъпка.Не съм сигурна дали е от крема,но е факт,че от както го ползвам се радвам на по -хубава кожа.Другото което правя е,че не използвам никакви почистващи гелове или други подобни продукти,не слагам фон дьо тен или бб крем а само руж и вечер махам грима от очите с мицеларна вода,обтривам бузите и след това си мия лицето само с вода.Кожата ми изглежда и се чувства в пъти по добре от както спрях почистващите продукти.

# 118
Ето този слънцезащитен оцветен крем на юсерин случайно си купих преди 2 седмици, понеже беше на някаква промоция (от 25лв беше пуснат на 20лв, та реших да рискувам) и много приятно се изненадах! Добре стяга порите, седи много стегнато, не мазнее както почти всички слънцезащитни и има леко оцветяване, което не е с покривност на ФДТ, но дота освежава лицето. Подходящ е за чувствителна и проблемна кожа:

# 119
Благодаря за темата!
Моят ритуал:

Сутрин

1.измивен гел на Нивея/или на Орифлейм серията гел+ ексфолиант на основата на салицилова к-на/
2.крем на Лореал за нормална 25 + год.кожа, хидратиращ
3.крем с бензоил пероксид-само на пъпчиците,ако имат такива
4.гримиране-пълна програма

Вечер

1.Почистваш гел
2.Розова вода или вода от лайка, лосион от Орифлейм, редувам ги двете неща,като обтривам хубаво с памучен тампон
3.пак нансям крем с БП, ако има нужда

три пъти седмиччно ексфолирам и това е, и съм мзного доволна, а кожата ми се подобри значително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт