Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 556
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Аз като се замисля, най-доволна съм останала от серията Ефаклар на Ла Ро Посе (гела за измиване Ефаклар и кремът Ефаклар Дуо). През последните 20 години боря акне + петна белези от него и съм пробвала анти-акне сериите на Авен, Еусерин, Юриаж, Виши, СВР, Биодерма... -без особен ефект са (разбира се, всичко е до тип кожа и т.н.Tired
В последната година огромно подобрение получих след Паноксила, за който ме "светна" Irene Adler, безкрайни благодарности отново,  bouquet Този крем действително помогна безотказно. За съжаление май изчезва и той от производство като Акне Бе Пе 5, който го имаше и в България Sad

# 91
Явно при всеки е различно. При мен храната има влияние и никой не може да ме убеди, че с Мак Доналдс, сирене, мляко и захар кожата не се повлиява. Може би не при всеки диетата решава проблема, но определено се отразява на кожата  Peace

# 92
Съгласна съм има влияние.
От няколко дни си мия лицето със сода бикарбонат, кожата става много мека и я чувствам освежена.
Момичета, почти спрях всичко с което си третирах лицето с изключение на крема и измивния гел. Кожата ми се подобри впъти оттогава. Rolling Eyes

# 93
  • Sredets/Burgas
Здравейте, момичета, не съм се включвала и аз скоро!
  Специално влизам да си посипя главата с пепел...
Вече от няколко седмици след голяма доза страх започнах и се мажа с арганово масло...
Не само, че не ми запушва порите,
а ми спомага за бързото заздравяване, ако съм се стискала тук-таме...
За бръчките има страхотен ефект, но това е друга тема...
Относно храните, бях започнала да ям сурово кокосово масло
и не мога да ви опиша как ми пъпчаса брадичката и деколтето...
Предвид, че кожата ми е нормална до суха, към много суха в околоочния контур,
направо си ходих няколко дни с мазна кожа, докато се усетя какво ми се случва...
От 2-3 чаени лъжички на ден...
Влияе храната... предполагам в различна степен при всеки,
но аз например, за себе си съм си доказала, че консумацията на какао
води веднага до някоя дебела и дълбока подкожна пъпка...
Ако някой каже, че това е от захарта с какаото, не е...
Ям сладки храни и сладки боклуци, но само тези съдържащи какао ми вредят...

# 94
Butterfly_Lovehunter аз цял живот се опитвам да разбера от какаото или от захарта пъпчасвам и май наистина ще излезе какаото, или може би самата комбинация. Има много маски и кремове с какао от друга страна, аз също съм си правила маски с какао.

Аз готвя предимно с кокосово масло, но не слагам много и не съм забелязала промяна в кожата си. Но пък си мажа лицето с него и не ми запушва порите. Арганово масло отива за косата и ноктите  Laughing

# 95
Здравейте момичета  Hug,
дъщеря ми е на 16 години и от година се борим с акнето. Доста се изчисти след употребата на Зенерит, но още има какво да се желае. ползвали сме продуктите на Ларош близо 2 години, водата за почистване, ефаклар дуо кремчето и почистващия гел. Но към момента ( след Зенерита) не помага нищо, че в началото имаше добър ефект. Забелязах, че през определените сезони определени продукти помагат, през другите други и така ги редуваме.
Искам да ви попитам какви кремове ползвате през лятото, който имат защита от слънцето. Има ли такъв на пазара, от какво сте доволни.
Сега лятото като се събуди сутрин лицето й е много мазно, през деня обаче от горещините става много сухо. Забелязах, че около нослето се появиха кафяви петънца от слънцето и тя самата иска някакъв продукт, който има защита. Така, че залагам на сигурното и изпитаното и реших да ви попитам.
Прекрасен и успешен ден, ви пожелавам!

# 96
Здравейте момичета  Hug,
дъщеря ми е на 16 години и от година се борим с акнето. Доста се изчисти след употребата на Зенерит, но още има какво да се желае. ползвали сме продуктите на Ларош близо 2 години, водата за почистване, ефаклар дуо кремчето и почистващия гел. Но към момента ( след Зенерита) не помага нищо, че в началото имаше добър ефект. Забелязах, че през определените сезони определени продукти помагат, през другите други и така ги редуваме.
Искам да ви попитам какви кремове ползвате през лятото, който имат защита от слънцето. Има ли такъв на пазара, от какво сте доволни.
Сега лятото като се събуди сутрин лицето й е много мазно, през деня обаче от горещините става много сухо. Забелязах, че около нослето се появиха кафяви петънца от слънцето и тя самата иска някакъв продукт, който има защита. Така, че залагам на сигурното и изпитаното и реших да ви попитам.
Прекрасен и успешен ден, ви пожелавам!

Здравей! Първо да ти препоръчам да мажете зинерит не повече от 2 месеца и след това да спрете, защото кожата става резистентна към дооста АБ/от личен опит/. Слънце защитни кремове специално за лицето, където имам тежка форма на акне са ми предписали на Biotrade 50+, а за тяло на SUNDANCE от ДМ. Като цената на Biotrade е около 20 лева, а на SUNDANCE някъде към 10 лева. До 13 юли мисля, че е на 20% намаление.

# 97
Слънцезащитният на Biotrade единствено би могъл да увеличи акнето - основната му съставка е минерално олио.

Водата за почистване на Ла Рош коя е? Мицеларната ли? Ако е тя - при акнеична кожа образува пъпки.
Новера имат слънцезащитен за акнеична кожа и то с фактор 50 - мисля, че ще свърши работа.
http://en.noreva-laboratoires.com/imperfection/exfoliac-36/matif … fluid-sp-50--287/

# 98

Здравейте , аз днес си го взех пак кремчето , вече без него не мога , и ми подариха две мострички.

# 99
Благодаря за отговорите - страхотни сте!  Hug
Мицеларната вода на Ларош е и определено се чудех, кой от продуктите не действа, защото нямаше ефект.
Този продукт на Новера от къде може да се намери, защото тази марка не съм я срещала в дрогериите?
Вчера заглеждах крема на Авен със слънчева защита, който е за кожа склонна към акне. Някой да го е ползвал

Малката лисичка виждам, че са ти дали такава мостра, ще може ли да го пробваш и да дадеш отзив. Благодаря предварително!  Hug

# 100
Ползвам в момента слънцезащитния мус на Авен и съм доволна. Колебаех се между него и този, който сте показали. Избрах муса, защото кожата ми е по-скоро нормална към суха.

# 101
Норева ги има по аптеките, в Субра ги виждам всеки път  Peace

# 102
Мерси  Hug ще го потърся!

# 103
Девойката ми (16г.) е с пъпки по гърба...Препоръчайте нещо...
И аз имам такъв проблем заради черни точки по гърба. Ходих и на козметик няколко пъти за почистване, но не ми беше достатъчно, за да реша проблема в някаква степен. Единственото нещо, което виждам, че действа, е всеки ден добро ексфолиране (ексфолианти със захар или сол, защото са по-груби частичките, също и сода), не оставам без Акне Аут активен лосион , пробвала съм и на Алверде един с хума, също е добър за гърба. А най-добре ми се повлияват пъпките от солената морска вода Peace , но няма как целогодишно да се топвам в морето .   Laughing

# 104
  • София
Моля сподели, Норема по-добри ли са от Биодерма?
Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт