Ами сега?

• 14 919
  • 112
  •   1
Отговори
# 30
Бе, нищо не сте разбрали - човекът до нея си я обича всякак,  дал ѝ е  пространство да си изживее нещата, сигурен,  че тя ще се върне задоволена, но нещастна - щото сто процента   това тъпото от Бг, няма шанс да на прави някого щастлив. Тя пък и сама си се сеща за това и се чувства  спокойна,  че  е  честна в отношенията си, което може да прави тръпката от скорощния  бг. контакт, по-малко  вълнуваща, но все пак - свободно от угризения, желана. Лошото е...това само го подозирам - че с никой от дваматна няма да е щастлива и ще си търси трети стол Rolling Eyes

# 31
Добре де,да бъдеш с човек който не обичаш - каква връзка е това? Реално тя няма връзка,а някакъв тип съжителство с облаги....

# 32
Така е, ние сме нещо като съквартиранти, които работят заедно. Колкото до другия определено не съм влюбена, просто изпитвам сексуално влечение и си чешя егото..и не съм сигурна докъде съм готова да стигна.

# 33
Така е, ние сме нещо като съквартиранти, които работят заедно. Колкото до другия определено не съм влюбена, просто изпитвам сексуално влечение и си чешя егото..и не съм сигурна докъде съм готова да стигна.
Тогава нямаш проблем,щом сте нещо като съквартиранти и двамата ви устройва,живей си както ти е добре! Wink

# 34
  • София
Да, ама съквартиранти със секс, нали?
Според тукашните критерии, е семейство, че и здраво, при това.
Виж, ако няма секс- не е семейство..........

# 35
  • Sofia
   Не е сигурно колко има секс, при дадените обстоятелства. Rolling Eyes

# 36
Има си секс, при това стабилен.. И привързване си има. Наскоро го попитах защо толкова се е вкопчил в мен. Отговорът беше:" защото си отговорна, не разчиташ на мен за всяка дреболия, мога да комуникирам с теб.." и подобни неща. Тоест реално не обича неща в самата мен, а неща, които на него са му угодни, което ме устройва по принцип. Просто не искам да ми вменява чувство за вина..

# 37
Ти просто трябва да си потърсиш човек, който ще те привлича сексуално, ще ти харесва като човек и към който ще изпиташ чувства.

# 38
За тръпката ти в бг -доколкото разбирам се чудиш що така ти въздейства и нямаш контрол върху.това,което изпитваш. Явно това те плаши, а не те мъчи съвестта. Просто е физическо привличане - хормони, химия, а и това, че.си слагаш спирачки още повече подхранва огъня, направи го с него и до максимум 1-2 месеца ще загубиш интерес,  освен ако няма    пречки да подклаждат желанието. А за приятеля ти - наистина ли не си даваш сметка колко егоистично постъпваш? И да - носиш отговорност,  че го нараняваш. Ако наистина държиш на него, единственото честно нещо,което можеш да направиш, е да излезеш от живота му.Ако и за двамата.ситуацията беше съквартиранти с екстри -няма проблем. Но ти знаеш,  че той иска повече и го използваш.Гордееш се, че си разумна, логична,  но всъщност си студена, пресметлива. Пожелавам ти наистина да се влюбиш, да.обичаш безкористно и да.си готова на.глупости и жертви за човека до теб. Не е нито един от двамата. Ако го направиш с тръпката, дано подейства на.приятеля ти като студен душ и да му даде тласък да потърси любота на друго място. Иначе като нищо ще те.остави да.му съсипеш живота.

# 39
Напълно подкрепям TafTaf  Peace
Идеализираш тръпката в ума си, защото той е забраненото и нередното, но след известно време (или след едното ч****е) ще ти омръзне.

# 40
Там е работата не искам да го тъпча, нито искам да страда, затова съм сложила картите на масата, знае какво искам и знае какво мога да му предложа. Ако го устройва, окей, ако не има свободата да урежда живота си, не съм го вързала, но не за това е темата. Влечението, което изпитвам..не ми е комфортно да го изпитвам, с или без приятеля ми.
Ето отново спряхме да общуваме, писа ми само за именния ден, а аз всеки ден, всяка секунда мисля за него...цялото това нещо нарушава баланса ми.
Ами, естествено....живееш с човек, който ти е досаден, падаш си по друг...Няма хармония, няма баланс.
Аз обаче не разбирам какъв ти е дерта и за какво изобщо е темата.    newsm78
Млада си, на 23, най-логичното нещо е да се разделиш с настоящия ти съквартирант и да си изживееш тръпката с другия, никой не те кара да се жениш за него.

Обикновено в такива и подобни ситуации хората обичат да казват:"Боже, колко е сложен живота!"
Ами, не, не е сложен, хората сами си го усложняват.Решението на твоята "дилема" е супер просто и елементарно.
Виж, сложно би било, ако беше омъжена, с 2-3 деца "на врата", с досадна свекърва или майка, а ти влюбена в съседа....тогава можеш да претендираш за "сложност на ситуацията".     Laughing
Ама, 23 годишна волна птичка, насочила чувствата си към друг обект и имаша пълната свобода да следва желанията си да изпада в подобни .....терзания, е повече от странно.

# 41
chimid8 звучиш като оправна жена
(сигурно си и красива жена)
Дори не знам за какво си пуснала тая тема, защото скоро сама ще си "надушиш" отговорите.
За едно обаче са прави всички, които те питаха защо си казала на приятеля си. Такива неща не се говорят. Преживявай ги сама, с приятелки и тн отдушници, но не ги сервирай на човека, просто няма смисъл, с нищо не допринася нито помага, освен ако не търсиш реванш за миналото, когато те е карал да се чувстваш една от многото.

А, относно постоянната ти връзка: това, че те е уведомил, че се чувства свободен да е с други жени (в началото) е грозно
А това:
Има си секс, при това стабилен.. И привързване си има. Наскоро го попитах защо толкова се е вкопчил в мен. Отговорът беше:" защото си отговорна, не разчиташ на мен за всяка дреболия, мога да комуникирам с теб.." и подобни неща. Тоест реално не обича неща в самата мен, а неща, които на него са му угодни, което ме устройва по принцип. Просто не искам да ми вменява чувство за вина..
е още по-грозно. Никой истински мъж няма да ти каже някаква толкова в стил "обща фирма, общ проект" причина да е с теб. Според мен ти не си във връзка с този мъж, ами сте си едно работещо равноправно партньорство, което е много хубави неща, но не и любов.

Аз на твое място бих била с другия мъж без да казвам на постоянния. А с него бих се разделила при първа възможност.

(п.с. - от всичко изброено, приятелят ти никак, ама никак не ми харесва. Сигурно е разбран човек, сигурно към днешна дата държи на теб, но има нещо немъжествено и неприятно в малкото неща които си казала за него)

# 42
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
... Някак си влизам в положението на авторката... Което се разминава с мненията на всички останали, което от своя страна, ме навежда на размисли, но все пак... newsm78
Момичето, май, не искаше дискусии за връзката си, каквато и да е тя. Проблема е как да се справи с непреодолимото привличане.
Според мен - няма как да се справиш - или си налагаш да ти изчезне от мозъка/сърцето или го изживяваш - разочароваш се, защото не е било това, което си очаквала и се завръщаш в рационалните си отношения с човека, или пък се оказва точно това, от което имаш нужда и го съхраняваш  Simple Smile

Скрит текст:
Бях влюбена сигурно 7-8 години в човек, който познавах много бегло. Един ден си потърсих контакт с него, вмъкнах се в живота му, почти незабелязано... Сближихме се и осъзнах, че няма да излезе нищо м/у нас. Преспахме два пъти, под предлог, че това няма да означава нищо и няма да доведе до нищо... И така беше! Просто не бяхме един за друг, но на мен това ми беше нужно, за да го осъзная и да продължа напред. На него не му повлия по никакъв начин. Той е бил и винаги ще е влюбен само в едно нещо - автомобилите  Simple Smile Виж, ако имах 4 гуми и волан със сигурност връзката ни имаше бъдеще  Simple Smile, мисля че дори ми го е казвал  Laughing Това всъщност е единствената изневяра в живота ми, и да ви кажа - не си струваше!!!

Авторката я разбирам доста добре, защото аз също живея в подобни отношения с партньора си - искреност е основното нещо между нас... Вече е допълнена и от едно дете  Simple Smile Имали сме увлечения, за които сме били искрени един с друг, както аз, така и той. Дори сме се насърчавали за такива неща един друг, тъй като най-естественият начин за справяне с тези емоции е да им се оставиш... Той е най-близкият ми човек и ако не мога да кажа на него как се чувствам - цялото нещо няма смисъл!!!
Успех! Simple Smile

# 43
Момичето, май, не искаше дискусии за връзката си, каквато и да е тя. Проблема е как да се справи с непреодолимото привличане.
Ами, аз й казах как....     Laughing
"Най-добрият начин да се справиш с изкушението е, като му се отдадеш!"-Екзюпери   
И не виждам реална причина да не го направи.Не се чувства обвързана с настоящия, има чувства към друг (каквито и да са те), защо трябва да си блъска главата с излишни терзания?!
Човек на нейната възраст, без ангажименти, би трябвало да живее така, както "иска" сърцето.Не да си създава излишни и безсмислени драми.Или да ги търси там, където ги няма.
Поне аз това "виждам" в темата:едно младо момиче, с изчерпана връзка, с друг на хоризонта...ами, най-логичното е да приключи старата връзка и да изживее новата.Пък какво ще стане .....едва ли и Бог знае.Най-вероятно ще смени още 2-3-4 или повече мъже, ще се омъжи за десетия....или няма да се омъжи....гаданията са за "врачките".     Laughing

# 44
Благодаря на всички за съветите. Имам върху какво да разсъждавам.
И все пак ясно ми е, че рано или късно ще се разделим, но в нашия случай това означава всичко да продължи както досега, защото реална връзка в истинския смисъл на думата не сме имали. Обаче това значи единият да се изнесе, което на този етап няма как да се случи.
Колкото до споделянето вероятно сте прави, че тези неща не се казват, но тук приятелки на които да си разказвам проблемите нямам, а с тези в БГ разстоянието си е казало думата и също не споделям особено, затова реших да пиша тук.
А с влечението смятам да се изясня в България, но пак казвам не е типът с когото бих имала сериозни отношения, най-вероятно ще ми омръзне бързо, а приятелят ми си има своите тъмни страни, но не е лош човек. (В отговор на cvetito_0625)

Общи условия

Активация на акаунт