ГРАДИНАРСТВО - моето хоби 18

• 91 027
  • 828
  •   1
Отговори
# 750

st. Dobri много ти благодаря!Точно този "дядо" търсих. Hug

# 751
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug нямам заслуги - Уиш ми подсказа  Hug

само в Копривщица ли е Дядо Рачо или го има има и в други райони? Blush
от любопитство питам  Hug

преди време събирахме списък на местни имена на цветя - весел беше  Mr. Green

# 752
Ами има го в почти всяка къща в Пловдивдка област.Питала съм преди как се казва и всички го наричат "дядо Рачо".Даже ако кажа,че е хортензия ще ме гледат умно. Laughing

# 753
добави му "Кокор Петко" и "Булини гащи" да ги шашнеш съвсем  Mr. Green

само тези си спомням от списъка  Blush

# 754
Ееееее не, "Булините гащи"  направо ме сразиха. rotfImbo
Това хубаво цвете какви имена има само.Скоро,като си завъдя един "дядо" ще видим какви "гащи" ще цъфтят.

# 755
  • густо майна Филибето
Агривелото (за мушкатата) не е найлон, а е дишаща материя.http://cyrcon.eu/bg/product/pokrivala-za-predpazvane-ot-slana

# 756
  • Fort Worth, TX
Ауу, че красиви божуриии!!!
Ох, започнах да се вманиачавам. Есента засадих 10 рози. Гледам, че са се хванали.  Peace Нямам търпение да покарат.
Наскоро пък си направих разсад от 50 мушката и 50 сакъза, които си поръчах от един чужденстранен сайт.

Здравейте.Може ли да ми кажете от къде сте поръчали сакъзите?Така и досега тук/Тексас/ не съм видяла такива.Имам най-различни цветя и няколко различни на цвят мушката, но сакъзи няма, а много бих искала да имам от тях.Благодаря.

# 757
Скрит текст:
Ауу, че красиви божуриии!!!
Ох, започнах да се вманиачавам. Есента засадих 10 рози. Гледам, че са се хванали.  Peace Нямам търпение да покарат.
Наскоро пък си направих разсад от 50 мушката и 50 сакъза, които си поръчах от един чужденстранен сайт.

Здравейте.Може ли да ми кажете от къде сте поръчали сакъзите?Така и досега тук/Тексас/ не съм видяла такива.Имам най-различни цветя и няколко различни на цвят мушката, но сакъзи няма, а много бих искала да имам от тях.Благодаря.

може би ще ви е далеч, но поне може да се видят цени и имена  Blush

на прилична цена

и тук

тези са финансово не красиви  Confused

# 758
Ето по този каталог поръчвах аз мушката и сакъзи :

http://www.ballcolegrave.co.uk/virtual/BallColegrave2016seedCatalogue/index.aspx

# 759
  • Fort Worth, TX
Благодаря много.Като цени са ок.Аз мушкатото го взех за 4$ .Има и по-големи , които стигат до 12.Вероятно ще поръчам, ако не успея все пак да открия в близките дни.
Аз за първа година съм засадила хости и гладиоли..Засяла съм ги преди 2 седмици и така и не се показват. Laughing

# 760
  • Пловдив
Здравейте,
къде от Пловдив или Пазарджик мога да си купя висящи мушкато или сакъзче. Никъде не виждам из пазарите

# 761
Не е ли рано още? Иначе съм купувала от Баумакс, но май април месец беше  Peace

# 762
  • have faith and be patient ..
И аз мога да се пробвам с едно-две висящи , някой ако види някъде да свирка

# 763
  • Пловдив
а колко да бучна в голямо сандъче, за да станат като водопад. Намерих си на пътя между Пловдив Пазарджик. 3 лв

# 764
Мушката и сакъзи започнаха да зареждат в Хоуммакс и Практикер.
Във фейсбук има много групи за мушката, продават даже и "маркови"

Аз за първа година съм засадила хости и гладиоли..Засяла съм ги преди 2 седмици и така и не се показват. Laughing

Хостите тепърва ще започнат да покарват, а за гладиолите е прекалено рано, те са топлолюбиви и се засаждат поне през април, не обичат влажна и студена почва, каквато е сега.

Общи условия

Активация на акаунт