Звездни компромати- 286 част

• 109 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
 Какво значи да има жалост, направо не мога да повярвам какво чета!

# 361
И аз. Отвратително!

# 362
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хем искаме жертвите на насилие да говорят, за да има някаква промяна...Като говорят- лъжели, инсценировка било.

Да му взима всичко, изрод.
Ама, Инфантилна, помисли малко. Ударил ли я е, ти как си толкова сигурна? Ако я е ударил, дали пък не е било само веднъж, а не системно, както тя твърди? Дали не е било под силна манипулация от нейна страна (не ми казвай, че като жена не си способна да изкараш мъжа до себе си извън нерви, ако пожелаеш)? Точно в изключително критичен за него момент? Дали е толкова нещастна и съсипана или както казват момичетата по-горе, всичко е добре режисиран театър под инструкциите на адвокати и ПР-и? Има толкова много неясноти в цялата тази история, че е крайно нелепо да съдим първосигнално. Всяка една от възможностите е напълно реална.

# 363
Нищо не пречи хем да е истинска историята, хем да е планирана, както прочетох измежду коментарите в Дейли Мейл. Ако скоро след сватбата и двамата са видели, че нещата не отиват на добре, Амбър би имала достатъчно време да подготви план и да го провокира в супер уязвим момент, какъвто е този след смъртта на майка му, когато той сто процента е бил на черешата от субстанции...
Да го провокира? Пиян, друсан, агресивен човек? А ако я пребие, ако я обезобрази, ако я убие, ако я изнасили и я удуши? Как се провокира с опастност за живота? За какво са ти 100 мл. мъртва?
Това са за мен пълни глупости.

# 364
Всичко щеше да бъде съвършено ясно, ако не бяха намесени толкова много пари. Предстои епична битка, която има всички шансове да надмине изпълненията на Хали Бери и Габриел Обри  Laughing
В тази история не виждам положителен герой, но нито една жена не заслужава да бъде боксова круша на един мъж, пък бил той и Джони Деп.

# 365
Ама, разбира се, че тя го е провокирала  ooooh!
Те насилниците никога не са виновни, тях са ги провокирали  Whistling
Какво значи да има милост? Да стои още с него, защото видиш ли, това бил лош момент за него?
Че той другия път може и в болница да я вкара. Като й гледам окото, той не е имал милост, не виждам защо тя трябва да има.

# 366
Както и възможността  Деп да я е удрял и друг път.   Peace
Мъж, който посяга е боклук. Та дори и с 400 милиона в сметката. 
Чак пък да го съжалявам, че ще бъде издоен от "златотърсачка" и " жадна за слава бездарна актриса " ... Stop

# 367
Да се изкарва жертвата манипулативна кучка, а насилника с 400 млн. безволев плазмодий.
Браво!

# 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Губила ли си родител, Инфантилна? (да, въпросът е много личен, но ако не си, значи не знаеш какво е състоянието на човек в този момент)

# 369
Ще рипнете сега, ама половината звучите като дърти завистници: щом ще получи 30-50 милиона, все с нещо трябва да си ги заслужи. Какво толкова - един тупаник, ама с айфон! Айде, нищо не е станало, за толко пари и аз бих го изтърпяла тоя 15 месеца. Пък и какво, половината свят е влюбен в Джак Спароу, не е толкова зле, ако си представиш, че си във филм. Крайната сума оправдава всички компромиси.  Crazy Що не я хлопне и с някой айпод, може да удвои сумата!  Mr. Green Хитруша, тя ще го провокира, очевидно знае как.  Flutter

Е, аз знам, Джо и какво?

# 370
Е... какво толкова се учудвате, все едно се случва за първи път обществото се опитва да оправдае насилника? Да ви припомня ли за подписката в подкрепа на Роман Полански?
Холивуд няма да застане зад Амбър, защото тя направи немислимото - позволи си да играе срещу един от тях.

# 371
  • ГО
Губила ли си родител, Инфантилна? (да, въпросът е много личен, но ако не си, значи не знаеш какво е състоянието на човек в този момент)
Не съм Инфантилна, но ще ти отговоря - да, губила съм родител, единственият ми близък човек, и пак не ми е идвало на ум да бия или убивам някой. Мене си ми е идвало да затрия, ама да си изкарам мъката върху друг - не.
Джо, ти, ако си губила родител, мъката ти навредила ли е на някой друг, освен на самата теб?

И да е имало побои и да е нямало, щом не са направили предбрачен договор - да му взима милионите и да си ходи. Никога, ама никога не съм харесвала Деп, Амбър пък ми е абсолютно безразлична, та съм на ничия страна. По-скоро малко на нейна, ама от чиста женска солидарност.
От друга страна, пък, ако я е биел - не 50, 200 млн. да му вземе.

# 372
Те и в полицията тук така разсъждават. Ми нищо не можем да направим докато не ви убие тоя, от когото се оплаквате, че ви пребива редовно. Това са битови скандали.  ooooh!

# 373
 Не съм губила. Но пък съм попадала на насилник. И съм чувала след това, че аз така им действам, колко удобно нали?

Сега си представете, че е грозна и проявете малко съчувствие, егати.

# 374
  • На топло
Според мен Деп има много дълбоки и сложни психологически проблеми, които се изразяват в самоунищожително поведение и агресивни жестове към най-близките хора. В този случай Амбър е жертва, абсолютно няма значение какви са и били мотивите да се омъжи за него и мисля, че само тя си ги знае.

Общи условия

Активация на акаунт