Звездни компромати- 286 част

• 109 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Направо вадя пуканките и чакам да призоват в съда всичките му бивши - да кажат те аджеба яли ли са бой или не. И за бийпа му  Mr. Green
Сериозно питам - никой ли не го е виждал гол?

# 496
Жал ми е само за предишното ме семейство.
И там нещата не ми се струват розови. Ванеса Паради остаря неимоверно. Никоя жена не се съсипва така от хубаво... Дъщерята, Лили Роуз, има толкова отнесен и нечитав вид, че тепърва ще и следим проявите, ми се струва. А момченцето, както писах неотдавна, май е с някакво заболяване и никъде нищо за него не се чува. По повод проблема на детето, Джони дарява от години средства за лечението на деца. Може и да бъркам с това, че дъщеря му като малка се разболява тежко и стига до бъбречна недостатъчност, но се оправя. Може и затова да има тоя нездрав вид...
Бракът на Джони с Амбър е втори брак за него. Първата му жена е някоя си Лори Ан Алисън. Тогава е бил музикант, който има своя група. За киното го открива Никълъс Кейдж. Бил е сгоден и за Шерилин Фен, но друга сватба след първата няма, до появата на Амбър.

От най-ранна младост в “Private Resort”

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 21:21 от Бижy

# 497
  • На топло
За Ванеса също се говори, че прекалява с алкохола.
По време на брака и с Джони, с години не се чуваше и нямаше никаква професионална активност.
Само тя си знае как е живяла. А дъщеря му наистина има много празен поглед, никакъв живец.

# 498
Бижу, благодаря  bouquet
Ама тук пък сега прекалено млад ми идва... и не можах грам бийп да мерна  Laughing

Е, значи с Ванеса са си пийвали заедно.

# 499
  • На топло
На тези снимки Джони е абитуриент   Laughing

# 500
Ето го синът на Джони. Никъде не прочетох да е болен от нещо.  newsm78

# 501
Е, хубаво де, може да бъркам с тежкото състояние на дъщеря му когато се беше разболяла, както казах.

Ето малко любопитности за Джонката http://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/43635-52-fakta-za-52-godishniia-dzhoni-dep/

И тук вече е имало подозрения, че нещо не е като света http://kanal3.bg/news/14864-Problemi-v-Raya%253A-Ddzoni-Dep---um … IMKI-i-VIDEO%2529

# 502
  • Бургас
Ама верно на последните снимки на Бижу,Амбър толкова изкуствено се хили.Аз,дето не съм актриса ще се усмихна по-нормално.
Някой ще покаже ли д...то на Ким К.? Grinning

# 503
  • На топло
Няма по-безинтересно нещо от задника на Ким и цялата трупа от гетото  Sick
Не знам какво интересно им намирате...

# 504
Моника била рекламно лице на корсети  Crazy

Скрит текст:

# 505
  • Бургас
Моника била рекламно лице на корсети  Crazy

Скрит текст:
Аз си мислих, че рекламира клиника за наркомани и алкохолици.

П.П. С тая зяпнала устичка направо кърти.

# 506
  • Бургас
Няма по-безинтересно нещо от задника на Ким и цялата трупа от гетото  Sick
Не знам какво интересно им намирате...

Джейн,това е шета тук.Като зацикли някоя тема или започнем да се караме,веднага на  сцената излиза д-то на Ким като един тлъст гълъб на мира. Laughing

# 507
  • На топло

Джейн,това е шета тук.Като зацикли някоя тема или започнем да се караме,веднага на  сцената излиза д-то на Ким като един тлъст гълъб на мира. Laughing
Никой не се кара и темата за Джони е много интересна, поне на мен  Crazy
вярно, ако покажете шкафа на Ким, аз изчезвам  Grinning

# 508
# 509
Брус е свежар  Heart Eyes, а Адел е отвратителна жена, прилича ми на кварталната перачка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт