Звездни компромати- 286 част

• 109 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В началото, като гръмна всичко, ми се струваше, че Джони, дори и невинен да е, ще го отнесе при всяко положение. Сега се позамислям дали Амбър, дори и бита да е, все пак ще успее да го докаже в съда.

# 616
Няма да го отнесе ...
но дано му подейства, като шамар на стария , ревнив глупак и да
се опомни какви ги върши и къде се намира в пространството .

# 617
Има го на предишната страница, смешки.
Как пък досега не се сети да ревнува от мацки, та чак сега взел да се дразни. Не е като Амбър да не се е лигавила и с други тия четири години. То не беше щерката на Дьо Вилпен или Ники Рийд преди и след сватбите и на двете.
Кара не е чак толкова специална.
Пишеш така, сякаш се движиш в среди им и си пряк свидетел на всичките им истории.
Или си се омотала яко в живота на звездите  Laughing
Всичко трябва да е в сферата на предположенията....така от далече.
Не те карам да ми вярваш, но специално в Париж имам достатъчно близък човек, който се засича с част от героите в темата, нещо като Екс с нашия хайлайф Wink

# 618
  • София
Ние имаме хайлайф? Или за сайта Хайлайф говориш?  Wink Laughing Grinning

# 619
  • София
Бояна, добре дошла отново във форума Heart Eyes.

# 620
Понеже няколко пъти в темата иронично се отбеляза как Амбър се била усмихвала на другия ден на събирането: Какво се очакваше да прави  newsm78
Да стои в къщи и да се тръшка ли? Или да плете чорапи за успокоение?

Всеки психолог би я посъветвал да излезе сред хора, сред близки приятели, за да се разсея и да забрави случката. Аз не виждам нищо странно в това, даже напротив.

# 621
Ние имаме хайлайф? Или за сайта Хайлайф говориш?  Wink Laughing Grinning

Права си  Grinning, нека да е "хайлайф"

# 622
  • София
Според мен не е за пари тази история, защото можеха тихомълком да се разберат извънсъдебно и всичко да приключи без да се разбере. Нещо друго има тук, за да се прави публично, затова и скачат да го защитават близките. Може да е отключил нещо психиатрично с това препарати, които поема и да го смятат болен. Пък и това е дни след смъртта на майка му.
Кой знае, ще видим.

Бояна, добре дошла отново във форума Heart Eyes.
Добре заварили  Heart Eyes

Mrs. Swift-Kloss ®  bouquet

# 623
В пуснатата декларация не му иска чак толкова много пари - 50 хиляди на месец за него е нищо, обикновено и в такива споразумения се сключва клауза, ако тя се бракува отново да се прекрати издръжката. Странно е, че се е заинатил, може наистина дрогата да му е изпържила сивите клетки.

# 624
  • София
Амал Аламудин (към която имам страст) най-накрая се сети, че може да взаимства нещо от стила на Шейха Моза и изглежда фантастично Heart Eyes:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/05/29/15/34BF299200000578-36 … 1464533864263.jpg

# 625
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Докато обсъждаме цирковете на тези двамата смешници (ей ви го покрусеното Амбърче на излизане от офиса на адвокатката си), да погледнем и към другия звезден развод от тези дни- Макавой и Ан-Мари Дъф малко след обявяването на раздялата си:
Скрит текст:

Продължават да живеят под един покрив заедно с детето, явно си комуникират напълно нормално, тук и снимки от друга дата, веднага след изявлението
Скрит текст:

даже и се забавляват
Скрит текст:

Явно можело и без циркове (а не е като да няма солидна сумичка от ексмени и тук), но за това трябва и акъл, и хигиена в поведението. Иначе ако Ан-Мари реши, поне може да изиграе далеч по-убедително бита и наранена, понеже за разлика от Амбърчето е реална актриса.

# 626
  • Бургас
Страхотна Амал! Heart Eyes

Амбър направо я чувам как казва" Йес!"! Grinning

# 627
Никак не ми харесва Амал. Дано не се облича повече така. Това на главата не го коментирам.

# 628
Амбър направо я чувам как казва" Йес!"! Grinning
Хахаха и аз, ще е жалко, ако приключат толкова бързо. Почти се бях наточила за дълъг цирк.  Rolling Eyes

# 629
Амал Аламудин (към която имам страст) най-накрая се сети, че може да взаимства нещо от стила на Шейха Моза и изглежда фантастично Heart Eyes:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/05/29/15/34BF299200000578-36 … 1464533864263.jpg
Тази на Джаки Кенеди ли се опитва да го докара ,от към тоалети де.Заговори се ,че Клуни има желание да се включи в политиката и за това се ожени ....за жена

Общи условия

Активация на акаунт