"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 8

• 95 360
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • Там,където се събуждам щастлива.
Галеее,радвам се,че те има Mr. Green Stop Тоя Пеци...кат го казва това и целия трепери...не може да го докара това актьора.И кво едни път в Лондон и повече никаква близост Thinking Ни натискане,ни целувчица...

Тя не дава.

Наистина книгата я взима Василев от апартамента на Генадиеви. Аз си мислех, че ще напише нещо в нея, но...не е много романтичен той...
Кога я взе? И защо?
Като изнасяха Биляна от апартамента, той се наведе и я взе. Според мен Калин ще види книгата и ще каже, че баща му има същата и Биляна ще разбере, че Сашо е бил пръв при нея. Очаквам, че Биляна ще разбере много неща, без Сашо да казва, а само по знаци..

# 16
Ама, тая Буковска ще се измъкне, сигурно....

Надявам се да не се измъкне, постъпката и беше подсъдна. Отвратително.

# 17
Пльос!

# 18
Аз на трейлъра не вярвам и може Стилянова да не е загубила бебето. А думите "не иска  да стане така", да са например,че се е изпуснала пред Вилето или Биляна кой е бащата.

И аз на това се надявам.
Много лесно ще им се размине иначе на Захариевите  Naughty
И на мен ми се струва, чеще има бебе.

# 19
Гледам, гледам и Димо Алексиев все повече ми хаесва. Не като герой, а като игра. Двамата с Буковска и Вачкова ми изглеждат най-истински.
И д-р Стилиянова според мен. Другите са по-скоро ужас.

# 20
Аз пък не мога да разбера как не стигна инфо до Пецко, че жена му тича като кон? Той и без това взе да се съмнява за тази бременност. Ама явно да е по-интересно и да задържат интригата още 4-5 епизода  ooooh!

# 21
Аз на трейлъра не вярвам и може Стилянова да не е загубила бебето. А думите "не иска  да стане така", да са например,че се е изпуснала пред Вилето или Биляна кой е бащата.
Peace

# 22
  • София
Това "гениално" сценаристко хрумване за предизвикване на аборта на Стилянова беше супер брутално (за мен). Пропуснаха да кажат името на хапчетата, които раздроби. Че ако някоя иска да абортира да е подготвена  ooooh!

# 23
Галеее,радвам се,че те има Mr. Green Stop Тоя Пеци...кат го казва това и целия трепери...не може да го докара това актьора.И кво едни път в Лондон и повече никаква близост Thinking Ни натискане,ни целувчица...
Той и жена си така заплоди на 53г Wink Доцент - факир!
Актьорът е под всякаква критика! Отвратителна игра! Тотална липса на талант
Буковска се справя най-добре от целия актьорски състав

# 24
Аз пък не мога да разбера как не стигна инфо до Пецко, че жена му тича като кон? Той и без това взе да се съмнява за тази бременност. Ама явно да е по-интересно и да задържат интригата още 4-5 епизода  ooooh!

Надявам се днес да се разбере. А и Стилянова нали видя Вилито да пуши. Та, редно е да каже на Пецан всичките тез подробности, ако тъй много го обича. Като цяло, тоя филм влияе зле на разбиранията ми за лИбов. Но все пак ми е любопитно какво ще стане. За това и силно се надявам сезонът да е само 1 и да се разплетат драмите, но се съмнявам...

# 25
Днес нищо няма да се разбере....Няма да има серия, нали?

# 26
  • София
Аз на трейлъра не вярвам и може Стилянова да не е загубила бебето. А думите "не иска  да стане така", да са например,че се е изпуснала пред Вилето или Биляна кой е бащата.
Peace
Аз също мисля, че Стилиянова има това предвид.

Калин няма ли най-сетне да си изпусне телефона в тоалетната, та да се свърши мъката с този запис на признанията на Биляна?!

# 27
Днес нищо няма да се разбере....Няма да има серия, нали?

Моя грешка:) Станах с мисълта, че е четвъртък. Който пише преди да пие кафе, такива глупости пише Simple Smile

# 28
Това с книгата не го разбрах...мислех, че просто й е взел книга за подарък...как така ще си вземе книга от дома на Генадиеви и ще й я подарява...а тя па, като живея врата до врата и се познават от 100 години, не е ли видяла тази толкоз велика книга у тях?!

# 29
  • гр.Пловдив
Калин няма ли най-сетне да си изпусне телефона в тоалетната, та да се свърши мъката с този запис на признанията на Биляна?!

ааа, той нали каза, че има няколко

Общи условия

Активация на акаунт