Искам да кажа ... (79)

• 98 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
ФОРЦАААА ИТАЛИЯЯЯЯЯ!
Олеее,олеее,олееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 721
Със здраве да си ползвате новия имот Лиляна. Много добра инвестиция е ако е без банков кредит Peace

# 722
Да земеш да опънеш палатките на терасата и с ред и записване, хохохо newsm08

# 723
  • Ямбол
Що на терасата. Място има. Засега. Ще излезе като реклама, но ако някой се интересува, може да ме пита на ЛС.

# 724
oooх, да си кажа и аз. Петъка беше много уморителен ден, буквално не си станах от дупето. След работа заминахме на тийм билдинг. Все си мисля, че ще е различно... и все не е.  Mr. Green Общо взето, опиянчване от всякаде в петък вечер, всичко е на макс, събота сутрин е тежко положението, живота е крив, вечерта се почва пак отначало.. и токсикация два дни. Само че аз този път не се подхлъзнах и единствено малкото сън ме мори, но иначе беше ок. Имах идиалистичната представа, че в по-лъскавите фирми не е точно по този начин ама не.. Точно така си е. Че и по-зле. Сега седмицата ми тръгна уморено, сънливо и кисело, а и работа доста имам.  Ето, една писта без сняг, странна гледка:
Скрит текст:

Чакам петъка, когато моят човек ми е обещал да отидем в Гела.. Дай Боже!  Hug Родопи, чист въздух, гайда на живо ми се струва като раят! Вчера си купих даже туристически обувки от Декатлон, опиянена от качването до първата и единствена хижа в живота ми- Козя стена преди няколко седмици, бях ви писала, че 5 дни едва ходех. Но ще ставам турист и аз!  Crazy

Погледнах в темата на ША..и  ooooh! Какъв е смисълът? Аз изначално не схващам идеята, доколкото би могло да се търси идея и по-дълбок смисъл в тема пусната от нея..  newsm78

# 725
  • София
Захир, завиждам за Родопите. Ще ни изпреварите.  Grinning Само да не се излъжете някога да отидете в Гела по време на събора, защото е страшна цигания. Нищо общо с онова, което беше преди години.
Ние заминаваме за Родопите последния уикенд на юли, когато ще е съборът в Триград и ще присъстваме на възстановката на Орфей и Евридика - факелно шествие до Дяволското гърло и след това самата постановка.
Е, да, ама излъгах, сега проверих. Тази година щяло да има Орфически мистерии - кукери, хващане на жив огън, нестинарки, напояване на китки и т.н. Пак ще ни е интересно, така че чакам с нетърпение.

# 726
Захир, завиждам за Родопите. Ще ни изпреварите.  Grinning Само да не се излъжете някога да отидете в Гела по време на събора, защото е страшна цигания. Нищо общо с онова, което беше преди години.
Ние заминаваме за Родопите последния уикенд на юли, когато ще е съборът в Триград и ще присъстваме на възстановката на Орфей и Евридика - факелно шествие до Дяволското гърло и след това самата постановка.

Никога не съм ходила в тази част на Родопите, сега много искам да видя Гела и Широка лъка. Кога е събора в Триград? Последната събота и неделя на юли? За съжаление всяко такова събитие в България се превръща в цигания.  Outta Joint Такива сме ние.

Сега във фейсбук съм заявила интерес за някакъв Роженски събор на народното творчество, не знам какво ще е.

# 727
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тонка, и аз ви завиждам за ежегодното ходене в Триград, много добре правите. Обичам всички планини, но Родопите са омагьосващи, много вълшебно място са те. (Непременно да ни зарадваш със снимки на Орфей и Евридика, моля.) А завиждам, защото мъжът ми много не обича да ходи на места с преспиване и се придържаме към еднодневни маршрути, че да си спи на неговото легло. Joy

Захир, ще стане туристка от теб, щом имаш желание. Иска ли човек нещо, прави го. И добре ще направиш, според мен - планината каквото ти дава, никой и нищо не може да ти го даде.

Имам много хубаво мнение за пистите лете - отядохме си на горски ягоди няколко лета по пистите в Пирин. Гледката е още пред очите ми: пистата осеяна с ягодки и наведени хора, държащи в ръце съдове от всякакъв произход, големина и форма. Голямо ядене падна, а някои си тръгнаха и със зимнина от почивката. Joy

# 728
  • София
Лиляна, честито, със здраве да го ползвате. Стаята изглежда много слънчева. Аз така лекичко позавидях  Simple Smile.
Към Триград съм пътувала веднъж. По-точно до Дяволското гърло, не до самото селце. Пътят ми се видя страшен, зловещ. Тесен е и от всякъде обграден със скали. Естествено, в пещерата не влезнах. Докато стигнем там, вече тръпки ме бяха побили. Та постоях на входа, докато другите излезнат  Laughing

# 729
Лиляна, апартамента е чуден! Забравих да кажа- много щастливи и слънчеви дни да прекарате там!!!  bouquet

# 730
  • София
Пътят ми се видя страшен, зловещ. Тесен е и от всякъде обграден със скали.
Първите два-три пъти пищях, докато минавахме през ждрелото, после взех, че свикнах и сега не ми прави впечатление. Единствено се наслаждавам на красивата природа.

Захир, да, съборът в Триград е последният уикенд на юли, тоест сега се пада на 30 и 31-ви. Ние си резервирахме както винаги при нашите домакини и добре, че се обадих от рано, иначе нямаше да има места. Не бях съобразила, че точно тогава се пада съборът и ще са заети всички хижи, хотелчета и къщи за гости. Хубавото е че след събора хората се разотиват и ще можем да се насладим на спокойствието през останалите 2 дни от престоя ни.

Лиляна, хубав ви е апартаментът! Близо ли е до морето? Харесвам Приморско и най-вече плажът.

# 731
Много хубаво наистина на Лиляна мястото. И аз къща  оправям сега, не да живеем, просто къща за гости и събирания с приятели,но не е на морето. Simple Smile

# 732
  • София
Първите два-три пъти пищях, докато минавахме през ждрелото,

Joy Joy Представих си. И ти вярвам. Засега аз мисля да не повтарям. Такива екстремни изживявания не са за мен.
Добре, а на връщане, като сте от страната на пропастта, не те ли е страх при разминаване с други превозни стредства. То не навсякъде можеш да се разминеш де. Бррррр само пиша, а тръпки ме побиват.

# 733
Лили, хубав апартамент, на хубаво място. Със здраве да си го ползвате  Peace
Снимката от северния плаж на Приморско ли е?
Аз харесвам южния или може би е сантимент. Имам две хубави, студентски лета там, прекрасно време  Heart Eyes
И ние си имаме наше местенце на морето, ама пусто много ни е далече  Laughing

Тони, видях че ще сте на Албена. Миналото лято ходихме до там, но само за един ден на Аквапарка.
Весело беше, но не бих повторила.
Иначе на плаж и на почивка не сме ходили в Албена. Много презастроено ми се вижда там, обичам по-малко тъпканица.
Ама на морето винаги е хубаво, без значение къде  Wink

Бела, честито дипломиране. Сега какво следва?

# 734
И на мен ми хареса на Лиляна мястото. Стаята изглежда много слънчева и хубава.
Друго си е да си имаш къща или апартамент на морето.

Общи условия

Активация на акаунт