Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • В градината...
Майка ми като гледа И., взема баща ми. Сама не може да се оправи. Свеки беше ербап, а сега видя, че е трудно и дръпна назад. Един ден само можела. Питахме за баби, тук не знаелу.
Жената от село вече била заета, ММ ми сервира.

# 661
  • Пловдив
Няма...щот се комплексирах Mr. Green

# 662
Кей, нашето столче е от 10 до 18 кг. Ето това е . Този тип столче се прилага след тип кошница . След това се купува друг тип, горе-долу от 4-годишна възраст  като това например и после като последно е това .

# 663
Мистик, големи и пак не стигат Rolling Eyes
Тите, хубаво е.

# 664
Всичките ни столчета бяха Бритакс- Рьомер.
Като купувахме по 2 броя. Че няма как единят да го кара пък другия да го взима от градината.
Бяха 9-18 и после 18-36 кг.

Мистик да си призная за туй седя у София. Иначе бих се изнесла в провинцията със сто от место.
За сигурност никога не сме пестили. Така че нито столче , нито каска за мотор сме гледали цена.

# 665
Дайте предложение за новата тема.

# 666
Баба знае 2 и 200.
Това не ми е предложение за нова тема Wink
Уанче, да е жива и здрава сестра ти и винаги да сте в разбирателство!
От всичкото дето ви четох днес и вчера, стигнах до извода, че със сестра ми не сме в позицията на сестри. Поради някаква си причина с давностен срок пове от 20 години, май в нейните очи (неосъзнато) съм на позицията "майка". Може би някъде там е конфликта.

# 667
Хоуп столчетата на Бритакс от офиц.представителство на околовръстното  ли ги взехте? Цените там дали са по-добри  newsm78
Мистик качествените столчета с изофикс са около 600 лв.

# 668
Амини първите 2 поръчахме от Англия с посредник.
Като ги сменихме с по-големите първото пак го поръчахме от Англия на второто го купихме от тях. Цените бяха съпоставими.

# 669
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хоупче тези дни все се опитвам да ти напиша рецептата обаче София е много нервна и само мрънка - горещо и е на нашата мома англичанка при 23 до 25 градуса, явно заради влагата е по задушно. Сега заспа в парка. Та мисълта ми  че не съм забравила и ще гледам да ти я напиша тези дни Simple Smile

Даре аз отдавна си мислих, че сестра ти те възприема така при положение че ти си по голямата и на практика си се грижила за нея.

Амини и тук е така хубавите столчета са си скъпи, макар че съпоставено на тукашна заплата е малко по приемливо.

# 670
Дари, при вашата ситуация е напълно възможно..

Нашето столче е 350, тънкана   Mr. Green. Но беше на промоция. Не го препоръчвам, защото много трудно от/закопчавам коланите.

# 671
Ма що не казвате как ги виждате нещата? Да ги обмисля и аз от друга гл.точка.

# 672
И аз видях прекрасната рожденничка Изабела, както и порастналия мосю К. Тобито също е супер.
За столче, не мога да се включа, не сме имали кола и не сме ползвали. В случаите, в които се е налагало да пътуваме с такси, си признавам, че съм я гушкала, защото никой шофьор няма столче в багажника. Все пак тук си е БГ.
За яслите, обаче, ще кажа, че си зависи от детето. На някои им харесва, на други - не. Дано малкото коте свикне бързо или пък щом имаш възможност Пусикет, гледай си я, не мисля, че преди 2-3 години е толкова важна социализацията, те имат основно нужда от мама, а приятелчета има и по площадките.
За Ида, може пък да й хареса с другите дечица, така че не пречи да опитате.
За младите и не толкова майки, аз си контактувах със съседките, те бяха доста по-млади, на по 20 и малко, но не ги отписвайте, има и интелигентни млади хора.

# 673
  • Пловдив
Баба знае 2 и 200.
Това не ми е предложение за нова тема Wink

Joy baby_neutral

Мога само да кажа...Блазе ви!За заплатите...

# 674
Сложих 3 снимки в албумчето Нашият дом, едната от които не успях да обърна от прословутата тераса.  До утре вечер ще ги оставя. Цветята ги изкарах и някои от тях присадих, поднових и сложих по местата по-късничко, та затова е така "празно" все още.

Общи условия

Активация на акаунт