MAC & Sephora - 36 тема

• 125 748
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet

От намалението взех само един парфюм за мен - розовият Нарцисо на Нарцисо Родригес и един Том Форд за ММ, но до края на намалението, ако намеря време може пак да намина.  Grinning

# 16
  • Бургас

Тази пудра на Бенефит, по препоръка на консултантка, много ми хареса, точно това търсех. Има си четка и гъбичка, цветовете са хубави, чудесна.
Хидратиращата маска на Сефора също си взех, малко ми е странна на лицето, но пък е много добра като ефект.

Алиена, разкажи повече за тази пудра, моля! Матира ли, покривност, издръжливост?

# 17
Нямам карта и намалението няма да ме огрее, но смятам да забърша Chocolate Bon Bon при първото минаване през магазина.  Blush

# 18
Мимита, може да се ползва като сетинг пудра, с четката и като фдт, с тампончето. Не е силно матираща, не изсушава, много естествено стои. Малка е като количество, но с намалението е изгодна. Като трайност още не мога да съм категорична, не е бетон с часове, но не е и като да лъсна или да изчезне за 1 час.
Аз търсех нещо естествено, Мак скинфиниш натурал му хареса, но не ми пасна цвят.

# 19
Имате ли идея за червило или гланц в "бонбонен" цвят?трябва ми за подарък ,а нямам време да гледам много-много .

# 20
  • София
Миналата седмица минах, за да си подновя пудрата и имаше една дама без карта, на която й казаха, че ще направят отстъпка. Включително на някакви чужденци, които също нямаха карта, а и бяха със сметка 40-50 лв Hug
Аз съм си давала картата така и на непозната, която нямаше, колкото да мине през касата с нея  Mr. Green
Ами питахме и за този вариант с моята приятелка, но обясниха, че няма как да се направи отстъпка без карта. Въпреки, че в Дъглас с подобен сценарий сцена, приключи с покупка с включена отстъпка, все пак. Изчакахме за някоя дама с карта, но в този момент в Сефора, като по знак, все едно бомба беше паднала. ooooh! Само аз и моята приятелка с персонала, дебнещи за дама с карта, която да ползваме.  Joy hahaha
Попитах ги какво е условието за притежанието на тази карта и ми казаха, че е за покупка над 80лв. Тогава ми се наложи да им припомня, че съм пазарувала доста пъти по тази сума и че само първият ми Нейкид, Шоколадовата ми палитра, Туш Екла-та на ИСЛ и свободната пудра на Шанел, която си зареждам от тях е достатъчен повод за издаване на тази карта, което си е чист техен пропуск. Та стана по друг начин сдобиването ми с картата. Сега ще си я делкаме с приятелката ми, която имаше също голяма заслуга за спечелената карта. bowuu

А, да. Купих си спиралата ле Волюм на Шанел.

Апропо  да кажа, че от вчера Шоколадовите палитри са вече на нова цена. 92лв. ooooh!

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 16:46 от kopche

# 21
Имате ли идея за червило или гланц в "бонбонен" цвят?трябва ми за подарък ,а нямам време да гледам много-много .
Да, на Диор са супер.

# 22
  • София
Ще си подновя спиралата на Шанел и да си взема хилороновата маска на Сефора, която толкова хвалят

# 23
Благодаря за новата тема  bouquet
От намалението няма да се възползвам. А и нямам карта Simple Smile

# 24
На мен не са ми искали карта за намаление, не се чекират тези карти като на Дъглъс. Имам карта  Peace
Аз наистина често ходя и повечето ме познават, но мисълта ми беше, че самата пластика не е нужна.

# 25
  • София
Нищо не си купих. Simple Smile
Всичко, което исках не беше налично още първия ден в намалението- les beiges пудра 20 и нощната маска ibuki на Шисейдо, която въобще не са зареждали ми се струва . Peace

# 26
  • Sofia
Благодаря за темата!

От намалението си взех CC на Биотерм. Сигурно тези дни пак ще намина.

# 27
Shadow insurance на TF. Като влязох за тестери на Born this way. Нямаха наличен този, който ми пасва на мен.
Та ще се надявам да го получат преди 5-ти юни.

# 28
  • в 1001-та нощ
Ходих до Сефора Парадайз в петък - да си взема сив молив от новите на МУФЕ - моят свършва вече ... обаче нямаше  Shocked Щяло да има зареждане пак през юни ... Ще мина и през другата Сефора. Смятайте колко много ползвам молива, за да свърши за толкова кратко време, при все, че ползвам и кафявия и очна линия, макар, че напоследък рядко - предпочитам молив Simple Smile Ползвам го само за очна линия  Crazy Ако го ползвах и на водната линия - сигурно да е свършил вече  Laughing

# 29
  • София
И моят кафяв намалява значително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт