MAC & Sephora - 36 тема

• 125 904
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Един тъп въпрос ама чакате ли някой да ви извади продукта, който искате да купите или сами си вадите от чекмеджетата?  Blush

# 46
Един тъп въпрос ама чакате ли някой да ви извади продукта, който искате да купите или сами си вадите от чекмеджетата?  Blush

Аз чакам. Така са ми казвали няколко консултантки.  Wink

# 47
не бих ровила по чекмеджетата, но бих извикала консулант
ако не намеря персонал около стелажите - отивам на касата и искам да ми намерят някой, който да ми помогне, до сега не са отказвали да извикат

# 48
  • София
Денси, благодаря. Ще потърся суочове.
Аз никога не бъркам, чакам да дойдат или викам някого да ми помогне. Мисля, че не е добра идея да бъркаш сам. А и там прибират тестерите на свършилите продукти, т.е. според мен не биха искали да се рови от друг  Peace

# 49
  • Бургас
Не бъркам, дори не ми е хрумвало  Rolling Eyes . Вземам само ако е на стелажа и на място където не е необходимо от помощ , иначе винаги се обръщам към консултант когато се наложи.

# 50
  • София
Ами те моливите на МУФЕ не са в чекмеджетата, а са си отгоре на стелажа......
И аз от там си взех моите, няма нужда да се бърка някъде Laughing

# 51
Да и аз не бъркам, винаги чакам, но понякога като няма никой консултант и съм се чудела как очакват човек да се обслужи. А и примерно за бяла козметика или парфюм, които са просто наредени не виждам проблем. Но пък в Сефора в Италия ми направи впечатление, че като викнах една консултантка да ми извади някои неща и тя така леко странно ме погледна защо сама не се обслужвам.

# 52
Някой успя ли да се добере до палитрата на Джаклин с ружовете и хайлатърите?

# 53
  • София

Поръчах я за приятелка, а за себе си взех сенките. Палитрата за лице не ми харесва за моя тен и вкус  Peace

# 54
  • гр. София
Пусната е за преордер в : http://www.spacenk.com/uk/en_GB/brands/b/becca/

Ще ги шипват на 21-ви юни.

# 55
  • Велико Търново
Благодаря за темата bouquet
Нямаме Сефора, за съжаление, вдругиден ще съм в София, но дали ще успея да стигна до магазина, е друг въпрос... Confused Припомнете ми, в Ринг Мол имаше ли Дъглас, и там има ли намаление? Като се замисля, до хотела ми е най-близо... Thinking

# 56

Поръчах я за приятелка, а за себе си взех сенките. Палитрата за лице не ми харесва за моя тен и вкус  Peace

От къде я поръча, аз чаках, рефрешвах и все солд аут ми седеше Sad

# 57
  • гр. София

Писах по-горе къде да я намериш в момента.

# 58
  • София
Припомнете ми, в Ринг Мол имаше ли Дъглас, и там има ли намаление? Като се замисля, до хотела ми е най-близо... Thinking

В Ринг Мол има Бюти Зоун и Нотос. И в двата магазина към момента няма обявени промоции.

RIlieva91, от сайта на американската Сефора. Палитрата за лице беше няколко часа налична, тази за очи - няколко дена.

# 59

Писах по-горе къде да я намериш в момента.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт