Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 442
  • 735
  •   2
Отговори
# 60
 За въпросното дело имаше коментари че Ча щели го опандизат и да не играе есента с конкуренцията в новия римейк  Joy Викам нема го опандизат   адвокатите му са се погрижили .

Сега може да по улегнал  с друг акъл  и да е лабилен  Енгин е до него и го съветва  Wink  има кариера , обичан от феновете си ,   има поведение пред камера знае как да се държи и  почти не говори за личен живот . От бранша немал да има гадже , защото е ревнив и високи  ли харесва ниски не разбрахми  Joy

ох отивам да пробвам това с морсата сол  че ми е отпаднало  #Crazy и как ще пътувам на разстояния не знам  ooooh!

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 20:40 от femmi2

# 61
  • Пришълец
Това гифче с мазния противен Чачун очевидно е от ПО, но през цялото време ли е такъв  Sick
Леле  #Crazy
Ако първо го бях видяла в този му вид и после някой ми рекламираше АФК, че и той играе там никога, вярвайте никога нямаше да погледна Фемир. Кой болен мозък е окипазил красивото момче. Това че Серка не я бива не значи, че трябва да направят партньора й да изглежда на нейното ниво. По-добре да бяха поработили върху нея, отколкото да превръщат Чачослав в нещо такова  Sad
Напълно съгласна съм с теб, Рори Peace.
Нито ОС, нито ФЕмир щяха да ме притеглят към екрана ако в главната роля не беше Ча. И да- първоначално се залепих пред ТВ- то заради външния му вид. Толкова симпатизирах на актьор, когото гледам за пръв път... после започнах да се наслаждавам на историята и на играта. Външната красота на човека е като красиво опакованата стока. И с Ча е същото,  преди да забележа таланта, забелязах вида му Peace. Женска природа, кво да я правим Mr. Green. И заради същата, нито бих го забелязала, нито харесала като Яман.
Не Рори, не през цялото време е такъв. Изглежда и по- добре на места, но никога не ме кефи там на макс.
А това, че са го докарали до нивото на партньорката, че и под нужното даже, е много вярно. И ефекта е постигнат да ти кажа, има моменти, в които пред камерата според мен Ча изглеждаше отчайващо. Докато СС по принцип си е такава и не ме впечатляваше.

# 62
Аз се радвам,че АФК беше преди сериала в грозният му вид. Извинявам се ама така го виждам.

# 63
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За какво се извиняваш, като всички тук така го виждаме! Laughing Peace

Феми, какви са тия дълги разстояния, на които ще пътуваш? Два трика да не ти става лошо - дъвчеш дървена клечка за зъби; слагаш си две-три страници от вестник стандартно прегънат на две, както ги редят по будките, отпред на голо на корема под блузата; и пътуваш. Peace Това с вестника можеш да го ползваш и при полет със самолет. Peace

# 64
  • Варненска клюкарка
Истината е че и с най-добрата си визия от феномена е по-зле от която и да е визия в АФК Wink
Не бих го загледала нито заради Яман, нито заради Баръш тях ги гледах защото  Ча ги пресъздава,  иначе  и грам не биха ми пробудили интереса Peace
Тъпо и упорито ( е някъде и упоритостта ми не помага)  продължавам да гледам всеки негов нов проект и се надявам и на друго място да ми хареса, но засега без успех. Чат пат Делибала, но и там историята не ми харесва, не е моят филм не е нещо което ще гледам много пъти, поредната боза, добре че е Ча иначе не бих се и мръднала за този филм. Rolling Eyes  
Както каза наскоро една рускиня, странно виждане имат за болестите и живота турските кинематографисти, визираше конкретно Меджезира и Делибала....  В първия героинята оцеля след потенциално смъртоносно заболяване, което не изчезва просто така след една операция, маха се конкретната заплаха, но тя може да възникне на още примерно 5 места, да се наложат 5 операции, да е на неопарабилно място, да изгърми някоя от 5-те аневризми(примерно) защото  при млади хора, това е заболяване на кръвоносните съдове, вид нелечима слабост на кръвоносните съдове, а във втория главния герой умира от потенциално лечимо и контолируемо състояние каквото е биполярното разстройство.

ПП Проф, това за вестника не го знаех. Да не се шегуваш Embarassed  И аз съм много кекава при пътувания, особено в градски условия- газ спирачка, газ спирачка и накрая слизам като парцал, лошо ми е едва се влача.....В самолет не ми е прилошавало Peace

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 22:11 от Беллора

# 65
Не Белл  Hug, не се шегувам.  Peace Съседката ми на етажа, ако не шофира й става лошо и от години пътува с вестника на корема. От нея го знам това, а тя пътува много и са й го казвали покрай самолетни полети. Аз няма как да го пробвам защото не ми става лошо, но тя казваше, че буквално се родила навремето, като й казали за метода с вестника. Обръщам внимание, че става въпрос за вестник от истинска вестникарска хартия. Peace

На Чачко и аз ще продължа да му гледам следващите проекти, все пак успях да издържа почти целия първи сезон на Олигофренията. За втория не ми стигнаха силите. hahaha

Хазал предполагам, като всеки завършващ човек, ще трябва да кара някакъв дипломен стаж в истинска действаща кухня. Затова е в някакъв хотел. Но пък собствениците са извадили късмет, защото получават страхотна безплатна реклама. Grinning Има готвачи - звезди със световна слава, които са изградили бизнес империи за милиони и са пред камера повече от мнозина актьори. Колко му е Хазал, която е умна, премерено и насочено амбициозна, да е решила да стане турската Марта Стюарт или Джулия Чайлд.  Wink Peace

# 66
  • Пришълец
На мен Делибал ми хареса, но повече не бих го гледала  Laughing. Нито ще го диря по сайтовете, нито съм го сваляла. Яд ме е единствено,  че пустото ми любопитство надделя и го изгледах с руски субтитри ooooh!. А там постоянно давах на пауза, за да чета надписите, че много бързо се сменяха, при това и доста половинчато ми се видя, ама карай Mr. Green. Чачун- медун го видях и го оставих в историята Mr. Green. Не се впускам в излишно мислене за сценария, мда и аз съм казвала, че ако Ча не беше в ролята на Баръш нямаше да гледам. Романтиката малко захаросана, но нищо... важното, че това, което се е изисквало от патрона ни за образа е изпълнено и крайният резултат е добър Peace. Наистина играе добре. Брада, коса, верижки, татуировки Stop- всичко, което ненавиждам на едно място. Визуално не ми хареса. Не ми хареса и това, че веднага след пеещия Яман гледахме свирещия Баръш. Еднотипно ми беше Tired.

# 67
Грешиш Наде
Скрит текст:
- Ча е чист още от първото дело, когато бяха освободени с Гизем с особено мнение и бяха предупредени че може да им правят изненадващи тестове! Това е 7 месеца преди датата 02.08. 2013 когато започнаха снимките за Меджезира и към осем и половина месеца преди излъчването на първата му серия. Не Меджезира го излекува, а страхът му да не попадне за доста по-дълго не във временния арест, а в затвора Peace  По времето на ареста, Меджезира още не беше сигурно че ще го има Peace После същата година имаше ново дело, този път и с обвинение за разпространение на дрога, което доколкото знам още не е приключило и това му държеше и предполагам че все още му държи влага! Да не забравяме и че Енгин го държи на къса каишка дори и в САЩ Peace
Иначе личното ми мнение  е че Ча е луда глава, няма много акъл, леко лабилен и силно впечатлителен и в този смисъл лесно се увлича.... по каквото и да е....

Скрит текст:
ПП Рори сигурна съм че няма актьор който да бяга от втори сезон на сериала си след като последните години окапват като круши и всеки нов проект е изложен на голям риск....  И в този смисъл по-добре смотан сериал, отколкото никакъв, но видимо не беше щастлив! А сега е! Пак се усмихва широко с добре познатата ни негова усмивка, но такива бяха радкост по времето на втория серил....
Здравейте. Simple Smile
Ивче, мислиш ли, че всичко това не го знам, не предполагах, че няма да разбереш правилно поста ми и емотиконите, които използвах?!
Аз нямам никакви забележки относно Делибал.
Даже ако трябва да съм честна а аз съм, играта на Ча ми хареса в пъти повече от тази в първият му филм АО.

# 68
 wavey

Цитат
Нито ОС, нито ФЕмир щяха да ме притеглят към екрана ако в главната роля не беше Ча. И да- първоначално се залепих пред ТВ- то заради външния му вид. Толкова симпатизирах на актьор, когото гледам за пръв път... после започнах да се наслаждавам на историята и на играта. Външната красота на човека е като красиво опакованата стока. И с Ча е същото,  преди да забележа таланта, забелязах вида му Peace. Женска природа, кво да я правим Mr. Green. И заради същата, нито бих го забелязала, нито харесала като Яман.

Peace yes smile3503

ми за тва сме баджита с тебе  Mr. Green първоначално и аз се залепих за екрана  като видях красавчика  и даже  неможах да повярвам че  турски актьор млад може да е толкова красив и обаятелен  Mr. Green Blush Но после разбрахме че има балканска жилка    и не е типичен турчор . 

След това  харесах  и историята на сериала пресъздана чрез невероятната игра  и химия на актьорите .

Наде  Hug забравих да  питам коя екранна двойка гледаш повторно  и казваш че е нямало химията  ?  В твой пост го четох

Марги  и аз гледах меда един път без превод   но знаех за кво иде реч  във филма и повече няма да го гледам .  Заради Ча и героя му го гледах  и как думка на барабаните   Flutter

ново видео бекстейдж на Колинс  Peace

http://vk.com/public102959620?z=video-102959620_456239050%2F7d13 … l_wall_-102959620

Ча  или там който му поддържа фейса  и страницата е подновил снимката  с ето тази
 горната устна сладка може да му е закрита  с мустак , но долната устничка се вижда Mr. Green Heart Eyes
   Flutter Crazy

Емир и Яман

Енгин и той с обновен профил  Joy Rodeo dr, Beverely Hills дали Ча не е с него  но не е щракнат   може Ча да е  снимал меринджея 

# 69
Феми, за главната двойка във Възела говоря.
Такава химия имаше между Ибо и Бел помежду им отпреди две години във филмът им "Само Ти", че с нож да я режеш както обичам да казвам. Доскоро се усещаше и във Възела, но откакто по сценарий събраха главните герои химията се изпари, егати и пенсиите ooooh! станаха, никакъв живец, и страст, държат се не като влюбени, а като брат, и сестра.
Остави сюжета, сюжет като сюжет със своите плюсове и минуси, но режисьора/ката или е новатор/а, или е сляп/а, чак пък такава липса липса на опит, Stop много слаба режисура в последните няколко серии, smile3555 офффф стига, че пак се наемам. Close
Марги и на теб да отговоря на въпроса ти отпреди дни, срам, чак сега се сещам, че не съм ти отговорила, пак навреме. Joy
Ставаше въпрос за не излъчения трей с млечната на Ферка, да, за същата сцена, която си споменала става въпрос. Тогава по време на онлайна се молехме да не завият в тази посока, че бактън от девици в техните Дизита, а пък врели и кипели държащи се като ощипани моми ме изкарват от обувките(като Назка във Възела например). Crossing Arms
Не, че нещо, знаете, че не съм пристрастна, обективна съм, но в случая и дума не може да става на въпрос за сравнение на двете снимки на Емир, Crazy и Яман. Sick

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 16:40 от Neidjal

# 70
 О , разбира се че неможе да се сръвняват Емир с Яман   Sick сложих я да се види как от мъжкар   може да те превърнат  в клоун  ooooh! но за тва вина има не само Ча но и  великия сценарии по образа на Еджето и стайлинга им на геройте .

Наде  не съм гледала филма с Ибрахим за който споменаваш и не знам и екранната двойка  можеш ли да сложиш снимка да видим ? bouquet  Във възела    сценария е такъв сигурно  да се държат   кат ощипани моми главните Joy

Профи  На мен от автобус ми прилошава   Sick с влак съм пътувала и с кола по не ми става лошо имам хапчета от лекарката . Със самолет не съм пътувала имам страх от височини  ooooh! Отложих си и  екскурзията . Гледах част от мен в Измир   и ми хареса гледката Heart Eyes  даже си мислих ,че не е хубаво там  но съм грешала  но едва ли ще отида някога  в Измир  Sad Но хотела в който бяха в епизода си е доста скъпичик  #Crazy

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 17:13 от femmi2

# 71
  • Варненска клюкарка

Ивче, мислиш ли, че всичко това не го знам, не предполагах, че няма да разбереш правилно поста ми и емотиконите, които използвах?!
Аз нямам никакви забележки относно Делибал.
Даже ако трябва да съм честна а аз съм, играта на Ча ми хареса в пъти повече от тази в първият му филм АО.

Наде, извинявай, явно съм бляла някъде, щом не съм разгадала емотиконите...  Rolling Eyes
Аз нищо лошо не съм казала за играта на Ча в Делибала, напротив, казах добре че беше той, иначе самият филм за мен е посредствена боза- не намирам смисъл някой да умре за да направи щастлив човек който го обича. И изобщо самата мисъл за това е тъпа! Повече щеше да ми хареса да гледам история за борбата със състоянието, волята да остане до любимата, отколкото обратното. А какво направи героят му - избра лесния начин, да не говорим че обрече на вечна мъка и вина любимата си, че не му е дала достатъчно причини да остане до нея.... Не си падам по мелодрами. А в АО Ча си е дръвце, много скован, но и много сладък Wink
 Каквото и да си говорим ние за играта му в двата филма, резултатите от бокс офисите говорят по-добре от нас- преди 5 години АО за изследвания период прави 1,4 млн. посещения, с малко реклама и начинаещия актьор Ч.У. а Делибала за същия период с всичката реклама на която е способна мощната компания на биг бос и вече утвърденото име Ч.У. докара само 269 хил. зрлители повече Wink Бях сложила сравнителната таблица някъде на последните страници на тема 475-та Peace

# 72
  • Пришълец
Наде, по- добре късно, отколкото никога Joy. А и поставям доста въпроси понякога, не очаквам отговор на всички Laughing.
От трите жени, които наблъскаха в живота на Емко симпатизирах най- много на Джан, а най- малко на Зюлял. Ако някой каже, че е миска и тя, ще взема да хвана гората вече Joy

Откога му се каня на АО, има- няма два месеца и още не съм го гледала  Laughing

# 73
 Марги , АО   не е нищо особено като филм . Хубав Чачослав  можеш да гледаш   ка дига и пилотира самолета  Mr. Green и Енгин Аталант   ли беше аркадаша  с който играе също не е лош

Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 74
Николова  Hug Wink, не е миска, но е модел. hahaha Peace

Феми  Hug, не разбрах какво точно трябва да видим от тази начална страница, дето си я сложила в скрития текст. Thinking

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 20:35 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт