СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 145
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 180
  • България, София
На 3 юни в училище ли ще им дават бележката с резултите?
Не. От 10 юни до 13 юли.

# 181
  • София
Иринка, няма как бележките да се раздават в деня на излизане на резултатите от НВО. Peace Има училища като НПМГ, които си имат свои отделни изпити, оценките от които обаче се вписват в тази бележка. А част от изпитите им са на 3,4 и 5 юни. Peace Тоест работите трябва най-напред да се проверят, оценките да се въведат в системата и тогава да се издадат бележките.

# 182
  • София
Добро утро на всички!
Това значи ли, че в тези бележки ще има резултатите и от НПМГ? От тяхната програма гледах, че резултатите им излизат на 9.06. , ако не се лъжа!?!

# 183
  • София
Добро утро на всички!
Това значи ли, че в тези бележки ще има резултатите и от НПМГ? От тяхната програма гледах, че резултатите им излизат на 9.06. , ако не се лъжа!?!

Точно това значи, с уговорката, че последното важи за софийските кандидати. За децата от други градове оценките по служебен път се изпращат в опредленото за целта гнездо Всяка година си има конкретно училище, в което подават документи за участие в класирането кандидати от други градове. Според графика оценките в НПМГ ще бъдат ясни на 8 юни.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 08:20 от пенсионирана русалка

# 184
Добро утро, мили дами!

Четохте ли това:

http://ureport.bg/119994/2016/05/28/mnenie/a-imashe-li-techove-n … zpita-sled-7-klas

Аз наистина съм чувала такива неща за една частна школа в София, която се хвали всяка година с много високи резултати. И не само по БЕЛ, а и по математика.

# 185
И коя е тя?

# 186
  • Пловдив
Да, преди време се чу нещо такова, но пък се е случвало текст, даден за преразказ, да е публикуван в някой сборник с примерни текстове за преразказ /Артилеристът/Акулата от 2013 г., ако не ме лъже паметта/. А разказът за снежния човек през 2014 г. го има в една читанка за втори клас. В класа на моето дете бяха ползвали точно тази книжка и децата познаваха текста, но на тях им се падна нещо съвсем непознато на следващата година.  Peace 

# 187
  • България, София
Преди години се говореше за "Иванови", спрягаха се необяснимо високи резултати при всичките им курсисти, но това е само слух, който съм чула.

# 188
Преди години се говореше за "Иванови", спрягаха се необяснимо високи резултати при всичките им курсисти, но това е само слух, който съм чула.

Именно!

# 189
  • софия
Аз ли не съм дочела и разбрала нямам си идея,моя син сега ми заяви че в НПМГ трябвало да държи и друг изпит освен по математика ако иска друга паралелка.Ама как го обясних  Mr. Green .Означава ли това ,че щом сме държали математика може да кандидатства само в математическите ?Нещо не ми е ясно покрай бала на баткото и изпитите и матурите на двамата съвсем се омотах.Благодаря предварително ,също благодаря на отзовалите се снощи за линка към отговорите по физика  bouquet bouquet bouquet

# 190
С математика се кандидатства за двете математически паралелки и паралелката с информатика. За останалите се кандидатства със съответните предмети. Чак на четвърто класиране, при свободни места в други паралелки може да се вземе оценка от изпит по друг предмет.

# 191
  • България, София
Аз ли не съм дочела и разбрала нямам си идея,моя син сега ми заяви че в НПМГ трябвало да държи и друг изпит освен по математика ако иска друга паралелка.Ама как го обясних  Mr. Green .Означава ли това ,че щом сме държали математика може да кандидатства само в математическите ?Нещо не ми е ясно покрай бала на баткото и изпитите и матурите на двамата съвсем се омотах.Благодаря предварително ,също благодаря на отзовалите се снощи за линка към отговорите по физика  bouquet bouquet bouquet
С изпита по математика може да кандидатства за двете математически паралелки (АЕ, НЕ) и една информатика.
Писали сме едновременно  Simple Smile

# 192
  • I want it all and I want it now.
Ако иска и паралелка например физика трябва да държи и изпит по физика.
Тука е обяснено. http://npmg.org/wp-content/uploads/2016/03/priem2016-2017.pdf

Ако искате в ТУЕС следете си всички класирания. Обикновено са повече от 4 броя.

# 193
Някой знае ли дали на изпит за проверка на способностите по изобразително изкуство е позволено да се носи лист с пропорции?

# 194
  • софия
Благодаря за бързите отговори дами  bouquet .Ех ама съм, аз съм виновна и не съм разбрала,а можех да го пусна и на физика  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт