СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 897
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 315
  • най-шареното място
Статистиката е важна за децата с малко желания.
Ако грубо статистиката не сочи сигурен прием там /дано не е така!/, те ще трябва да мислят още профили за заявлението.

# 316
Здравейте,
Искам да попитам за мнение, относно добри училища ,освен всеизвестните, които всички ще пишем?
Търсих, но нищо конкретно.Дано децата имат късмет и ги приемат там,където искат, но все пак ,трябва да се помисли иза планБ.
Благодаря!

# 317
  • Пловдив
peptop, ами хубаво, ама не се вижда откъде си...

# 318
За първи път се включвам, съжалявам.
От София

# 319
  • На черешата
От София

35СОУ, 31СУЧЕМ, 18 СОУ, 32 СОУ  Peace

# 320
  • София
А в София колко учители проверяват? Да сметнем по колко работи на учител се падат, т.е. по колко време може да отдели на една работа.
Ако мога да се доверя на думите на моя хувавец, класната му го е успокоявала онзи ден, че при нея до петък от проверени 270 работи има само 2 шестици, предполагам че има по един учител от всяко училище и би трябвало вече да са проверени пустите му НВО-та

Това по български или по математика? По математика шестици винаги има доста, но по български са по 1-2 в София.

# 321
От София

35СОУ, 31СУЧЕМ, 18 СОУ, 32 СОУ  Peace
Малко повече информация за тези у-ща от първа ръка?

# 322
Момичета, как се формира оценката по математика ако на първи модул детето не се е справило за тройка , а на втори се е справило.Ще има ли право да кандидатства в гимназия ?

# 323

Малко повече информация за тези у-ща от първа ръка?

Нямам лични впечатления, но да си кажа.
Тук е официалното класиране от Големите Матури (ДЗИ). Допускаш, че по-доброто представяне на училището на ДЗИ по предмет, който те интересува, е критерий за по-добро училище и избираш Simple Smile

# 324
Теоретично, мисля че да. Но на практика ми се струва странно да не се справиш на първи модул, а да се справиш на втори. Ама, знае ли човек?

# 325
  • I want it all and I want it now.
Оценката е обща за двата модула.

# 326
  • Пловдив
Момичета, как се формира оценката по математика ако на първи модул детето не се е справило за тройка , а на втори се е справило.Ще има ли право да кандидатства в гимназия ?

Да, може. Важна е оценката за кандидатстване.
През 2014 г. лично помагах на дете с такъв случай. Оценка МАТ НВО 2,00. Оценка за кандидатстване 3 и малко.
Просто детето ме беше послушало и беше останало да решава и втори модул. Беше докопал няколко точки, благодарение на които успя да кандидатства. И влезе там, където прецениха, че ще се чувства добре. И детето е доволно.  Peace

# 327
  • най-шареното място
Да, ще има положителна оценка - издържан изпит и право да кандидатства.
Затова в темата по-рано през годината опитни родители съветваха да се остава за втори модул.

# 328
Благодаря за информацията, но .........знам ли и за 7-мо ми казаха и добро и лошо ,незнамлМойто дете учи в 32-ро до 7-ми клас, но немога да кажа нищо хубаволПрехвалена,стара слава, но незнам как е гимназиалния етап.Може да е по-различно.

# 329
Благодаря за информацията, но .........знам ли и за 7-мо ми казаха и добро и лошо ,незнамлМойто дете учи в 32-ро до 7-ми клас, но немога да кажа нищо хубаволПрехвалена,стара слава, но незнам как е гимназиалния етап.Може да е по-различно.

А какво точно не ти харесва в 32-ро?

Общи условия

Активация на акаунт