СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 951
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 345
И аз си мисля за пътуването. Трябва да е на удобно място училището. Ние затова още по времето на каката, се отказахме от НГДЕК. И сега няма да го пишем. Сурин часовете почват от 7.30 ч. Няма да тръгва от къщи в 6.00 ч.
От 8:00, ако има някакво значение.

# 346
Аз не мисля че ще е толкова страшно с влизането на сайта. Първо малко ще го претоварим, но може пък и да са го предвидили IT-тата и всичко да е гладко.

# 347
Аз не мисля че ще е толкова страшно с влизането на сайта. Първо малко ще го претоварим, но може пък и да са го предвидили IT-тата и всичко да е гладко.
Кунева обясняваше как топ специалисти ще проведат многобройни стрес тестове, та ще видим..

# 348
Аз ще оставя детето да види първи резултатите си и да ми се обади, ще ми е доста трудно,  но той така пожела.
Успех на всички, дано 3 е най-хубавия ни ден през юни.

# 349
И аз си мисля за пътуването. Трябва да е на удобно място училището. Ние затова още по времето на каката, се отказахме от НГДЕК. И сега няма да го пишем. Сурин часовете почват от 7.30 ч. Няма да тръгва от къщи в 6.00 ч.
От 8:00, ако има някакво значение.
Това само НГДЕК ли?
И разбира се че има значение, но ние пак сме много далече. Така че категорично освобождаваме едно место в НГДЕК.

# 350
Предполагам, че ще е от полза за някое дете живеещо в Люлин например.

# 351
  • Пловдив
НГДЕК са с отделен прием. Ако не кандидатствате, няма как да ви приемат и да освободите място.  Peace

Предишните години преди обявяване на резултатите имаше пресконференция в МОН. Ако са планирали министърът да се изкаже на 3,06 около 10 часа, не чакайте резултатите много по-рано от този час.  Peace

# 352
  • нейде там, където ....
Аз ще оставя детето да види първи резултатите си и да ми се обади, ще ми е доста трудно,  но той така пожела.

Нека 27-ми е още по-добър от него Simple Smile

# 353
Аз ще оставя детето да види първи резултатите си и да ми се обади, ще ми е доста трудно,  но той така пожела.

Миналата година сина ми се обади, да каже какви са му резултатите . Бяха излезли малко по - рано от
обявеното време Simple Smile Децата по ИНТЕРНЕТ си препредават светкавично .  Какво то и да стане - така е трябвало да стане...Да са живи и здрави , другото е бели кахъри.

"Трябва да вярвате, че в бъдеще точките някак си ще се свържат. Трябва да вярвате в нещо! Инстинктите си, съдбата, живота, кармата, или в каквото и да е. Защото вярата, че точките ще се свържат някъде по пътя ще ви даде увереността да следвате сърцето си, дори когато ви вкара извън отъпкания път. И точно това ще ви направи различни."

# 354
Кунева обясняваше как топ специалисти ще проведат многобройни стрес тестове, та ще видим..

Дано да са предвидили броя на атакуващите сървъра им и с резервите. То освен до специалисти опира и до пари. От нашето семейство ще правим опити да се логнем поне трима от различни места. Няма да мога да изтрая да чакам друг да ми съобщи резултатите.   Blush

# 355
НГДЕК са с отделен прием. Ако не кандидатствате, няма как да ви приемат и да освободите място.  Peace

Предишните години преди обявяване на резултатите имаше пресконференция в МОН. Ако са планирали министърът да се изкаже на 3,06 около 10 часа, не чакайте резултатите много по-рано от този час.  Peace
Явно се изказах неподготвена. Embarassed

# 356

Миналата година сина ми се обади, да каже какви са му резултатите . Бяха излезли малко по - рано от
обявеното време Simple Smile Децата по ИНТЕРНЕТ си препредават светкавично .  Какво то и да стане - така е трябвало да стане...Да са живи и здрави , другото е бели кахъри.

Така де, това е важно, децата да са добре.
А иначе моята ми е заявила, че ако влезе където иска ще си боядиса косата зелена. К'во да ги правиш. Тинейджъри!

# 357
  • Пловдив
Мимс-Тети, следя темите вече сигурно 4 години. Всяка година, ама абсолютно всяка, сайтът се бъгва за известно време. Както става и при качването на изпитните варианти.  Peace

# 358
И аз имам такива наблюдения, dundi, и не очаквам да е по-различно и тази година. Добре че преди две години, при кандидатстването на дъщеря ми бях излязла да се разходя по обед, понеже не ми издържаха нервите, та като се върнах си влязох без проблем и видях вече "истинските" резултати. През това време доста се бяха разбушували страстите. Направо бях изтървала целия купон  Laughing

# 359
По същата причина , относно разстоянията, ние се отказахме от НПМГ.
Дано да излязат навреме, но според мен ,може би към2 часа през нощта на 04.06., ще може да се влезе.Най-важното е да ни харесат резултатите и децата да учат там където искат.Както каза някой по-нагоре в коментарите, по-важен ще е 27-ми.

Общи условия

Активация на акаунт