СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 975
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 525
вече нямам търпение  Rolling Eyes

Значи тук си на правилното място.  Twisted Evil

# 526
Говорейки за нерви...

Въпрос към тези, чиито питомци ще се явяват на изпити през уикенда:
Ще гледате и ще съобщавате ли резултати в петък? Допускаме, че тайната може да се запази още 2 дни.
(Ако се включат препатили и учители - най добре Simple Smile )

Моят отговор (засега): не.

# 527
Андариел,
Скрит текст:
не всичко старо непременно е по-добро. Аз лично пък не виждам лошо в това да дават формулите. Peace Ето, на ДЗИ ги дават всичките, защо няма дъжд от шестици? Защото формулите наистина не помагат да решиш нещо, ако не знаеш кога, къде и как да ги проложиш. Още в 6 клас, покрай триизмерните фигури, се опитах да науча децата си да не заучават голи формули, а да са в състояние да си ги изведат, да осъзнават кое откъде идва. И мисля, че това им беше/им е от помощ. Какво знание е да приложиш примерно формулата за корени на квадратно уравнение с дискриминанта, ако не си осмислил какво стои зад нея? Един ученик, знаейки нея, ще кара като папагал, замествайки. И като я забрави - нищо, бяло петно. Друг дори и случайно да я забрави, ще си я изведе, знаейки откъде идва или ще реши уравнението по още поне няколко начина...

Това много ми хареса като коментар. И аз съм учила по старата система. Учехме си формулите наизуст, но когато отидеш на олимпиада имаше задачи да си изведеш сам формулата и да я докажеш.

# 528
  • Варна
Чефо,детето ти ще знае преди теб сигурно,че резултатите са излезли. Как-ще криеш?! Mr. Green

# 529
Чефо,детето ти ще знае преди теб сигурно,че резултатите са излезли. Как-ще криеш?! Mr. Green

Имаме основания да вярваме, че можем да скрием Simple Smile Много ясно, че ако не можем трябва да се сме готови за кризисен PR.

# 530
Ех, чак утре вечерта. .. Rolling Eyes

# 531
  • София
В този ред на мисли - докога оценките ще са достъпни на сайта?

# 532
Ех, чак утре вечерта. .. Rolling Eyes
С риск да го напиша за десети път.
Последните две години резултатите излизаха по обяд.
Справка - старите теми.

До излизане на първо класиране.

# 533

До догодина Laughing

# 534
  • София
Дидева, благодаря и за двата отговора!
Sause baus!, благодаря и на теб!

# 535
Дидева, благодаря и за двата отговора!

Всъщност  Sause baus! май е права. Като загледах снимката, отгоре има ред " изпити" и " оценки от изпити", но вероятно трябва да кликнеш върху тях, защото иначе се вижда резултатът от класирането.

# 536
  • В центъра на мръсотията
Иринка, оценките са 2. Излизат в прозорчето...вдругиден. Wink
Едната е само на 1 модул, втората е сборната и е за кандидатстване. Отделна оценка за 2 модул няма.

Това добре, че го прочетох...
Аз си мислех, че излизат оценки за 1-ви и 2-ри модул и сам си пресмяташ средната аритметична за кандидатстване  Embarassed

# 537
Irinka100, има разлика от училище до училище до 7 клас. Казваш при вас се очакват над 60% двойки. При приблизително 30% процента двойки миналата година в Пловдив, в класа на дъщеря ми нямаше дете с оценка под 4,00 по МАТ. По БЕл най-ниската оценка беше коло 4,50. Като факторите са училищна подготовка и извънучилищна подготовка.

Резултатите ще излязат най-вероятно утре. Предните години си излизаха точно на обявената дата. Можеш да провериш тук:
http://7klas.mon.bg/
С ЕГН и входящ номер.

emilio94, всички работи от областта се събират на едно място. Засекретяват се. Проверяват се от комисия от учители. И никой не знае работи от кое училище проверява.
И аз мисля, че е така.

# 538
  • София
Иринка, оценките са 2. Излизат в прозорчето...вдругиден. Wink
Едната е само на 1 модул, втората е сборната и е за кандидатстване. Отделна оценка за 2 модул няма.

Това добре, че го прочетох...
Аз си мислех, че излизат оценки за 1-ви и 2-ри модул и сам си пресмяташ средната аритметична за кандидатстване  Embarassed
И аз така и благодаря на русалка за инфото!

# 539
  • I want it all and I want it now.
Нищо не смяташ. Всичко си е сметнато. PeaceНе се притеснявайте.

Общи условия

Активация на акаунт