СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 867
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Добро утро. Вчера цял ден имаше проблем със сайта на РИО Пловдив. Тази сутрин се опитвам да влеза с входящ номер, но ми дава, че няма такъв номер или грешно егн. Някой има ли идея какво се случва?

Нагласят нещо на сайта. Все още излизат данните на децата от миналата година. Не бързай. РИО-Пловдив не пуска информацията преди МОН.  Peace

# 541
  • София
немска - 91
Испанска - 70
1АЕГ - 98
2АЕГ - 91
73 СОУ - 65

За себе си бял извадила тези данни. Не претендирам да са абсолютно точни.

Е има го и този момент на субективизъм, но предполагам че проверяващите се придържат към инструкции.

Миналата година в 73 СОУ се приемаше в 4 паралелки, т.е. 13.4=52 момичета. Тази година паралелките са 5=>65 момичета.

# 542
  • Пловдив
Иринка, оценките са 2. Излизат в прозорчето...вдругиден. Wink
Едната е само на 1 модул, втората е сборната и е за кандидатстване. Отделна оценка за 2 модул няма.

Това добре, че го прочетох...
Аз си мислех, че излизат оценки за 1-ви и 2-ри модул и сам си пресмяташ средната аритметична за кандидатстване  Embarassed

Утре ще видите това:

Скрит текст:

# 543
А знете ли с какви профили е новата паралелка в 73-то , че сайта на МОН в момента не се зарежда.

# 544
  • Бургас
някъде излизат ли резултати от другите матури, моят младеж само ми съобщава какво са им казали учителите по отделните предмети

# 545
  • Пловдив
някъде излизат ли резултати от другите матури, моят младеж само ми съобщава какво са им казали учителите по отделните предмети

Само в училището. Би трябвало да са изнесени на видно място.

# 546
  • София
А знете ли с какви профили е новата паралелка в 73-то , че сайта на МОН в момента не се зарежда.
Паралелките в 73 СОУ:
1) НЕ, РЕ, МАТ   2) НЕ, РЕ, БЕЛ   3) НЕ, ФЕ, БЕЛ  4) НЕ, АЕ, МАТ   5) НЕ, АЕ, БЕЛ

Момичета, не се надявай за днес на резултати. Вчера е приключила комисията по разсекретяване. Има контролно време за въвеждане в системата. Утре ще излязат. За мамите, които като мен очакват и ДЗИ Simple Smile, ще кажа, че днес е стартирала комисията по разсекретяване. Това означава, че резултатите от ДЗИ- най-рано в понеделник. Успех и здрави нерви.  bouquet

# 547
  • най-шареното място
Ако трябва да отлича само един потребител, който ми е помогнал най-много да се ориентирам в дебрите на седмокласната сага, то това е пенсионирана русалка. От нея за първи път чух за относителни честоти, което доста ми помогна в двете седмокласни кампании, през които минах. И още една ме чака, но има още време да се подготвям.

Били предала нататък?
Аз лично не съм срещала този израз в темата.

# 548
Благодаря за отговора,dundi 73. Ще си почакам Simple Smile Моят син, току що ме уведоми,че ще има род среща довечера  newsm78 . Малко позакъсняла ми се струва Simple Smile

# 549
Успех на всички дечица!Ние миналата година се пържехме като вас.Всичко ще е наред.Съобразете се с желанието на дечицата!

# 550

Благодаря за отговора на dundi73! Сега знам какво да чакам!

# 551
  • Пловдив
Благодаря за отговора,dundi 73. Ще си почакам Simple Smile Моят син, току що ме уведоми,че ще има род среща довечера  newsm78 . Малко позакъсняла ми се струва Simple Smile

Ако обяснят адекватно какво следва от тук нататък, не е позакъсняла.
Другият вариант е да ви агитират да си оставите децата в тяхното си училище, ако е СОУ с прием след 7 клас.

# 552
Да се включа и аз със съвет като вече играла в този филм. Когато излезнат резултатите и изчислите общия бал /имам предвид за гимназии и/или за професионалните такива/, отворете миналогодишните класирания. На нас ни бяха дали такива от курса по МАТ и БЕЛ, който посещавахме. Там можете най-добре /според мен/ да се ориентирате за къде имате реални шансове да се класирате. Защото смятам, че при последен бал на второ класиране - напр. 34.80, ако вашето дете има 33.70 няма смисъл да се пише /поне опита ми показва, че няма такъв спад в баловете/. Та така, успех на всички Grinning

# 553
Защото смятам, че при последен бал на второ класиране - напр. 34.80, ако вашето дете има 33.70 няма смисъл да се пише /поне опита ми показва, че няма такъв спад в баловете/.
Тазгодишните балове може съществено да се различават от миналогодишните. Нека децата си подредят паралелките така, както най-много искат. Важното е да са достатъчен брой. Системата ще има грижата за останалото.

# 554
  • Бургас
Боже, RENIG, шегуваш се, нали Rolling Eyes Разликата в две поредни години в минималния бал за едно и също училище може да е сериозна.

Общи условия

Активация на акаунт