СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 214 886
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 645
И аз мисля, че това си е за тях. Важно е да оценят какво ние правим за това те да успяват! ... Но все пак добрите резултати може и да бъдат поощрени дискретно. Аз все още не мисля за това, защото не знам утре какво ще прочета като резултати.

# 646
  • Пловдив
И като се има предвид какво изпразване на джобовете ви готвят някои от гимназиите, в които ще влязат децата + учебници ...

# 647
  • София
Нищо няма да подаря за НВО, нито за края на годината. Но пък вчера по случай деня на детето ми се стори ужасно несправедливо да няма подарък за нея, а само за сестра й, и затова й взех една джобна iq игра, която даже и на мен ми хареса Simple Smile

Има ли как да видя тази игра стана ми интересно. Моите малките последните месеци много са се зарибили по разни игри и доста от тях ми се сториха доста развиващи.

Това:
http://genesis.bg/bg/item/igra_iq_link/8340.html
Иначе на малката й е любима 'клуб 2%'.

# 648
При нас ако се счита за награда- отива на лагер от 20.06  в Поморие.

# 649
Май все повече потребители се включват в темата #Crazy
Но..., малко остана!
Успех на всички деца!

И гости   Wink

А иначе за награда - поиска няколко книги, които вече купих, макар да не съм видяла резултатите още.

# 650
  • Бургас
Не мога да мисля за награди в момента. Ще решавам подобни казуси след 27.06. Изсипахме си сериозна сума за уроци, вече е наложително да им осигурим отделни детски стаи, което ще доведе до ремонтни работи из половината апартамент, само до допълнителни разходи ми е. Да не говорим, че ако влезе в езикова гимназия, още първата седмица ще сме одрусани яко Mr. Green

# 651
  • София
Вчера по случай празника му преподписахме договора с мобилния оператор при нов тарифен план с много повече интернет. Мисля, че се зарадва.  Grinning

# 652
  • бургас
Подарък -Биографията на Стивън Джерард.

# 653
За малко сменям темата. Може ли някой да ми каже в какъв срок след Рождения Ден на детето трябва да си подадем документите за лична карта. Нали стават на 14 години.

# 654
  • София
За малко сменям темата. Може ли някой да ми каже в какъв срок след Рождения Ден на детето трябва да си подадем документите за лична карта. Нали стават на 14 години.

30 календарни дни

# 655
  • София
Нищо няма да подаря за НВО, нито за края на годината. Но пък вчера по случай деня на детето ми се стори ужасно несправедливо да няма подарък за нея, а само за сестра й, и затова й взех една джобна iq игра, която даже и на мен ми хареса Simple Smile

Има ли как да видя тази игра стана ми интересно. Моите малките последните месеци много са се зарибили по разни игри и доста от тях ми се сториха доста развиващи.

Това:
http://genesis.bg/bg/item/igra_iq_link/8340.html
Иначе на малката й е любима 'клуб 2%'.
Супер! Много ти благодаря!

# 656

30 календарни дни

Много Благодаря!

# 657

30 календарни дни

Много Благодаря!

Първата лична карта е безплатна, независимо дали е обикновенна поръчка/за 30дни/ или бърза поръчка
/за 3дни/

# 658
Да напомня още веднъж; статистиките излизаха до края на работния ден в деня в който се виждат резултатите - във вашия случай - 03,06,216. Звънете в съответните РИО-та и настоявайте за ПОДРОБНИ  статистики  - през малък интервал. По мой спомен Бургас май традиционно са първи и пускагт статистиките си преди другите. В две поредни години - когато кандидатстваше малкия ми син и следващата година, когато треската по седмокласната кампания още ме държеше съм звъняла в РИО  Пловдив и съм настоявала за статистики. Пускаха ги и в двата случая 5-10 минути след обаждането. Така че  - обаджайте се и изисквайте - имате пълното право.
И още нещо, но не на последно място - не бързайте да влизате утре в сайта за проверка на резултатите. В един момент може би ще влезете с вашите данни ,но ще видите срещу името на детето си резултатите на друго дете от предишния набор със същия номер. Аз го преживях лично - казвам ви, не е приятно - детето ми се стресира здраво, защото знаеше че е направил повече от това което видяхме отначало срещу името му. Изчакайте, не прибързвайте - ще си спестите неприятни емоции ( или приятни, но моментни, ако сте очаквали малко, а видите срещу името на детето си отлични оценки - и това го имаше при някои нетърпеливи майки). 

# 659
не бързайте да влизате утре в сайта за проверка на резултатите. В един момент може би ще влезете с вашите данни ,но ще видите срещу името на детето си резултатите на друго дете от предишния набор със същия номер. Аз го преживях лично - казвам ви, не е приятно - детето ми се стресира здраво, защото знаеше че е направил повече от това което видяхме отначало срещу името му. Изчакайте, не прибързвайте - ще си спестите неприятни емоции ( или приятни, но моментни, ако сте очаквали малко, а видите срещу името на детето си отлични оценки - и това го имаше при някои нетърпеливи майки). 
Това е ужасно, не искам даже да си мисля, че може да се случи Stop

Общи условия

Активация на акаунт