СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 248
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Elan, след като гледах новините, смятам, че е редно да редактираш поста си  Grinning.
Цитат
Почти винаги я понижава. Вторият модул е по-труден и малко деца имат по-високи оценки на него отколкото на първия, така че няма как само да повишава. Нещо са ви подвели.

Ето, че не се понижават, а се увеличават. И както бяха написали в новините 2+2=3.
П.П. това в рамките на шегата.
Как ще обясни някой този факт? Някакви идеи?!?

# 1 201
  • София
Моля, да ми кажете в училището, когато разлепят списъците, те поименни ли ще са?
Нямам желание да ни гледат оценките разни клюкарки от квартала и затова питам.  Crossing Arms

# 1 202
  • Русе
Хе-хе изтървала съм го това. Ще се поправя. Еееее, то 2 и 2 не винаги е 4 нали Grinning

# 1 203
  • София
поименно е, но не виждам защо им е на клюкарите да обикалят в училището. Клюкарите са ти последният проблем.

# 1 204
Честито на всички доволни от оценките! И аз имам въпрос.Възможно ли е оценките от първи модул по Бълг.и Матем. да са абсолютно еднакви до стотната? На мен ми се струва твърде голямо съвпадение,

# 1 205
  • България, София
Моля, да ми кажете в училището, когато разлепят списъците, те поименни ли ще са?
Нямам желание да ни гледат оценките разни клюкарки от квартала и затова питам.  Crossing Arms
В училището на голямото ми дете бяха поименни с двете оценки и можех точно да сметна бала на всяко дете. Не бяха съвсем достъпни - на директорския етаж в коридора.

Честито на всички доволни от оценките! И аз имам въпрос.Възможно ли е оценките от първи модул по Бълг.и Матем. да са абсолютно еднакви до стотната? На мен ми се струва твърде голямо съвпадение,
Съвсем възможно - просто има еднакъв брой точки и на двата предмета.

# 1 206
  • София
Elan, след като гледах новините, смятам, че е редно да редактираш поста си  Grinning.
Цитат
Почти винаги я понижава. Вторият модул е по-труден и малко деца имат по-високи оценки на него отколкото на първия, така че няма как само да повишава. Нещо са ви подвели.

Ето, че не се понижават, а се увеличават. И както бяха написали в новините 2+2=3.
П.П. това в рамките на шегата.
Как ще обясни някой този факт? Някакви идеи?!?

Обяснявам  Simple Smile : Детето има 15 точки на първи модул, 15/65 което е двойка на НВО. Опитва се да реши задачи от втори модул и успява да вземе 1 точка, което прави с другите 15 16/100, което е тройка, като оценка за кандидатстване.

# 1 207
Такава информация има във всяко училище, но не съм видяла някой да я публикува.
Къде в училището? По мое време изнасяха списъци на самото училище, сега няма такова нещо. Или поне днес нямаше изнесени списъци....

Не знам от кой град си, но според информацията тук - http://www.rio-sofia-grad.com/ училищата ще получат резултатите едва в понеделник и предполагам чак тогава ще могат да ги разлепят.

Протоколите с резултатите от НВО – VII клас, ще Ви бъдат раздадени на 06.06.2016 г. (понеделник) в заседателната зала (5. етаж) на РИО – София-град, при следния график:

14.00 – 14.30 – райони: „Банкя“, „Връбница“, „Възраждане“, „Триадица“, „Сердика“;
14.30 – 15.00 – райони: „Изгрев“, „Илинден“, „Искър“, „Красна поляна“, „Слатина“;
15.00 – 15.30 – райони: „Подуяне“, „Кремиковци“, „Лозенец“, „Люлин“;
15.30 – 16.00 – райони: „Младост“, „Надежда“, „Нови Искър“, „Оборище“, „Овча купел“;
16.00 – 16.30 – райони: „Панчарево“, „Витоша“, „Красно село“, „Студентски“, „Средец“.

В нашето училище не ги изнасят /София/

# 1 208
  • София
biala i dobra, мерси за обяснението, но за мен това е неприемливо. Те и по новините това обясниха. Тогава как ще ми обясниш, защо тогава може оценката за кандидатстване да е по-ниска от тази от НВО. Ако логиката ти с натрупване беше вярна, то тогава при всички случай оценката от втори модул би трябвало да е по-висока от оценката на първия или аз нещо не съм права newsm78

# 1 209
  • София
marinarina, ще ги изнесат, след като директорите си ги получат на 06/06/2016, както е написано в самото съобщение. След това ще ги занесат вероятно в училището и ще ги разлепят.

# 1 210
  • Варна
biala i dobra, мерси за обяснението, но за мен това е неприемливо. Те и по новините това обясниха. Тогава как ще ми обясниш, защо тогава може оценката за кандидатстване да е по-ниска от тази от НВО. Ако логиката ти с натрупване беше вярна, то тогава при всички случай оценката от втори модул би трябвало да е по-висока от оценката на първия или аз нещо не съм права newsm78

Така се получава, защото оценката за кандидатстване се изчислява към база 100 т., а тази от НВО - към 65т. Минимуът за тройка е 16т.

Ако имаш 65т. от първи модул, ще имаш 6,00 на НВО. Но ако на втори модул имаш 15т., ще имаш 80т. от 100т., което е около 5,2.

# 1 211
  • София

Решил е първи модул почти без грешка, а на втори модул са му взели още точки точки. За теб и да е неприемливо, това не променя математиката.

# 1 212
  • София
Нямам желание да ни гледат оценките разни клюкарки от квартала и затова питам.  Crossing Arms

В 73 СОУ не се изнасят списъци.

# 1 213
  • София

Обяснявам  Simple Smile : Детето е изкарало 45 т. на първи модул 45/65, което е напр. 5.00, на втори модул, изкарва още 10, което е 55/100, което вече е напр. 4.50.

# 1 214
  • София
Така се получава, защото оценката за кандидатстване се изчислява към база 100 т., а тази от НВО - към 65т. Минимуът за тройка е 16т.

15/65 - 2-ка
16/100 - 3-ка
Товз не е реално !

Общи условия

Активация на акаунт