MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 401
  • 964
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
pandaannie, не е ли време да смениш плочата вече?  ooooh! Още от "Фермата" все едно и също пееш."...женомразки, злоба, завист...искам жена на финала...". Не разбра ли, че нито тук, нито в другото шоу нещата не опират до това кой е мъж и кой е жена, а до това кой е достоен и заслужава да отиде на финал и да победи?
И аз съм затова да спечели който е достоен и заслужава и питам защо това да не може да е жена? Защо когато една жена има успех в това предаване то й се поставя под съмнение? Веднага започват едни грозни обиди, шефове я лансирали и не знам си още какво, сякаш просто мисълтта, че една жена може и да се е справила с дадена задача по-добре от един мъж е немислима Rolling Eyes

Коя точно жена има успех в предаването според теб?

Нека спечели жена. И преди писах: все ми едно мъж или жена, но да е заслужено.

# 196
pandaannie, не е ли време да смениш плочата вече?  ooooh! Още от "Фермата" все едно и също пееш."...женомразки, злоба, завист...искам жена на финала...". Не разбра ли, че нито тук, нито в другото шоу нещата не опират до това кой е мъж и кой е жена, а до това кой е достоен и заслужава да отиде на финал и да победи?
И аз съм затова да спечели който е достоен и заслужава и питам защо това да не може да е жена? Защо когато една жена има успех в това предаване то й се поставя под съмнение? Веднага започват едни грозни обиди, шефове я лансирали и не знам си още какво, сякаш просто мисълтта, че една жена може и да се е справила с дадена задача по-добре от един мъж е немислима Rolling Eyes

Ами Севда, Елизабет, Йоана. Севда е печелила поне 3 пъти имунитет. Когато Елизабет се справяше в някакво начинание тук едва ли не я изкарваха любовница на шефовете, били й подсказвали Rolling Eyes, просто е немислимо, че момичето просто се е справяло със задачите си. Същото е и със Севда. Интересно, че тези теории на конспирациите са винаги свързани с жени, никога с мъже. Когато мъжете се справят се справят защото са добри, когато се провалят е по вина на шефовете които лансират жените и естествено при жените е обратното.

# 197
  • Испания
Тази вечер, уж между другото, Севда пак ни спомена за дИтето.

pandaannie, освен че гледаш друго предаване, четеш и друг форум.  Wink Не се чувствай длъжна да ми отговаряш, защото няма смисъл. По принцип не споря с потребители. Коментирам предаването.  Crossing Arms

vobiss, съпругът на Севда, цитираш мнение, а това е СПАМ. Досадно е вече.

# 198
pandaannie, не е ли време да смениш плочата вече?  ooooh! Още от "Фермата" все едно и също пееш."...женомразки, злоба, завист...искам жена на финала...". Не разбра ли, че нито тук, нито в другото шоу нещата не опират до това кой е мъж и кой е жена, а до това кой е достоен и заслужава да отиде на финал и да победи?
Защото точно това виждаме-побутване. Ако някоя от жените беше показала нещо изключително, повярвай щеше да бъде оценено и тук в темата. Но да гледаме три месеца приготвяне на пюренца, пържени яйца и ризото... Whistling
vobiss, ако няма какво да кажеш, наистина ще е по-добре да не спамиш, като само цитираш разни  чаршафи.

# 199
Не,твоят хейт е спам Muchacha.

Joy Щом казваш.  Laughing Няма как да харесам жена ти. Не харесвам нагласените представления.

Да сте живи и здрави!  Peace
No me jodas Simple Smile.Като гледам  ти по природа никой не харесваш.Участници,жури, хората които правят предаването всичко под ножа.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 07:16 от vobiss

# 200
pandaannie, не е ли време да смениш плочата вече?  ooooh! Още от "Фермата" все едно и също пееш."...женомразки, злоба, завист...искам жена на финала...". Не разбра ли, че нито тук, нито в другото шоу нещата не опират до това кой е мъж и кой е жена, а до това кой е достоен и заслужава да отиде на финал и да победи?
Защото точно това виждаме-побутване. Ако някоя от жените беше показала нещо изключително, повярвай щеше да бъде оценено и тук в темата. Но да гледаме три месеца приготвяне на пюренца, пържени яйца и ризото... Whistling
vobiss, ако няма какво да кажеш, наистина ще е по-добре да не спамиш, като само цитираш разни  чаршафи.
Имам,примерно Tricolore и сос "Гастрик"? Хора, Вие освен да спамите друго не правите,дано ме баннат,Caldo verde-зелен бульон нямам думи и т.н.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 01:30 от vobiss

# 201
Много приказки за това побутване! Истината е , че всички играчи, без изключение, са постоянно побутвани. Причината е , че никой не е достоен да стигне до финал, всичките са пълна трагедия. Ако няма побутване....шефовете сами ще трябва да си готвят. /което щеше да е пъти по-интересно/

# 202
Иска ми се Севда да спечели. Тя най ми харесва как се справя.
Добре се справят хората, никак не е лесно да се готви под напрежение.
Не мен този сезон са ми по симпатични предния.
На Колоян лазанята на външен вид беше гадна. На Йона чинията ми хареса , на Севда бих я опитала с голямо удоволсвие, много вкусна изглеждаше.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 04:30 от Zara73

# 203
  • sofia
Дано Евгени отпадне утре и да отидат двете жени на финал Peace. Много е грозно женомразието в тази тема идващо от жени Tired. И не само тук се счита, че една жена просто каквото и да направи никога не е толкова достойна колкото един мъж.
И аз мисля така. Къде ни е женската солидарност?!?
В къщи детето голям рев му удари за Мачкай!  hahaha

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 07:42 от Кришка

# 204
  • Луната ни пази
Залагам на Евгени. Йоана и Калоян ще отпаднат - в тази поредност. Така ми го говорят звездите.   Grinning
.После Евгени. Финал Севда и Георги и Севда печели. Това е моята прогноза. Евгени и Калоян може да са разменени,но е без значение.

# 205
Залагам на Евгени. Йоана и Калоян ще отпаднат - в тази поредност. Така ми го говорят звездите.   Grinning
.После Евгени. Финал Севда и Георги и Севда печели. Това е моята прогноза. Евгени и Калоян може да са разменени,но е без значение.

Георги нали отпадна вчера??

# 206
  • София
Звездите нещо не са ми проговорили както трябва. Не са познали за Йоана и Георги. Simple Smile

Искам Евгени и Севда на финал.

Момичета... много злоба и много грозни изказвания заливат темата. Някои от вас нямат чувство за мярка. В крайна сметка - всички гледаме едно телевизионно шоу, а някои тук си се излагат съвсем реално.  Peace

# 207
И аз гласувах за Севда.
Едно предаване гледаме, но различно виждаме.
Вчера някак в повече ми дойде двама изгонени наведнъж.
Калоян още като каза за отворената лазаня и реших, че е пътник, това от типа ястия като мързеливи сарми и подобни производни, а и имаше провал в отборната игра точно с тази отворена лазаня,на Йоана талятелите ми се сториха много дебели и за соса съм напълно съгласна с оценката на журито.
Севда се е стегнала, мобилизирала и вече показва какво може и знае, а то явно не  е малко.
Елизабет  ми беше много лигава, но като се замисли човек за годините си и подхожда повечето са такива, а  върти домакинство гледа дете, обаче на Йоана хич не и прилича кривенето на устни и инфантилното поведение на младо момиче.

# 208

Ами Севда, Елизабет, Йоана. Севда е печелила поне 3 пъти имунитет. Когато Елизабет се справяше в някакво начинание тук едва ли не я изкарваха любовница на шефовете, били й подсказвали Rolling Eyes, просто е немислимо, че момичето просто се е справяло със задачите си. Същото е и със Севда. Интересно, че тези теории на конспирациите са винаги свързани с жени, никога с мъже. Когато мъжете се справят се справят защото са добри, когато се провалят е по вина на шефовете които лансират жените и естествено при жените е обратното.

Хайде стига вече.... И аз съм жена! НО факт е, че в този очевидно по-слаб сезон на МШ жените се по-слабите участници - никаква креативност, умения на домашно ниво (в това няма нищо лошо)... Но това, което е по-лошото е, че не показаха желание за развитие! Не харесвах Калоян като излъчване, поведение (прекалено самоуверен и агресивен е за мен), но е факт, че той работеше с идеи, голямо въображение и желание. И най-вече владее различни техники, има много познания за продуктите.. Затова според мен на финала трябваше да са Евгени и Калоян!!!
Престанете вече с тази Севда - това, че е емоционална е най-малкият проблем. За мен даже не е проблем - уважавам емоционалните хора, защото са истински. Но тя е очевидно бутана и лансирана. Само като погледнеш чиниите, които ти дава и няма да ги опиташ изобщо. Като повръщан блъвоч. Особено снощи с тези равиоли ... пълен потрес.
Това е кулинарно предаване, а не благотворително шоу. Нямам против да спечели, но ако беше креативна и създаваше кулинарни шедьоври. А не да ти се доповръща от чиниите й. И най-важното, което е - тя няма качествата за МШ, няма психика и организационни умения за това!
Писна ми нагласени предавания и приказки от рода на това, че сме женомразки и трябвало жени да спечелят. АМИ НЕ ТРЯБВА! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy

# 209
  • София
Залагам на Евгени. Йоана и Калоян ще отпаднат - в тази поредност. Така ми го говорят звездите.   Grinning

И Георги и Калоян отпаднаха вече!  Peace

По-полека с тия крясъци и пистолети, де! Това е само едно телевизионно готварско шоу, създадено да печелят продуцентите му пари, не е на живот и смърт!  Laughing

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 09:42 от Leya

Общи условия

Активация на акаунт