MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 454
  • 964
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания
Дано Евгени отпадне утре и да отидат двете жени на финал Peace. Много е грозно женомразието в тази тема идващо от жени Tired. И не само тук се счита, че една жена просто каквото и да направи никога не е толкова достойна колкото един мъж.

Аз пък харесвам Йоана. Съгласна съм, е мъжете са по-добри кулинари, но пък предпочитам жена да е победител във формата. Очаквам все пак Евгени на финал и да спечели. В началото на темата се споменаваха повече Георги и Калоян, Йоана никой не я броеше, а тя стигна до Топ 3.

А вие гледате ли формата? Май гледате нещо друго.  Wink Peace

Коментираме това, което виждаме. Дали мъж или жена ще е победител, за мен е все едно. Стига да го е заслужил.

# 181
Не мисля, че мъжете са по-добри кулинари, просто тези които готвят го превръшат в професия, докато жените имат по-малък интерес това да им е професия

Може.  newsm10

# 182
  • Ню Йорк
Гледам и не вярвам на ушите си...

# 183
Дано Евгени отпадне утре и да отидат двете жени на финал Peace. Много е грозно женомразието в тази тема идващо от жени Tired. И не само тук се счита, че една жена просто каквото и да направи никога не е толкова достойна колкото един мъж.

Аз пък харесвам Йоана. Съгласна съм, е мъжете са по-добри кулинари, но пък предпочитам жена да е победител във формата. Очаквам все пак Евгени на финал и да спечели. В началото на темата се споменаваха повече Георги и Калоян, Йоана никой не я броеше, а тя стигна до Топ 3.

А вие гледате ли формата? Май гледате нещо друго.  Wink Peace
Да аз лично следя формата или според теб това, че за разлика от повечето форумки не желаех всички жени да отпаднат една след друга и да останат само мъжете значи не гледам newsm78
Евгени вече отпадна веднъж, според мен не заслужава да спечели.

# 184
  • Ню Йорк

Евгени вече отпадна веднъж, според мен не заслужава да спечели.

Па Севда много заслужава с помиите, които поднася. Ако не можем да опитаме поне очи имаме.

# 185
И аз харесвам Йоана, а това че мъжете са по - добри и сме обективни, не ни прави женомразки.
Тъпо е да кажете, че искате да спечели Йоана или Севда, само защото е жена.
Севда с грозните презентации, с пюренца и маслено тесто все или Йоана, която на всяка манджа слага варено яйце. Опс поширано!

# 186
И аз харесвам Йоана, а това че мъжете са по - добри и сме обективни, не ни прави женомразки.
Тъпо е да кажете, че искате да спечели Йоана или Севда, само защото е жена.
Севда с грозните презентации, с пюренца и маслено тесто все или Йоана, която на всяка манджа слага варено яйце. Опс поширано!
Как пък точно си по-обективна? Манджите ли опита през телевизора или?

# 187
Не съм сляпа. Равиоли приличащи на повръщано върху доматено сосче..

# 188
Качен ли е някъде епизода?

# 189
  • Испания
Не съм сляпа. Равиоли приличащи на повръщано върху доматено сосче..

Женомразка такава.  Joy Wink Hug

# 190
Качен ли е някъде епизода?

Качен е в сайта.

# 191
Темата в последния месец:
Жена печели имунитет – "Гледай как я бутат тази, въобще на нищо не прилича чинията й."
Мъж печели имунитет - "Браво! Ето това е достоен финалист"
Жена отива на елиминации - "Най-накрая. Дано отпаднат и другите усойници"
Мъж отива на елиминации - "Колко нечестно. Ако не бутаха Севда/Елизабет/Цвета/Йоана и т.н това нямаше да се случи."
И то да беше само в това предаване. Същото е и при коментарите за фермата, сървайвър, биг брадър и др. Смейте се колкото искате, за мен тази неистова злоба на жени към жени в България е меко казано смущаваща. И тя не е само по телевизията.

# 192
Има го този момент Laughing И аз съм попадала на мнения, че мъж трябва да спечели титлата. При това без никаква аргументация, просто така! Но в случая със Севда - ами грознички са й чиниите обикновено. Често нищо особено. И доста издънки допусна! Пък все оцелява, все манджите й супер прекрасни на вкус  Wink И рева, рева, подсмърча, докато не й се скараха един ден. Като го направиха, изведнъж спря Rolling Eyes Толкова ли лесно се спира, ако наистина си супер чувствителен newsm78

# 193
pandaannie, не е ли време да смениш плочата вече?  ooooh! Още от "Фермата" все едно и също пееш."...женомразки, злоба, завист...искам жена на финала...". Не разбра ли, че нито тук, нито в другото шоу нещата не опират до това кой е мъж и кой е жена, а до това кой е достоен и заслужава да отиде на финал и да победи?

# 194
pandaannie, не е ли време да смениш плочата вече?  ooooh! Още от "Фермата" все едно и също пееш."...женомразки, злоба, завист...искам жена на финала...". Не разбра ли, че нито тук, нито в другото шоу нещата не опират до това кой е мъж и кой е жена, а до това кой е достоен и заслужава да отиде на финал и да победи?
И аз съм затова да спечели който е достоен и заслужава и питам защо това да не може да е жена? Защо когато една жена има успех в това предаване то й се поставя под съмнение? Веднага започват едни грозни обиди, шефове я лансирали и не знам си още какво, сякаш просто мисълтта, че една жена може и да се е справила с дадена задача по-добре от един мъж е немислима Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт