MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 374
  • 964
  •   1
Отговори
# 225
Не знам как продуцентите не са се сетили да включат опцията и другите състезатели да опитват храната на конкурентите си. Поне най-добрите 3 например - като мини мастърклас Wink а и шоуто щеше да е направо на макс

# 226
Най- добре щеше да бъде, мен ако питате, на финала да поканят трима шефове, безпристрастно жури, и те да опитат и оценят ястията, без да знаят кой кое е сготвил.

# 227
  • София
Най- добре щеше да бъде, мен ако питате, на финала да поканят трима шефове, безпристрастно жури, и те да опитат и оценят ястията, без да знаят кой кое е сготвил.

Аз съм си мислила защо ли в следващия сезон не сменят журито.. Ама се зачудих кой ли да сложат там ?? Като гледам другите шефове дето се появяват по телевизията по-добре тези да си стоят. Може би Манчев и Шишков ще са ок като жури, ама кой да е трети  ooooh!

Скрит текст:
Аз започнах да гледам американския мастършеф - първи сезон, но не намирам всички епизоди. Може ли някой, който го е гледал в нета да драсне къде да намеря всички епизоди.

# 228
  • Бургас
Съжалявам,че Калоян отпадна.Силен играч си беше.Неприятно впечатление ми направи обаче като отказа щипка захар на Георги в едно от предните предавания.На финала били,залог голям бъра,бъра...но една щипка нямаше да обърне резултата.Сигурно ще кажете,че е прав,но аз и в реала не харесвам хора,които постигат резултати на принципа "на всяка цена".
На финала съм за моята градска. Grinning
Успех и да победи наистина най-добрият!

# 229
  • Испания
Не изчетох всички страници от снощи и може би повтарям,но забелязахте ли,че Севда опита някакъв сос и цопна лъжицата обратно в него. Досега не съм видяла никой да постъпва така. И поне да бяха отрязали кадъра!

Точно така. 1 минута преди края опитва соса:

...и връща лъжицата в тенджерата:

# 230
Аз мисля, че виждаме това, което продуцентите искат да виждаме, демек това, което според тях вдига рейтинга. Видяхте ли как се разделиха Георги и Калоян? Според мен отношенията им въобще не са били такива, каквито ни ги представяха!

# 231
Съжалявам,че Калоян отпадна.Силен играч си беше.Неприятно впечатление ми направи обаче като отказа щипка захар на Георги в едно от предните предавания.На финала били,залог голям бъра,бъра...но една щипка нямаше да обърне резултата.Сигурно ще кажете,че е прав,но аз и в реала не харесвам хора,които постигат резултати на принципа "на всяка цена".
На финала съм за моята градска. Grinning
Успех и да победи наистина най-добрият!
В реала и аз бих дала, но в игра за 100 000лв. - не. Георги имаше захар. Като се има за велик готвач трябваше да се сети и да си остави щипка захар, че и малко повече Peace Като не може да мисли няколко крачки напред нека си стои без захар.

# 232
  • Испания
Георги Ангелов: На този етап в "MasterChef" нямах право на грешки

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/georgi-angelov-na-toz … o-na-greshki.html

Калоян Денков: Представянето ми в "MasterChef" беше достойно

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/kalojan-denkov-predst … she-dostojno.html

# 233
  • Ню Йорк
По повод на разразилия се спор:
1.Все ми е едно дали ще спечели мъж или жена стига да е честно.
2.Това е мастър шеф /готварко състезание/, а не организация за хора с репродуктивни проблеми - проблемите на Севда не ме вълнуват в случая.
3.Като не можем да опитаме се храним с очите си - не може да ни натрапват чинии с визия на повръщано и да ни убеждават колко са вкусни.
4.Всички участници /с изключение на Доки/ рецитираха за изпроводяк заучени реплики - много грозно и доказващо за пореден път, че всичко е нагласено.
5.Искрено се надявам да няма следващ сезон, защото излагацията стана страхотна. Повечето риалитита са нагласени, ама тук счупиха всички рекорди.

# 234

Аз съм си мислила защо ли в следващия сезон не сменят журито.. Ама се зачудих кой ли да сложат там ?? Като гледам другите шефове дето се появяват по телевизията по-добре тези да си стоят. Може би Манчев и Шишков ще са ок като жури, ама кой да е трети  ooooh!

Скрит текст:
Аз започнах да гледам американския мастършеф - първи сезон, но не намирам всички епизоди. Може ли някой, който го е гледал в нета да драсне къде да намеря всички епизоди.
В „Черешката на тортата”, шеф Петров, направи Шишков за посмешище...опонираше на всяка дума, казваше, кое как се приготвя...и изобщо не беше очарован от представянето на Таньо Шишков...така че незнам дали би бил подходящ за жури на Мастър шеф. Шеф Борис Петров беше жури в „Lord of the chefs", смътно си спомням предаването, но в „Черешката на тортата” си показа познанията в гурме кухнята и представянето му беше отлично, така че за мен е доста по - подходящ избор от Манчев и Шишков за жури на такъв формат.

Иначе нямам претенции, кой ще победи. Мисля, че Евгени, но бих се радвала и Севда да е. Ако проблема е в парите и те ще ѝ помогнат, за да има дете, много дори бих се радвала, да спечели и да сбъдне тази своя мечта.
Тъй като със 100 000лв, неможеш да си отвориш ресторант, оборудването на кухнята ще е горе долу толкова. Мастър шеф би дал възможност на участниците да бъдат забелязани от собственик на добър ресторан или хотел и да им предложи работа. Ако искат да използват парите в сферата на кулинарията или трябва да станат съдружник на някого или да ги използват, за някой курс за обогатяване на знанията.
Аз дори незнам какво се случва с победителя от миналия сезон...снощи го показаха за 2 минути, за да си покаже любимите продукти.

# 235
  • София

Скрит текст:
В „Черешката на тортата”, шеф Петров, направи Шишков за посмешище...опонираше на всяка дума, казваше, кое как се приготвя...и изобщо не беше очарован от представянето на Таньо Шишков...така че незнам дали би бил подходящ за жури на Мастър шеф. Шеф Борис Петров беше жури в „Lord of the chefs", смътно си спомням предаването, но в „Черешката на тортата” си показа познанията в гурме кухнята и представянето му беше отлично, така че за мен е доста по - подходящ избор от Манчев и Шишков за жури на такъв формат.
...

Да предлагате измисления шеф Петров за жури, звучи первезно. Човека, който в собствения си профил във фейса написа, че повечето хора са резултат от неконтролируемо раждане и не би трябвало да се сравняват с него. Човека, който се държа по най-отвратителния начин в черешката и се изгаври с учениците. Хайде ако обичате този екземпляр не ми го пробутвайте.

# 236
 Simple SmileХора, не забравяйте, че това е шоу за любители готвачи, а не за професионалисти.
Някои от тук пишещите като че ли имат свръх очаквания, това си  е забавно предаване, като толкова ви отвращава и не ви харесва, не го гледайте.

# 237
Както участниците, така и шефовете говорят, правят, подсказват, посичат, класират и т.н. така, както им казват. Всичко в името на рейтинга, всичко в името на печалбата. Гледаме ли? Гледаме. Обсъждаме ли? Обсъждаме. Спорим ли? Спорим. Друго не им трябва. Много важно за тях къде ще иде наградата, така и така ще я дадат.

# 238
Не му следя нито фейсбук-а, нито изказванията. Харесаха ми представените от него техники и ястия в „Черешката на тортата”. То и това да се омаловажават хората, като ги наричаме „измислени” не е много хубаво. Надали ей така са нарекли „шеф”, но както и да е. Темата тук е друга, журито го избират от екипа, а не на нас, кой ни допада и кой не.

# 239
  • София
Не харесвам Петров (мяза на надут пуяк), но ако беше жури в МШ определено нямаша да търпи до сега мис "кравешки поглед".

Общи условия

Активация на акаунт