MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 342
  • 964
  •   1
Отговори
# 240
  • out of space
Двамата ми любимци Калоян и Елизабет отпаднаха.
Стискам палци за Йоана, но нещо никак не ми се вярва...
Независимо, че не харесвам вечно карминовите чинии на Евгени го предпочитам пред Севда. Писна ми от нейните супички, пюренца и повръщни в чиния.  Tired

# 241
  • София
За мен Евгени, Калоян и Георги бяха тримата най-силни и то в тази последователност. Съжалявам, че двамата допуснаха грешки.

# 242
  • София
Шушулката на Калоян:
Скрит текст:

Hug

Да му е живо и здраво! Момиченце или момченце?

# 243
  • Испания
Шушулката на Калоян:
Скрит текст:

Hug

Да му е живо и здраво! Момиченце или момченце?

Момиченце.  Laughing

# 244
По повод на разразилия се спор:
1.Все ми е едно дали ще спечели мъж или жена стига да е честно.
2.Това е мастър шеф /готварко състезание/, а не организация за хора с репродуктивни проблеми - проблемите на Севда не ме вълнуват в случая.
3.Като не можем да опитаме се храним с очите си - не може да ни натрапват чинии с визия на повръщано и да ни убеждават колко са вкусни.
4.Всички участници /с изключение на Доки/ рецитираха за изпроводяк заучени реплики - много грозно и доказващо за пореден път, че всичко е нагласено.
5.Искрено се надявам да няма следващ сезон, защото излагацията стана страхотна. Повечето риалитита са нагласени, ама тук счупиха всички рекорди.

Браво! Точно, кратко и ясно казано!

# 245
  • София

Мерси, слънце!  Hug

# 246
По повод на разразилия се спор:
1.Все ми е едно дали ще спечели мъж или жена стига да е честно.
2.Това е мастър шеф /готварко състезание/, а не организация за хора с репродуктивни проблеми - проблемите на Севда не ме вълнуват в случая.
3.Като не можем да опитаме се храним с очите си - не може да ни натрапват чинии с визия на повръщано и да ни убеждават колко са вкусни.
4.Всички участници /с изключение на Доки/ рецитираха за изпроводяк заучени реплики - много грозно и доказващо за пореден път, че всичко е нагласено.
5.Искрено се надявам да няма следващ сезон, защото излагацията стана страхотна. Повечето риалитита са нагласени, ама тук счупиха всички рекорди.

Браво! Точно, кратко и ясно казано!

+1

Макар да искам още един сезон, просто много обичам кулинарни предавания, но и аз съм ужасно разочарована.

И стига вече Севда да спечелила, че да си реши репродуктивните проблеми!
 ooooh!

# 247
Не мога да повярвам колко грозни думи се пишат  Shocked
Погледа бил ......, какви проблеми имала ........  ooooh!
Съжалявам, че отпадна Калоян. Мисля, че трябваше Йоана да си тръгне, но така се случи.

# 248
Ако целта е да спечели определен човек е много вероятно от продукцията да "отстранят" именно способен готвач с добри идеи, който би могъл категорично да блесне пред гласеният за победител на финала... Така че изобщо не ме учудва, че махнаха Калоян.. Като нищо щеше да смачка Геновева на финала... особено ако същата и там сервира кафяво-оранжева кашичка със зеленчуци... Е, и тогава марионетките ще ни уверяват какъв божествен вкус има, ама все пак не е хубаво да се стига до там, много пъти го направиха вече... Simple Smile

# 249
И аз не виждам смисъл да занимават зрителите на кулинарно предаване с личните драми на участниците. Севда искала дете, Елизабет била в златна клетка....Ами вероятно всеки един има своята лична история, своите проблеми, мечти, амбиции и т.н. Все пак не гледаме "Искрено и лично", нали така. От сърце пожелавам на Севда да си има свое детенце. Но не беше мястото в МШ да се акцентира на това.
И аз като част от пишещите тук смятам, че снощи отпаднаха двама от най-силните участници. Ясно е, че вкусът е определящ за едно ястие. Но ако прилича на веднъж вече ядено, както са повечето чинии на Севда, трудно някой може да бъде убеден, че точно то е най-доброто от всички. Да, Георги сбърка лошо със суровата риба, и то в най-неподходящия момент. Но забележки имаше и към Йоана. А доколкото видях, единственото несъвършенство в чинията на Калоян беше по-големия грамаж. Иначе и тримата шефове похвалиха вкуса.
Но както и да е, станалото-станало. Поне за мен остана горчивия привкус от недотам обективно оценяване и пробутване на някои участници напред. Стискам палци на Евгени.

# 250
Те не ни занимават чак толкова, дадоха по една визитка на участниците, тук в темата има хора, които само с това се занимават и въртят едни и същи реплики до безкрай независимо какво се случва.

# 251
  • sofia
То и корите тесто, забучени със скарида, които Калоян представи, на мен не ми се сториха апетитни и гурме! Ама чета, че е отпаднал чрез конспирация.

# 252
Тази вечер ще отпадне още един нали? Нямам време да прочета всичко, а снощи гледах от части  Embarassed

# 253
  • София-Младост
Тази вечер ще отпадне още един нали? Нямам време да прочета всичко, а снощи гледах от части  Embarassed
Да, а утре е финале гранде Simple Smile

# 254
Хора, аз не мисля, че Севда акцентира върху репродуктивните си проблеми. Каза съвсем в началото на предаването, че като разбрали с приятеля й, че не могат да имат дете, се прибрали в България. Елизабет веднъж каза за златната клетка и това беше. Никой не е занимавал публиката с личните си драми.

Общи условия

Активация на акаунт