MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 339
  • 964
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добре, вече ми е смешно как се запенват някои хора от мерак да убедят другите в конспирацията, която са си наумили.
Много ми е интересно как семейството на определения играч е подкупило продуценти, жури и прочее екип. Че то ще им трябват толкова пари, че спечелването на наградата се обезмисля. За Цвета също се твърдеше, че я бутат - хайде, съпруг във властта, има някакъв резон, но при Севда?! Нелепо е.
Жал ми е за всеки отпадащ, но на Георги си му беше време. Само не съм съгласна, че Калоян си тръгна сега, мисля, че Йоана трябваше да е заминала. И определено Евгени ми е фаворит, не че е "феномен", или как там ги бяха нарекли.  Crazy Но поне идеи има, и част от тях му се получават.

# 256
Йоана обаче никой не я смята за конкурент, а влезе в Топ 5, после и в Топ 3. Когато се яви за първи път, някой от шефовете й каза, че има данни за спечелването на наградата.

Аз пък не мога да разбера как успяват да израстат, като в повечето случаи им дават продукти и им казват да готвят. Единствено на Мастър клас има кой да учи.

# 257
Аз пък мисля ,че снощи трябваше да отпаднат двете жени.
Георги също имаше идеи ,правеше красиви чинии и се справяше по добре и от Йоана и Севда
Да провали се - сервира сурова риба ,но пък Йоана също беше оплескала рибай стека и то доста
В миналия сезон това нарязване на същия стек  и изрязването на тлъстинките по него го отчитаха като груба грешка
За това според мен трябваше  тук да изгонят Йоана
На теста за креативност не видях такава в чинията на Севда. Почти никога не видях креативност от нея,докато Калоян там беше добър-винаги с идеи ,винаги с нещо интересно.
При Севда виждам едно еднообразие в чиниите което както вече много казаха има вид на нещо ядено поне един път

# 258
Чинията на Севда с равиолите, ми приличаше на повръщано, вече и аз започвам да си мисля, че я бутат тази жена, бляк.
Съжалявам, че отпадна Калоян, Евгени ми остана утехата.

# 259
На мен пък ми харесаха чиниите на Калоян и Севда.  На Йоана ми се стори грозна чинията. И това сурово яйце... Sick   Според мен Калоян не биваше да отпада.

# 260
  • София
Само не съм съгласна, че Калоян си тръгна сега, мисля, че Йоана трябваше да е заминала.

Очевидно да сервираш по-голяма и малко безсолна порция е по-голяма грешка, отколкото да поднесеш талятели без сос.  Rolling Eyes

# 261
  • Испания
Само не съм съгласна, че Калоян си тръгна сега, мисля, че Йоана трябваше да е заминала.

Очевидно да сервираш по-голяма и малко безсолна порция е по-голяма грешка, отколкото да поднесеш талятели без сос.  Rolling Eyes

Явно, но повече прилича на "да търсиш под вола теле".  Peace

# 262
  • Майничка
Михалчев имаше забележка и към скаридата на Калоян, била пресготвена.

# 263
Аз миналата година харесвах и Ели и Симеон.
Някак си по ми се искаше да спечели Ели.
Симеон и той през цялото време все паста и ризото приготвяше.
Миналата година имах чувството , че шефовете бутаха Симеон.

# 264

Имаше сос, но не беше достатъчен/жълтъка/. Гледай епизода пак преди да пишеш глупости  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 265
Може и миналия сезон да е имало леко побутване на участници ,да е имало подсказки или по точно насочване на участник но като този сезон толкова очевадно подсказване и бутане на Севда и Елизабет не е било
още повече че миналогодишните участници имаха такова въображение ,показваха такива красоти ,видяхме толкова креативност и то от повечето че някак си и да е имало нещо такова то е било много дребно

# 266
  • София
Имаше сос, но не беше достатъчен/жълтъка/. Гледай епизода пак преди да пишеш глупости  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Гледам и виждам отлично. Жълтъкът не беше достатъчен за порцията.

# 267
Може и миналия сезон да е имало леко побутване на участници ,да е имало подсказки или по точно насочване на участник но като този сезон толкова очевадно подсказване и бутане на Севда и Елизабет не е било
още повече че миналогодишните участници имаха такова въображение ,показваха такива красоти ,видяхме толкова креативност и то от повечето че някак си и да е имало нещо такова то е било много дребно

Миналия сезон бутаха Елена, но тя за разлика от Севда поне готвеше много добре, правеше красиви презентации също.

И при все, че спечели Симеон, който на мен ми беше малко така между капките, и освен с паста с друго не блесна, нищо чудно да спечели не който трябва, например Йоана.

# 268
  • София
Може да е готвил повече паста през сезона Симеон, но на самия финал беше перфектен, а тогава нямаше никаква паста.
И двамата с Елена бяха много добри на финалното готвене, но при нея имаше много малки забележки, които й костваха титлата. При Симеон нямаше нито една забележка. Може да е късмет, но е факт.

# 269
За мен жълтък от яйце не е сос, Йоана може да си харесва яйца със всичко, но това не значи, че е подходящо на всичко да слага яйце отгоре.

Днес каква ще е програмата, на първи тур един се спасява, на втори тур един си отива ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт