MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 067
  • 964
  •   1
Отговори
# 915
Не мисля че Севда е печелила най много имунитет.
За Георги мисля че са два или три пъти.И другите по един път мисля.
Но не мисля пе Севда е с най много.
Но че беше често на стрес тест е истина.

Колкото и пъти да е била на стрест тест поне не е отпадала от формата и върната само благодарение на някаква врътка както стана с Евгени.

# 916

Колкото и пъти да е била на стрест тест поне не е отпадала от формата и върната само благодарение на някаква врътка както стана с Евгени.
Е да права си.За нея си затваряха очите , въпреки че имаше по груби грешки и беше за внезапна смърт много повече от Евгени.

# 917

Е да права си.За нея си затваряха очите , въпреки че имаше по груби грешки и беше за внезапна смърт много повече от Евгени.

А значи си била на снимачната площадка, опитала си на всички ястията и съвсем професионално си преценила, че Севда е трябвало да отпадне поне няколко пъти. Разкажи ни още от кухнята на предаването?

# 918
  • Бургас
И двамата финалисти бяха много добри,то няма как на този етап на състезанието.Просто беше въпрос на фотофиниш.Ще се повторя,но мисля че този полусварен октопод събори Евгени.Пробвайте да купите суров октопод и го варете 10 минути.После,ако успеете да го нарежете,хапнете и ще разберете колко много му спестиха на Евгени шефовете.В момента си хапвам октопод,но предварително обработен в нещо средно между барабан и бетонобъркачка от моя любезен гръцки домакин от о-в Самотраки.Иначе 10 минути-забрави!Ластик! Grinning

Бебенцено на Евгени е голяма душичка! HugДругото му момче също беше като изписано!Да са му живи и здрави!

# 919
Аспаргус, кой има най-много спечелени значки?

И какво значение има личният живот на участниците? Това е кулинарно шоу, не биг брадър.

Това, кой има най-много спечелени значки изобщо няма значение за мен.... Защото съм с особено мнение по отношение на представянето на Севда и решението МШ този сезон да бъде вегетарианец поради определени причини.

Ами ОК, щом няма значение   Laughing За какво ги раздават там някакви си никакви значки. Нищо, че Евгени напусна шоуто много преди да помирише финал и на последната игра за първи път си спечели правото да избира какво да готвят участниците. Мнее, никакво значение няма. Важното е да нищим клюки и кой е по- достоен по това колко ни е симпатичен, а не по уменията му да готви.

# 920
  • някъде под слънцето...

Не мислех да го пиша тук, защото знам колко народ ще скочи, но ще го направя. Питах се: след като Севда е живяла 6 години в Испания, защо не е направила инвитро тук? В Испания тази процедура е безплатна за жени до 40-годишна възраст.

А тя днес в интервюто ми отговори на въпроса: правила е процедурата, но понеже пътувала с цирка, нямала възможност да ходи на прегледи в клиниката, защото трябвало да пропътува километри за прегледа и после пак километри, за да се върне при цирка.

Това са фактите. Не ги коментирам. Не злословя, не давам оценка, само ги представям. smile3505

Въпрос на приоритети явно....И аз ще се въздържа от коментар на тези факти.
Колко жесток и безсърдечен трябва да бъде човек, за да задава    толкова болезнен и личен въпрос и после да обсъжда отговора му из форумите.
Учудвам се на толкова много негативни мнения.
В крайна сметка схемата на формата . Едни 100 000 трябва да бъдат дадени на някого.Продуцентът е упълномощил журито да прецени на кого.Зрителите в случая не са фактор.Те нямат право на глас, могат да симпатизират или не на решението на журито.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 19:29 от sl

# 921
  • Бургас
Севда имала с мъжа си ресторантче в Слънчев бряг,  не трябва ли да не са работили като готвачи

# 922
  • Mediterraneo
Не съм чела темата назад.

В момента, в който Севда се надъхваше, че ще е единственият вегетарианец, печелил формата в световен мащаб, разбрах, че тя ще е победителя и изобщо спрях да гледам.
По- наместена история нямаше как да е!
Сега ще се говори за този прецедент, ехееее! Вегетарианец печели Мастър Шеф!
Тъпо!

# 923
Защо да е тъпо? Прекрасно е, стига обаче да беше спечелила с вегетариански ястия. Но с месни... Губи се идеята за вегетарианството, да ме прощават феновете ѝ.
Казвала съм го и преди, ще го повторя и сега – яд ме е на Севда не защото прибра печалбата, а че не показа богатството на вегетарианската кухня. А имаше прекрасна възможност за това.
Но явно етюдът "вегетарианка опитва месо" се е сторил по-интересен на организаторите на шоуто от "вегетарианка готви страхотни вегетариански ястия".
Както и да е – честита победа на Севда и честита печалба на мъжа ѝ. Да си ги харчат със здраве!  Grinning

# 924
С финала на нашия MasterChef, започна седми сезон в Америка отново под диригентството на Гордън Рамзи.

# 925
  • Бургас
не ми направи добро впечатление, уж заклета вегетарианка, ама на финала за 100 000 лева що пък да не опита и месо

# 926
  • някъде под слънцето...
Сюжетната линия вегетарианец или не не е толкова интересна.Всеки сам избира мотивацията с която да подбира  храната си.Това е нещо лично.
Всеки сам  преценя дали да промени нагласата си и не дължи обяснения на никого.
На мен лично по интересен ми е друг персонаж, хирургът   който в работно време спасява хора,  а в свободното убива животни за развлечение.

# 927
Скрит текст:

А значи си била на снимачната площадка, опитала си на всички ястията и съвсем професионално си преценила, че Севда е трябвало да отпадне поне няколко пъти. Разкажи ни още от кухнята на предаването?
А ти значи си била на снимачната площадка, опитала си на всички ястията и съвсем професионално си преценила, че Евгени е бил за гонене онзи път?
Гоненето на един (предимно силен) участник и неговото връщане в последствие е запазена марка на МШ или поне на тези, които аз съм гледала (нищо, че всъщност това е нещо като "правило" за всякакви такива "риалити" състезания).

# 928
Ха-ха "изгонването" на Евгени беше толкова зле скалъпено и изиграно, че чак се чудя кой наистина се е вързал. Те и затова го върнаха. Но за сметка на това за внезапна смърт бяха Елизабет с нещастната си скарида, Йоана и сигурно още някой  за който в момента не се сещам.
Севда до средата на формата мина между капките като основно беше спасявана от тези на балкона докато ги гледаше жално отдолу. После шефовете поеха щафетата и ето ви Севда на финал и победител.

# 929
  • Ню Йорк
С финала на нашия MasterChef, започна седми сезон в Америка отново под диригентството на Гордън Рамзи.

Това ще се гледа с голям кеф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт