къде къпите децата......

• 7 119
  • 34
  •   1
Отговори
Здравейте мами,искам да попитам къде къпите децата,моето е на 1г 10м,досега сме го правили в корито на стойка в стаята..Все още не смея да го къпя в банята,там е студено и не се отоплява с нищо.А малката много пръска при къпане и плаче ,просто не знам какво да правя?

# 1
Къде живеете, че в края на май е толкова студено?
Нашата баня също беше неотопляема, но пък беше малка и много бързо се стопляше от парата. В най-студените зимни дни само сме внасяли коритото в стаята. Много досадно ми беше това мъкнене на корито.

# 2
  • София
Винаги съм  къпела сина си в банята.Дори коритото ни нямаше стойка.Но пък след бебешкият си период си го ползваше до 6 годинки.
И №2 смятам да я къпя в банята  Wink. И да пръска и да не пръска едно е там,съвсем друго е на паркет в спалня.

# 3
  • София
Винаги си къпИм децата в банята. И в студа през зимата  (има прозорче, което винаги е открехнато), и лятото в жегата. От бебета се къпят само там, иначе би се наводнила къщата.
На година и десет месеца може спокойно без корито да го къпете детето, много по-лесно е.

# 4
Кое малко дете не плаче, особено като се мие косата му. Опищяваше света.
Къпя го в баня от двегодишен някъде, дори малко преди това. И нашата не се отопляваше, пусках водата да затопли парата, вкарвам го с халата, раз два и готово. Нито с играчки съм баламосвала, нищо.
Не смея да твърдя има ли закалка, но е факт че сега се къпе с леко топла вода, да не казвам хладка и не боледува, пупу.

# 5
В банята!  Ако е студена я затопли малко предварително или с гореща вода или някакъв уред за 5-10 минути. Но сега вече времето се постопли,  не се притеснявай ако е леко хладно в банята. Нали пълниш коритото с топла водичка:)
Колко наистина е студена банята,  че се притесняваш. То е голямо улеснение и за теб...

# 6
  • Prague Czech Republic
След годинката го къпя, в банята  Laughing Hug

# 7
Винаги съм къпала детето си в банята, незатоплена при това. Колко да е студено? Нали не живеем в Сибир?

# 8
В банята много ясно. Не я топлим преди това.

# 9
В банята във ваната от раждането и на двамата. Не са имали корита.

# 10
И двете деца съм си ги къпала само в банята. Не разбирам това усложняване на живота с къпане в стаята, честно.  Peace  Laughing

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 12:29 от Сянка

# 11
  • Sofia
КъпЕм ги в банята откакто са се родили. И да е по-хладно не е трагедия, нали водата е топла. И според мен е голямо детето ти за корито вече. Моите щом започнаха да си стоят стабилно на краката си ги къпех на душа. Не виждам да си причиняваш този тормоз с коритото, че пък и да го разнасяш...  ooooh!

# 12
В банята, първо в мивката, после като стана на 5-6 месеца и беше голям за мивка - под душа.

# 13
В банята, директно под чешмата, ти да видиш.  Laughing

# 14
и мен в родилното ме съветваха да го къпя под чешмата, показаха ми и “техниката“ за това, човечето си се чувстваше добре, свиваше се на топчица и както нежно си го галиш по гръбчето и обливаш с вода, направо си заспиваше блажено  Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт