На море в Турция - тема 44

• 161 015
  • 787
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Хора, престанете да изпадате в паника и да паникьосвате и другите хора!  Shocked Никъде няма отзиви, че нещата по курортите са неспокойни или зле - дори напротив, хората пишат че си изкарват много добре и спокойно.. А за ранните записвания, само мога да коментирам че точно това е причината НИКОГА да не правя ранно записване и обикновено цените на РЗ са надути и нереални, и нямате право на отказ.
Всеки си решава сам в крайна сметка, но защо да горите с такава сума? По-добре си направете почивката.
Така се получава, когато позволиш някой да мисли вместо теб  Confused

# 751
  • Берлин
Включвам се с актуално инфо от 4 места /роднини и близки приятели са там/:
-Анталия - никаква промяна
-Кушадъсъ - никаква промяна
-Белек - няма промяна
-Сиде - няма промяна. Никъде по курортите не се усеща напрежения, паника и подобни
ПП. Приятели пътуваха с кола преа Кап.Андреево - има нормалните за годината опашки /чакали са 2 часа вчера следобед/.
Не агитирам никого за нищо.Всеки си преценява сам.Ние имаме резервация август за Фетие - към момента сме решили да пътуваме.

ПП>2 Изчетох доста тук, защото търся нещо,което да удовлетвори идеята ми за друг вид почивка.Не проумявам по каква причина ползвате ТА. Обиколихме света с ММ.Никога не сме ползвали ТА.  Peace

# 752
  • Бургас
Не проумявам по каква причина ползвате ТА. Обиколихме света с ММ.Никога не сме ползвали ТА.  Peace
По причина, че не всеки има автомобил или желание да шофира 20 часа. Да не пренебрегваме и финансовата част.

# 753
  • София
А и обикалянето изисква организация, не всеки има време за това. На мен лично това ми е проблема.

# 754
  • София, България
Не проумявам по каква причина ползвате ТА. Обиколихме света с ММ.Никога не сме ползвали ТА.  Peace
По причина, че не всеки има автомобил или желание да шофира 20 часа. Да не пренебрегваме и финансовата част.
Нашата кола е старичка, а е и на метан. Предпочитам да не съм скапана от 20-часово пътуване, нерви, 100% объркване на пътя  Laughing , а и да не си амортизирам допълнително колата. В България пътуваме самостоятелно, то е ясно, но на дълъг, непознат път не смятам, че ми е дори финансово оправдано. Автобусите са по 100 лева на човек отиване и връщане, без да караш ти с риск да се замотаеш някъде. Само двама сме засега, кое ни излиза по-евтино и безопасно?

Хора, знам че всеки има право да недоволства и да скандира разни глупости, но да сте подписали договор и после да ми пишете С ЕЙ ТАКИВА букви, че не искат да ви връщат парите е наглост.
Я се пробвайте да отидете да си развалите договор към някой от мобилните оператори, защото сте си сменили мнението?

Аз ранна резервация никога не съм правила и няма и да направя, не смятам да давам 6-8 месеца предварително парите си на някой, за да ги върти, а аз да чакам.  

# 755
  • Варна
Мисля,че най-късно ранни съм плащала април,май месец парите вече отиват при комшиите.

# 756
  • София, България
Мисля,че най-късно ранни съм плащала април,май месец парите вече отиват при комшиите.

Чела съм тук за ранни от ноември и декември. При Татяна например нещата са съвсем други, с кеф да резервираш, нали сподели преди време, че имат и гаранция за актуализиране на цената ако падне по-натам. Ето това е вече разумно.

# 757
Нямам договор с Емералд, но съм закупила тяхна програма от друга агенция - сега четох договора (предполагам, че договорът е спуснат от Емералд) - там изрично си пише, че при ранна резервация и отказ от пътуване, Туроператора задържа 100% от внесената до този момент сума.
Точно така е и при нас.Или тръгваш или пиеш студена вода.това е.Аз не визирам с това например атентатите в момента / аз не бих се отказала/ Ние резервиране още ноември.Януари другото семейство искаха да се откажат / сем.проблеми/.Ами горят с почти 400 лв.Не го разбирам това.Вярно че не може днес ми се ходи утре не.Но все пак трябва да има някакъв период за отмяна на резервацията

# 758
За договорите с агенцията: никой не е казал, че са подписани с пистолет опрян на главата! Коя агенция би променила договора за всеки клиент?  Трябва да има и човещина, която все по-рядко се среща!
За Турция - дано се оправят нещата, но повече изглежда като разчистване на сметки. Жалко за хубавите места!

# 759
  • Варна
Ей сега си говорих с моята агентка и има и-меил от Ердоган към всички в бранша,че всичко е овладяно и туристите не трябва да се притесняват,увери ме,че след малко ще го пусне във фейса.Дишайте  Peace

# 760
Риксос ли е най-добрата верига в Турция? Искам да си намеря нашият хотел! Плаж - хубав пясък, чиста вода и плитко море! Голяма, хубава и поддържана територия,  и много добра храна! Събирам мниния и впечатления и за хотел и за курорт! Благодаря!

# 761
Риксос ли е най-добрата верига в Турция? Искам да си намеря нашият хотел! Плаж - хубав пясък, чиста вода и плитко море! Голяма, хубава и поддържана територия,  и много добра храна! Събирам мниния и впечатления и за хотел и за курорт! Благодаря!
   и аз не вярвам толкова голям бизнес да се заличи!

# 762
Ей сега си говорих с моята агентка и има и-меил от Ердоган към всички в бранша,че всичко е овладяно и туристите не трябва да се притесняват,увери ме,че след малко ще го пусне във фейса.Дишайте  Peace
Но пък точно в този момент кой ли му вярва на Ердоган  Peace

# 763
  • Варна
Инвизъбъл,който иска да вярва  Peace

Натали,не бих казала,но за единия им хотел бих продала душата си на дявола  hahaha hahaha

# 764
  • в кукувиче гнездо
За Риксос не знам, ама разгледай Амара долче вита луксъри в Кемер, Анталия. На нас ни хареса страшно много. Има много добри отзиви в руските сайтове. Мястото е уникално, територията огромна + зоопарк, храната нямам думи просто да опиша, хотела на самия морски бряг...

Общи условия

Активация на акаунт