Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 683
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Ааа, аз още не съм се отказала да чакам отново в екип Киво и Фахрие, но няма да е този сезон ...

Какво ли стана с Парс  newsm78

# 211

Скрит текст:
"От энергии, что он излучает, можно ослепнуть".
Эдже Йоренч, сценарист.
1. Мы впервые объединились с Кыванчем в 2006 году для работы над проектом "Менекше и Халиль". Когда я писала сценарий, то уже представляла Халиля как Кыванча. Работа над сценарием была окончена и мы впервые встретились для того, чтобы обсудить Халиля. У нас была любовь с первого взгляда ( смеётся). Войдя в комнату и впервые увидев его, я на самом деле поняла, что есть такая вещь, как "свет звезды". От энергии, что он излучал, можно было ослепнуть. Встречаясь с ним, я ожидала, что это будет высокомерный человек, но оказалось, что он очень воспитан и желает делать всё самое лучшее, так сказать, человек из хорошего материала. Когда мы начали работать, я поняла, что это не был лишь эффект от первой встречи и я полюбила его ещё сильнее.
2. В прошлые годы Кыванч Татлытуг показал всем, что он - не только красивое лицо, так как он просто зациклился на актёрском мастерстве, он трудился над ролью, увлекался своими персонажами, а не тем, как он выглядит на экране... Халиль, Бехлюль и Кузей совсем не похожи друг на друга, Кыванч играл их, совсем не повторяя себя. Изменился его стиль, разговор, голос, стойка, походка, смех, улыбка... В "Кузей Гюнее" он за один месяц смог сыграть и беззаботную 17-летнюю молодость Кузея, и его подросший возраст, и Кузея после пяти лет в тюрьме, который получил и пережил много ран. Он имеет то телосложение, которое даёт большие возможности и режиссерам, и сценаристу одновременно.
3. Он талантлив с рождения и к тому же, очень быстро учится. Он дисциплинирован, нет никакого высокомерия на съемочной площадке, очень трудолюбив... Он из тех, кто любит думать о "нас", а не "обо мне"
4.В процессе работы у нас бывают разногласия. В такой момент он показывает свой характер сценаристу, но он не упрям, когда он верит тебе, его можно переубедить. А иногда он убеждает нас, происходит обратное.
5. У Кыванча Татлытуга есть много возможностей, чтобы подниматься наверх... Мы будем аплодировать его таланту и в международных фильмах с его участием, я уверена в этом. Да, пусть так и будет, он на самом деле заслуживает этого.

Фенче Heart Eyes,
Скрит текст:
ще го преведеш ли Praynig
да го имаме на БГ Wink

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 23:18 от Airra

# 212
Айре  Heart Eyes с огромно удоволствие, но след серията  Laughing Благодаря, благодаря за това изказване на Едже  bouquet Ето, че мислим еднакво с нея  Laughing Колко пъти и ние сме писали, че само в един сериал Киво се променя понякога по два, три пъти, както и всичко у себе си - глас, походка, стойка ...
Споделяла съм с вас, че той има невероятна харизма, която притежават малко хора ... по това си приличат с другия ми любимец  Peace

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 22:22 от queen_fenka

# 213
прати ми го на ЛС Peace
крайно време беше да се появи  такова положително изказване за Киво Peace
че аман от клюки и жълтини Whistling

днес ще женим Джема Tired

Гюнчоооо, все другите са ти виновни, нещастник такъв #2gunfire
защо мен ме няма на колажа hahaha

Хандан направи цирка hahaha

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 23:17 от Airra

# 214
Тая па Зейна  hahaha била им дала шанс, ама Джема не го искала, избрала Баръш  Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes имаш ЛС - по време на рекламите го опатках  Laughing

# 215
Да,мерси bouquet bouquet
ей Гюлтено, голяма грешка правиш ooooh!
щяла да бъде много щастлива като Хакмен Tired Tired

зейно направи поредната си гадост, като излъга за сватбата #2gunfire

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 22:33 от Airra

# 216
Да,мерси bouquet bouquet
ей Гюлтено, голяма грешка правиш ooooh!
щяла да бъде много щастлива като Хакмен Tired Tired

Най ме е яд, че скри от Джемре, че Кузей я е търсил по телефона  #Cussing out
А Джемре как си знаеше, че Кузей наистина ще дойде на сватбата ... само, дето забрави за оная злобарка, "изоставената"   hahaha

# 217
мда, заейно ги направи смешни ooooh!
Еххх Кузей, ехххх Sad Sad

айде лека Hug

# 218
О, тя беше най-смешната от всички ... така и не разбрах на какво се надаше  ooooh! и по-добре, че стана така - Кузей не беше готов още за Джемре. Но, нямаше по-тъжни хора днес от тях двамата ... утре ще го видим как страда, горкия Cry
Лека и от мен! smile3524

# 219
  • Плевен / София
вие вече спите, но да си кажа и аз приказката за серията тази вечер.... Naughty Зейнеп ме убеди окончателно, че никога не е обичала Кузей....иначе нямаше да му причини болка с думите, че Джемре не го иска....всъщност в този момент Кузей не "искаше" Джемре....не беше готов да бъде с нея... Crossing Arms
а Гюлтен ми идваше да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire не знам защо смята Баръш за принца на бял кон....но допусна грешка и то голяма изтривайки обаждането на Кузей от телефона на Джемре.....е ожени дъщеря си.....ще бере плодовете на този си труд... Stop
лека нощ...

# 220
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Кузей ви приготвя вкусна закуска

"Днес отново ли ще ми ядете ушите ? " Joy Joy Joy

Гости  Hug Не зная  дали го е обичала някога Кузей Зейнеп, знам само, че беше обсебена от мисълта да бъде с него ... тя явно си въобразяваше, че след като се омъжи Джемре за Баръш, Кузей пак ще е неин  Mr. Green Иначе го мразеше и не можеше да му прости  Joy Joy Joy Днес трябва да е една от любимите ми сцени - Кузей се дръпва от нея като от пепелянка, когато се опита да го целуне  hahaha
Една страхотна снимка на Йойкю

Хубав ден, дружки!  bouquet

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 08:51 от queen_fenka

# 221
Добрутроо Hug
Гости Hug, ама кой кат теб, двата ти любими сериала, един след друг Wink
Фенче Heart Eyes, може би Зейнеп е обичала Кузей, но след като разбра , че няма да е с нея, направи какво ли не, да им стъжни живота на двамата Whistling
мерси за закуската Crazy
ама кой му яде ушите? newsm78

Да сложа и на български, думите на Едже!

От енергията, която той излъчва, можеш да ослепееш.
Едже Йоренч, сценарист

1 За първи път се събрахме с Къванч през 2006 г. заради работата над проекта "Менекше и Халил". Когато писах сценария аз вече си представях Халил като Къванч. Работата над сценария беше завършена и ние за пръв път се срещнахме, за да обсъдим Халил. При нас се получи любов от пръв поглед / смее се / Когато влезе в стаята и аз го видях за първи път, наистина разбрах какво е това "светлината на звездите " Енергията, която той излъчва може да те ослепи. Срещайки се с него, аз очаквах, че той ще е високомерен човек, но се оказа, че  е много възпитан и желае да прави само най-доброто, така да се каже, човек от хубав, добър  материал.Когато започнахме да работим заедно, аз се уверих, че това не е само ефект от първата среща и го обикнах още по-силно.

2 През изминалите години Къванч Татлъту показа на всички, че той не е само красиво лице, той показа, че е обсебен от актьорското майсторство, той се трудеше над своите роли, очарован и увлечен от персонажа на героя си, а не от това как ще изглежда на екрана. Халил, Бехлюл, Кузей изобщо не приличат един на друг, Къванч ги изигра без изобщо да се повтаря. Изменяше се неговия стил, разговор, глас, стойка, походка, смях, усмивка ... В " Кузей Гюней " той за един месец успя да изиграе и безгрижната 17 годишна младост на Кузей и неговата подрастваща възраст и Кузей след 5 години в затвора, които получи и където преживя много рани. Той има това телосложение и външност, които дават големи възможности на режисьори и сценаристи едновременно.

3 Той е талантлив по рождение и също така много бързо се учи.Той е дисциплиниран, не проявява никакво високомерие на снимачната площадка , много трудолюбив. Той е от тези, които мислят "за нас " а не "за себе си"

4 В процеса на работа при нас понякога се получават разногласия . В такива моменти, той показва характера си на сценариста, но не е инатлив, когато вярва в теб е възможно да го преубедиш. А понякога той убеждава нас, става обратното.

5 У Къванч Татлъту има много възможности да се изкачи на върха. Ние ще аплодираме неговия талант и в международни филми с негово участие, вярвам в това. Да, нека така и  да бъде, той наистина заслужава това.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 19:01 от Airra

# 222
  • Плевен / София
Добрутроо Hug
Гости Hug, ама кой кат теб, двата ти любими сериала, един след друг Wink

Здравейте момичета....
Айра така е... Party кой като мен ... Joy Joy Joy
имам подарък от една съфорумка.... Wink
Скрит текст:

и за настроение още нещо...

# 223
Гости Hug