Звездни компромати - 287 част

• 152 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Е, да бе. Толкова ли е трудно да се повярва, че някой просто не го харесва. Да, хубаво тяло, в лице горе-долу симпатяга... ама един гелосан, напомаден, имам чувство, че след едно остават капки олио, просто ми е мазен.
И според мен е абсолютен гей, но не ми влияе на преценката това, нямам отрицателни убеждения.
Не, никак не е трудно . И аз не припадам по него . Включих се единствено,
защото е много предсказуемо плюването , че е гей и едикакъв си...и остава настрана таланта му,
който е безспорен .

# 286
Един такъв като Неймар ми е, хубаво тяло, но не е мой тип в лице,
ОБАЧЕ оскубаните вежди ме побъркват, можеше да не се престарава толкова,
да беше взел пример от Ирина.  Whistling

Или НиЛо  Joy Нали тя е един Гайтан Веждьо.

Иначе, винаги ми е бил анти Кристиано Роналдо, нищо секси не намирам в него  Crossing Arms

Да питам по темата Бионсе - има ли го из нета предишния визуален албум?

# 287
В ютуб го има, но е на клипове. Ще трябва да се поровиш. Platinum edition се казва.

# 288
  • София
Е вие новия къде го гледате, той не е ли само в tidal... Rolling Eyes

# 289
# 290
# 291
Антония все едно се е снимала с фотоапарат от 1995 година, разпечатала е снимките на хартия и днес ги е снимала с телефона и ги е качила в ФБ.  Crazy

# 292
И аз не вярвам да е гей Роналдо. Ирина беше казвала в няколко интервюта, че е бил страхотен в леглото и че са се разделили, защото не искал брак и да създаде семейство, а му се кръшкало с други жени. Не всеки красив мъж е гей Grinning Иначе и на мен Роналдо ми е много секси и стилен, което обожавам в един мъж.

# 293
  • Бургас
Антония не спря да пазарува от Илиянци  Confused

# 294
# 295
  • София
Абсолютен рецидивист  Laughing

# 296
hahaha
Не бих го познала. Абсолютно циганче от махалата.

# 297
За мен Роналдо е тотали гей, което не пречи да го харесвам като Рики Мартин... Харесвам го и като мъж даже, независимо от партитата му... не че ще ме огрее... Peace

# 298
Aз възприемам Роналдо като коцкар, тип "Дядо Стефчо", ама от тия съвременните, метросексуалните.
 Blush

Забелязвате ли на Риана тялото как става все по-женствено, с меки форми Heart Eyes Красива е Laughing

# 299

Общи условия

Активация на акаунт