Звездни компромати - 287 част

• 152 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Да, ама при рускините и англичанките прави доста впечатление. Не знам какво лапат, ама стават големи батали след 35.
Значи е време и моята конкурентка Курникова  Crazy да стане 'батал'  Rolling Eyes /каквото и да значи това/
Тези дни ще навърши 35г., ама все си е такава слаба и красива  Crossing Arms ooooh!
Даже по време на кариерата си на тенисистка беше по-едра и пълна, сега е съвсем кльощава  Rolling Eyes
Това са последните й снимки, съвсем пресни  Crazy

Скрит текст:

Момичета, кой сайт ползвате за качване на снимки? Че сега много се чудих къде да ги сложа, преди ползвах само 'прикачи', но нещо не работи  Thinking

# 316
  • bad@ss

Момичета, кой сайт ползвате за качване на снимки? Че сега много се чудих къде да ги сложа, преди ползвах само 'прикачи', но нещо не работи  Thinking

http://alfa.kachi-snimka.info/

# 317
  • София
Курникова е като 18-годишно девойче. Как го прави, как?!

# 318
Laughing не знам, ама бързо да се загрозява и напълнява   Crossing Arms Naughty
а-ма-ха, не й давам повече да завладява сърцето на моята слабост  Heart Eyes
 Grinning

# 319
  • София
щастлива, както се говори под сурдинка, че и Енрике е с леви наклонности, вземи си харесай поне би.  Laughing

# 320
щастлива, както се говори под сурдинка, че и Енрике е с леви наклонности, вземи си харесай поне би.  Laughing
ама, Тонка, то не останаха мъже  ooooh!
Ей, не е честно, всички готинки мъже /за мен/ да не искат жени  Crossing Arms

Иначе се сетих и за Роналдо - според мен, защото винаги е гладък в лице, тоест никога с брада, дори и набола /а той има ли такава  Thinking/, затова прилича на гей и стои на някои такъв 'мазен' и зализан.
Някак има младежка кожа като бебешко дупе и затова главата му не е така мъжествена, точно обратно на тялото му.

# 321
Как не сме се сетили, заради това, че е кьосе е гей   Joy

# 322
  • Бургас
Laughing не знам, ама бързо да се загрозява и напълнява   Crossing Arms Naughty
Хайде позволи ми да имам мнение.
Да не говорим, че Курникова от малка не живее в Русия и не споделя мамашкия начин на живот,а е и публична личност. Никой не очаква, че ще влачи 90 килограмово тяло и румени бузи на плажа в Маями /където има по 1000 яки мацки на квадратен километър/

# 323
Оф, ще взема да се преместя в Маями, ако това ще ме опази да не стана като руска маманя на средна възраст! Или поне в Бургас...

Браво на Курникова! Енрикето и на мен ми геЕе. Като бях по-млада го харесвах, сега предпочитам баща му да ми пее  Crazy

# 324
  • Бургас
Оф, ще взема да се преместя в Маями, ако това ще ме опази да не стана като руска маманя на средна възраст! Или поне в Бургас...
Бургас няма да ти свърши работа  Grinning

# 325
 И моите наблюдения върху рускините са същите, до към 30 всичките като плеймейтки, коса, лице, тела. После какво става не знам, виждам на възраст около моята, личи си по дрехи, размах на харчене и все че разполагат с много, но лелки някакви.

# 326
  • Бургас
Ела в Бургас!Сите сме красавици там! Joy
Не знаех,че Алина е толкова дружелюбна.Тя направо като Димитър Общи.Шегувам се,на мен снимките ми харесаха.Толкова са сплотени в Руската дума. Laughing

# 327
Бургас няма да ти свърши работа  Grinning
Знам ли, докато живях там, бях почти 15 кг по-слаба...

Не знаех,че Алина е толкова дружелюбна.Тя направо като Димитър Общи.Шегувам се,на мен снимките ми харесаха.Толкова са сплотени в Руската дума. Laughing
Да, наистина са много сплотени руснаците - трябва да организират семинари и да обучават политици от други страни на такава близост  Flutter

# 328

Laughing Ще кажеш, че е френският парламент Joy

# 329
Още една звездна раздяла - Зейн Малик и Джиджи Хадид са се разделили.

Или им е свършил договора  Mr. Green

Звезди, които не са били достатъчко прецизни в обработване на снимките си за соц. мрежи:
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/beyonce-kim-kardashia … 1302#rlabs=5%20rt$category%20p$6

Общи условия

Активация на акаунт