Звездни компромати - 287 част

• 152 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
...не е качила грам,а килограм,и то няколко. Wink...има странни пропорции,никак не е съразмерна,а и с безумните прически главата и изглежда огромна

# 346
няма как една жена цял живот да е пълна и на 50г да свали 20кг без спорт, само с диета и да изглежда добре. Peace

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 16:52 от Камалия

# 347
Меси е много по-добър от Роналдо, във всичко  Mr. Green

Особено във външен вид.  Mr. Green

# 348
  • Варна
Да, ама при рускините и англичанките прави доста впечатление. Не знам какво лапат, ама стават големи батали след 35.
Значи е време и моята конкурентка Курникова  Crazy да стане 'батал'  Rolling Eyes /каквото и да значи това/
Тези дни ще навърши 35г., ама все си е такава слаба и красива  Crossing Arms ooooh!
Даже по време на кариерата си на тенисистка беше по-едра и пълна, сега е съвсем кльощава  Rolling Eyes
Това са последните й снимки, съвсем пресни  Crazy

Дъщеря ми отслабна с около 5-6 килограма след като спря да се състезава и тренира. След като не помпаш ежедневно мускулите те отслабват. В нейния случай не е за добро, защото с 48 кг. на 168 см. не изглеждаше много добре. Сега качи до 52 кг. и е поносима.

# 349
http://www.vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/ambyr-hyrd-izlygala-ch … ep-ia-bie-6054556

newsm78 Тава ново двайсе ли е, или аз нещо съм изпуснала?

# 350
Сега се замислям, че има и вариант в който полицията е сбъркала и подценила проблема, когато са ги извикали.

Ако е така, нормално е сега да настояват, че не са видели нищо обезпокоително. Те защитават себе си, а не Джони.

# 351
Стара и неточна информация.
Полицията си изми ръцете, че не са разследвали, защото на 21, когато ги е повикала, тя не е пуснала жалба.
Вече има жалба, добави и стари снимки и съобщения между нея и личния му асистент. Чакаме отговор от адвокатката и ПР-ката му.

# 352

Не е ново двайсе.

Новото двайсе е, че онези съобщения уж не били истина:
Oops, those Amber Heard texts to Johnny Depp's assistant mi … t have been real.

# 353
  • bad@ss
15 футболисти с децата си. Направо съм изненадана Суарез какви кукли е направил  Mr. Green И на Стиви Джи са много хубави. И синът на Пирло  Heart Eyes

# 354
  • На топло
На мен ми се струва, че Амбър лъже като дърта циганка.
Красива млада жена, да беше отишла да работи, пак шеще да спечели милиони, но по честен път...
Нормално е адвокатката на Деп да отговори.

# 355
Нищо учудващо и бодигардът и асистентът "да отричат" пред пресата,
Жони им плаща заплати все пак.
Ще е интересно какво ще кажат пред полицията и в съда.

# 356
  • На топло
Както приятелката- съседка от 13 години на Амбър да говори глупости....

# 357
# 358
Както приятелката- съседка от 13 години на Амбър да говори глупости....

Правиш ли разлика между клетвена декларация пред съда и написано ПР изявление пуснато към пресата?  newsm78

# 359
15 футболисти с децата си. Направо съм изненадана Суарез какви кукли е направил  Mr. Green И на Стиви Джи са много хубави. И синът на Пирло  Heart Eyes
и
Не видях името на този с трите русокоси кукли.На Пирло и жена му е красива

Общи условия

Активация на акаунт