Звездни компромати - 287 част

• 150 639
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • USA
Kaква Америка с по 10 деца? Като започнете наизустено да си рецитирате...

2-3 деца при стандартните семейства,Тези,които раждат повече деца(латиносите предимно) за купони и гратис медицинско обслужване,са съвсем различни понятия.

# 706
Наталия Водянова родила петото си дете - момченце, Роман. Явно не само визуално ми напомня на Милянкова  Laughing
Е, на запад имат най-малко по 3 деца, пък тук трето е по изключение. На запад хората по принцип имат големи семейства, за Америка пък да не говорим-там и по 10 деца имат.
Децата на Водянова са много хубавички, а и тя каква фигура има! Малко жени си запазват фигурата след 2 раждания, пък какво остава за 5! Но след като на Наталия не й е проблем, тогава какво?
Какъв запад е Русия, дори не говоря само географски, а и в България има много семейства с по 10 деца, къде ги забравяш?  Mr. Green

# 707
Милянкова също има много добро тяло след ражданията. Peace

# 708
Водянова може да е рускиня, но, доколкото знам, не живее в Русия.
Знам какво говоря, като казвам семейства с по 10 деца. Това е много често срещано в южните щати.

# 709
Шарън Стоун май е от малкото холивудски звезди с естествени зъби. Сигурно има страх от зъболекар.  newsm78

# 710
Зара Ларсън подготвя нещо заедно с Дейвид Гета:
Скрит текст:

Не видях да сте обсъдили новите клюки около Принц Джорджи и Ели Гоулдинг:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 711
Гулдинг е старичка за Джарджи, тази е Хари.  Laughing

# 712
# 713
  • София
Много сладка двойка са принц Хари и тази Ели Гулдинг. Като се обичат да се вземат  Grinning

Вчера покрай Евтим Евтимов ми попадна ето това видео:
https://www.youtube.com/watch?v=WV1kd7iSn70
Този Деян Неделчев онзи откачения Деян Неделчев ли е? И какво се е случило с него емоционално, че да претърпи такава метаморфоза  Tired

# 714

Скоро не беше ставало дума за него  Mr. Green

Отстранили са Шарапова от тениса за две години. Дали това ще е края на кариерата й?

# 715
  • sf
Много сладка двойка са принц Хари и тази Ели Гулдинг. Като се обичат да се вземат  Grinning

Този Деян Неделчев онзи откачения Деян Неделчев ли е? И какво се е случило с него емоционално, че да претърпи такава метаморфоза  Tired
Точно този е. Нямам идея за метаморфозата му.  Rolling Eyes

# 716
Обърках в бързината имената им - Хари дъ Принс Blush

# 717
Водянова може да е рускиня, но, доколкото знам, не живее в Русия.
Знам какво говоря, като казвам семейства с по 10 деца. Това е много често срещано в южните щати.

Е, bible belt-a е друго нещо, там имат по толкова, защото смятат, че не е богоугодно да се пазят. Grinning

# 718

Точно този е. Нямам идея за метаморфозата му.  Rolling Eyes

И мен ме е яд за това момче!

# 719
Рекох да видя каква е тази ферма за сперма #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт