"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Варна
Благодаря за новата тема   Hug
Мисля, че е време сценаристите да разтурят жалкия "харем" на Дани. Той горкия, все и той не знае какво иска (или по-точно коя иска), с едната е, гледа другата. С Галя е, а иска и Рая да му е под ръка, и не, не може да е с друг, още повече по-успешен от него. Жалко, че едва ли ще се озове от двата стола на земята.

# 17
За сетен път се убеждавам, че Йордан и Рая задължително трябва да бъдат заедно. Режисьорът, който Рая доведе е свободно изразяващ се, интелигентен, широко скроен и много сериозен. Как е възможно такъв човек да бъде поставен до тая тиква Рая? Ако решат да го свържат с нея, то образът му ще изпростее и ще се превърне в подобие на Галя. Тя също беше мила, широко скроена и над дребните неща, но ето на какво заприлича покрай двата кърлежа-скучна жена, вечеряща в апартамента си на рождения си ден. Тоя Йордан как не й предложи романтична вечеря или поне той да сготви! Седи като чорбаджи Минчо и  приглажда невъзможната си прическа и се тревожи, че отново друг мъж  застрашително е приближил неговото жалко царство от две кокошки.
Аахахахахах точно ! 😃😃😃

# 18
Запис в новата тема.
Ясно е , че Дани ревнува, а и е комплексиран до безкрай. Безработен, неориентиран, разкъсан между две квартири и две жени , а вади голямо самочувствие.
Надявам се Рая да се използва това момче, а наистина да се съберат, готин е.
А Галя как промени тона изведнъж, успокои се, че няма кой да и пипа Дани ... временно. Mr. Green hahaha

# 19
  • Gotham City
За сетен път се убеждавам, че Йордан и Рая задължително трябва да бъдат заедно. Режисьорът, който Рая доведе е свободно изразяващ се, интелигентен, широко скроен и много сериозен. Как е възможно такъв човек да бъде поставен до тая тиква Рая? Ако решат да го свържат с нея, то образът му ще изпростее и ще се превърне в подобие на Галя. Тя също беше мила, широко скроена и над дребните неща, но ето на какво заприлича покрай двата кърлежа-скучна жена, вечеряща в апартамента си на рождения си ден. Тоя Йордан как не й предложи романтична вечеря или поне той да сготви! Седи като чорбаджи Минчо и  приглажда невъзможната си прическа и се тревожи, че отново друг мъж  застрашително е приближил неговото жалко царство от две кокошки.

Абсолютно!  Дани и Рая са паразити, може би за това не могат да са заедно...

# 20
Режисьорчето как вика на Галя "Ооо, модел.." Дали няма да се харесат?

# 21
  • София
И аз си помислих това. Laughing

# 22
  • И аз не знам къде
Запис. Аз пак не гледах няколко серии,но като чета коментарите все видяни истории.

# 23
Ми дано ,защото този некадърен мързел Дани  и е изпил мозъка.Чуди се как да го дондурка,а той все с претенции за този или онзи и все Рая следи.Освен всичко е и страхливец.Ако беше мъж,щеше да отиде при Рая щом я обича

# 24
  • Sofia
   Благодаря за новата тема! bouquet

И аз намирам Траян за доста секси, макар наистина да изглежда леко недорасъл. Flutter

# 25
  • Viena
Знаете ли как се казва шефката на сервиза,където работи Боби?

# 26
Тоя Слав много ми допадна ,повече от Дани дори.Има си професия момчето ,изглежда читаво.АМа Дани яко ще ревнува.А Галя веднага акъл щяла да даде на Рая какво да направела за да вземела правилното решение.
СИмона си мислех ,че се е поукротила ,ама май нъцки.На мен ли ми се струва или поразвалят образа на Асен ?

# 27
Ми дано ,защото този некадърен мързел Дани  и е изпил мозъка.Чуди се как да го дондурка,а той все с претенции за този или онзи и все Рая следи.Освен всичко е и страхливец.Ако беше мъж,щеше да отиде при Рая щом я обича

# 28
  • somewhere near the sea
Не ми харесва как съвсем нелогично взеха да "изкривяват" образа на Асен. Нали той държеше най-много Симона да ходи на училище и да завърши... И това с уж крадената кола... пубертетска постъпка!

# 29
  • Gotham City
Според мен ще има нещо покрай Слав, нещо няма да му е наред

Общи условия

Активация на акаунт