"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
И на мен ми се струва, че нещо при Слав не е ОК. Още като каза , че може да им бъде и по весело очаквах да извади някакви наркотици Crazy

Тая МишенцетУ едва я издържам.

# 31
Малииииии, ама това Симонче пък много голямо сърце има. Ето го пак влюбено. Олееее ако и на Траян започне да досажда както на Дани и да го тормози-направо ми е жал за него.  Crazy

# 32
  • Дубай
И на мен ми се струва, че нещо при Слав не е ОК. Още като каза , че може да им бъде и по весело очаквах да извади някакви наркотици Crazy

Тая МишенцетУ едва я издържам.
Ужасен писклив глас.
За брата на Явката и аз мисля, че има нещо гнило там.Асен взеха много да го изпростяват.Данката хич нема го коментирам само ще кажа че избива големи комплекси

# 33
  • София
Ауу, на Дани прическата е ужасна. Mr. Green

# 34
  • I Love You 3000
Много ми е интересно сега като изгониха Стелчето, мухляка Дани какво извинение ще има за пред Галя? Simple Smile  Mr. Green  Grinning

# 35
Kaк може Дани да е такъв мрънкалник?  ooooh!

# 36
  • Дубай
Kaк може Дани да е такъв мрънкалник?  ooooh!
Може може, ама много точно му каза на кого се доказва браво

# 37
  • Бургас
На това ла*но Коко няма ли кой да му забие два шамара.

Днес четох, че Дани и Рая имали забежка и извън екрана и даже живяли заедно докато не го хваннала в крачка. А Дани имал 6 годишна дъщеричка.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 22:49 от miss july

# 38
  • Gotham City
Жалък е Данчо, жена не съм чула да мрънка колкото него.

Как го разпали тоя огън Рая бе, с огнехвъргачка ли  Mr. Green

# 39
Цяла серия ни занимаваха с простотиите на Коко  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 40
Аз пък само ще кажа,Теодора много ме дразни,да вземат да я разкарат.

# 41
Явно Рая и в живота си е куртизанка, освен в сериала.

И колко малоумно да спяли 4та на 1 легло, ОМГ, не може ли да легнат ако трябва на земята, или на пейки и дивани?

# 42
  • София
Да вземат да си направят една оргия,хем Дани ще е по-спокоен.То в този сериал всички са баджанаци. hahaha

# 43
И мен Теодора ме дразни. Само кряка като кокошка, танцува по един и същи начин винаги и е безумно инфантилна. Прилича ми на 5 годишно наплашено моме, на което току що са ударили два шамара. Много е изнервяща и неествествено наивна.

# 44
  • София
Дани е такъв комплексар! Направо не го дишам вече! Не знам как Слав не го прати да си ходи с това държане... А на мястото на Рая, след като така демонстративно подари на Галя същия подарък, какъвто е правил и на нея, нямаше да го погледна повече.

Общи условия

Активация на акаунт