"София - Ден и Нощ" - 11

• 81 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Дани е такъв комплексар! Направо не го дишам вече! Не знам как Слав не го прати да си ходи с това държане... А на мястото на Рая, след като така демонстративно подари на Галя същия подарък, какъвто е правил и на нея, нямаше да го погледна повече.
Какво е подарил на Галя? Аз мернах само някаква роза.
Тодорка е наистина голям инфантил и лигла. Особено докато се занимаваше с Марио беше ултратъпа.

# 46
Честно казано си мислех, че Боби наистина е забравил за изгонването на Стела. А то.... толкова събития минаха, а то едва месец минал. Бащата на Теди /заради когото я изгониха/, реално не се раздели със семейството си; Теодора и Марио се събраха, бар/хижа отвориха, разработваха - как за по-малко от месец се разработва, чак Марио казва на Бранко, че ВСЕКИ уикенд има много хора; Тедка пари от татко си иска /пак казвам, че заради него всъщност изгониха Стела, а реално изневярата дори не беше в апартамента/, фирми прехвърляха на два пъти, хижи се купуваха и още и още.... То Лиляна я нямаше две серии, то изведнъж се оказа, че седмица били разделени /по нейни думи - "Толкоз мнооого време"/.  Crazy

# 47
  • София
Дани е такъв комплексар! Направо не го дишам вече! Не знам как Слав не го прати да си ходи с това държане... А на мястото на Рая, след като така демонстративно подари на Галя същия подарък, какъвто е правил и на нея, нямаше да го погледна повече.
Какво е подарил на Галя? Аз мернах само някаква роза.
Тодорка е наистина голям инфантил и лигла. Особено докато се занимаваше с Марио беше ултратъпа.
Диск "нашите песни" или нещо подобно с тяхна снимка. Рая каза, че като са били заедно и на нея и е подарил същия подарък, плюс това и песните били абсолютно същите. А той тъпака не й го подари, докато бяха само двамата поне, а пред всички.

# 48
Снощи не гледах, но сега разбирам за подаръка на Йордан. Много скъп подарък, сигурно е останал без пари.

# 49
Снощи не гледах, но сега разбирам за подаръка на Йордан. Много скъп подарък, сигурно е останал без пари.
Много, много скъп - взел е празен диск, копирал е песните от лаптопа си /при това готови от предното им селектиране за диска за Рая/ и мацнал за обложка тяхна снимка  ooooh!. А да не забравим и розата, най-вероятно откъсната от градинката пред блока  Laughing. Че то другото момче дето не и е никакво и я познава от часове, направи къде, къде по-приятна изненада с тези фойерверки  Peace

# 50
2лв подарък, евала.

И Боби можеше поне да събуди Стела преди това, а не така да влизат.

# 51
  • Gotham City
За мен още от началото е пълно безумие да гонят Стела, защото е в конфликт с Теда, ама Боби нали най-демонстративно харесва повече Теда от Стела и си я изгони...Пълно безумие, и двете правиха скандали и конфликти, да не казвам, че Теда е в пъти по-голям дразнител, защото не пропуска възможност да се заяжда, да обижда, докато Стела просто я игнорира, от сума време насам.

И съм съгласна със Стела, да даде и месец предизвестие, но можеше да и каже "така и така, утре идват на оглед за стаята ти, да го имаш предвид" и готово ooooh!

# 52
Запис в новата тема.  Hug
Режисьорчето как вика на Галя "Ооо, модел.." Дали няма да се харесат?
И аз си помислих това. Laughing
bowuu

# 53
  • София
За мен още от началото е пълно безумие да гонят Стела, защото е в конфликт с Теда, ама Боби нали най-демонстративно харесва повече Теда от Стела и си я изгони...Пълно безумие, и двете правиха скандали и конфликти, да не казвам, че Теда е в пъти по-голям дразнител, защото не пропуска възможност да се заяжда, да обижда, докато Стела просто я игнорира, от сума време насам.

И съм съгласна със Стела, да даде и месец предизвестие, но можеше да и каже "така и така, утре идват на оглед за стаята ти, да го имаш предвид" и готово ooooh!
Подкрепям! PeaceТеодора прави драми едва ли не от всичко и се държи супер инфантилно,от безсилие започва да обижда Стела,защото тя винаги е един ход преди нея.Боби обича да се застъпва за някакви слабоумни лигли като Теодора и Лиляна.Изобщо не беше редно да нахълтва така при Стела без предупреждение.

# 54
Aз не бих си наела стая от хазяин, който влита с непознати в личната собственост на наемателите си.  Rolling Eyes

# 55
Яд ме е, че изтървах епизода вчера... Ще гледам малко по-късно, явно Дани пак се е изцепил Wink Жалък ми е

# 56
  • Gotham City
Aз не бих си наела стая от хазяин, който влита с непознати в личната собственост на наемателите си.  Rolling Eyes

И аз...утре може и при мен така да нахълта

# 57

И аз, на мястото на онова момиче повече няма да се върна там.

# 58
На мен най-неприятна ми е Теди. Стела дори ми е симпатична на моменти, докато това врескало не го търпя. Добре, че ги разделиха с Марио, защото в комбинация не се издържаше. А на Мишето да и се забрани със закон да говори и да ходи с вързана коса! София ме дразни понякога и то много, но ми е най-търпима от ужасните жени в този бардак. Иначе и аз не виждам как татуистът ще си падне по нея. Някак са различна категория.

# 59
Да, Теди е най - писклива и неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт