"София - Ден и Нощ" - 11

• 81 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Хъмммм...и на мен много ми се чини, че в четириъгълника Галя-Йордан/кой го измисли това, много ми е смешно  Laughing/-Рая-Слав, ще си омешат капите  Wink. Ако има някаква логика в сценаристката мисъл, то тази изненада с фойеверките за Галя не е току-така. Слав можеше Рая да омае с някаква изненада, нали все пак я сваля и тя му се опъва, пък сега го потърси първа. Но за логика тук конкретно е трудно да се говори, така че ще ми е интересно как ще се развият нещата при тях.
Дразнещо е, че Асен се опитват да го о***ат, като до вчера му изписваха вежди  Close.
Другите са ми толкова банални вече със всичките им простотии, че даже не ми се коментират.

# 61
  • Бургас
Сценаристите да се понапънат малко и да измислят нещо интересно. Това, което се случва в сериала досега е само да въртят актьорите кой с кого да си ляга. Извън това няма никакво развитие в персонажите.

# 62
Хахаха, сега се замислих, дали Галя няма да намери "случайно" диска на Рая с "Нашите песни"  Laughing

# 63
Аз ако съм като Рая щях направо са си кажа и да го направя на нищо Дани. Хич не я разбирам защо мълчи?!?

Дани е голям дразнител. Правилно ли чух, че се чуди как ще си легне като знае, че Рая ще си легне със Слав? Това при условие, че той си ляга с Галя? Нещо не му схващам безумната логика  ooooh!

# 64
  • Gotham City
Данчо се държи все едно в Ню Йорк е живял до сега, а не в Лом.Ама покрива му капел, ама не знам си какво, ама не знам си що...

# 65
  • I Love You 3000
Хора видяхте ли я тая сценааа - Четиримката легнали на едно легло и Йордан гушнал Рая  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked   Ееее това надмина всяка фантастика  Joy Joy Joy

# 66
А физиономията на Галя беше безценна  Mr. Green Laughing

# 67
  • Gotham City
Физиономията на Галя беше абсолютно логична.

Аз не разбирам, защо не са легнали Слав, Рая, Галя, Дани, двете момичета в средата = всички доволни

# 68
  • Sofia
Аз не разбирам, защо не са легнали Слав, Рая, Галя, Дани, двете момичета в средата = всички доволни

За да им се получи сценката на сценаристите. Mr. Green

# 69
  • I Love You 3000

......

А, аз не разбирам какви са тия мъже? Защо изобщо им трябваше да лягат на леглото? Не можеше да легнат на онези скамейки дето стояха вчера или на земята , или в стаята дето течеше. Егати  кавалерите. То е ясно , че Йордан (браво на този, който го прекръсти Mr. Green) е пълен мухляк , но този български "Скорсезе" приличаше на човек.

# 70
  • Варна
Парички за наркотички  Joy

# 71
Как бяха легнали, че изпуснах?

# 72

Слав, Рая, Дани, Галя. Дани гушнал сладко, сладко Рая, а другите се чудят какво става.  Rolling Eyes

# 73

Слав, Рая, Йордан   Laughing /преметнал ръка през Рая  Mr. Green/ и Галя.

# 74
  • I Love You 3000

"Скорсезето" до стената , по средата Йордан прегърнал Рая на лъжица и с гръб към Галя , която си беше чисто на ръба. Въобще сцена за .......... няма такъв жанр филм , в който да включиш тази абсурдна картинка ooooh!

Едит: Само на мен ли Траян ми изглежда по-млад от Явор?

Общи условия

Активация на акаунт