"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 109
  • 739
  •   1
Отговори
# 705

Малко преиграват с нея. Все пак като ПР на голяма дискотека, каквато изкарват тази, би трябвало да има достатъчно пари, за да си позволи поне една боксониерка. Какво само обикаля от къща на къща.

И аз това казвам!

Иначе и аз харесвам Стела.

А относно реалити сериал, наистина го рекламираха като такъв, но реално не е.

# 706
Какво в крайна сметка се случи със Стела? Не гледах.
Момчетата искаха да им прави стриптийз ,тя се разрева, грабна си раницата и изтича навънка.Отиде при Маргото и се извини,сега пак ще живее при нея.

Аха, ясно. Мерси.

# 707
  • somewhere near the sea
Аз въпреки всичко харесвам Стела и продължавам да мисля,че тя е един от най-положителните образи в целия сериал
Би ли пояснила с какво е един от НАЙ- положителните образи newsm78

# 708
  • София
Надя е егати истеричната лигла, Митко как я изтърпя не знам, аз сигурно щях да й фрасна един плесник.

# 709
Много добре изигра истерията. Браво!  Simple Smile

# 710
ей хем се ядосвам на Симона че се държи така с Асен и се разделиха хем се радвам че се разделиха защото тя него заслужава той заслужава нещо повече от Симона.

# 711
Надя откъде извади толкова силно,така дълго да крещи? Малка, а как вика. Леле.
Боби се оплете, ама пуста слабост мъжка. Сега да видим как Лилето ще го посрещне.

# 712
Много добре изигра истерията. Браво!  Simple Smile

Сцената беше все едно аз съм яхнала метлата, а мъжът ми се чуди какво да ме прави  Laughing
Само че е обратно - той излиза от вкъщи и се прибира няколко часа по-късно, с надеждата да съм се успокоила.
Извън аналогиите, я разбирам. Емоциите надделяват над разума, когато има насилие над дете и ти знаеш, че не можеш да го върнеш там.

# 713
  • somewhere near the sea
Хора, какво стана със сланината, на която се упражняваше Миро и която Коки изяде?

# 714
  • I Love You 3000
Надя откъде извади толкова силно,така дълго да крещи? Малка, а как вика. Леле.
.....................

Как крещи? То това нищо не е. Аз я гледах в Съдбите първо. Значи много рядко съм ги гледала и след 5 минути забравям какво съм гледала. Но тази Надя(актрисата) направи такава роля там, че като се появи тука не можах да я възприема толкова тиха и що годе нормална.
Там какви крясъци и истерии му дръпна  ooooh! - не е истина. Играеше го една луда , която направила спонтанен аборт и не може вече да има деца, а 16 годишната й сестра родила. И Надя почна да се грижи за това дете и да си въобразява , че тя му е майка. Та го отвлече и там едни истерии и кризи. Направо пълен хорър филм изигра!

# 715
Аз я гледах в Съдбите първо. Значи много рядко съм ги гледала и след 5 минути забравям какво съм гледала. Но тази Надя(актрисата) направи такава роля там, че като се появи тука не можах да я възприема толкова тиха и що годе нормална.
Там какви крясъци и истерии му дръпна  ooooh! - не е истина. Играеше го една луда , която направила спонтанен аборт и не може вече да има деца, а 16 годишната й сестра родила. И Надя почна да се грижи за това дете и да си въобразява , че тя му е майка. Та го отвлече и там едни истерии и кризи. Направо пълен хорър филм изигра!

Въх!  Crazy Вярно, че е същата актриса. Да, много психарски беше онзи епизод.  Crazy

# 716
Хора, какво стана със сланината, на която се упражняваше Миро и която Коки изяде?
Ами ти сама си отговори... Единия идиот я татуира, а другия я изяде. После най-вероятно я е изакал... Rolling Eyes

Аз я гледах в Съдбите първо. Значи много рядко съм ги гледала и след 5 минути забравям какво съм гледала. Но тази Надя(актрисата) направи такава роля там, че като се появи тука не можах да я възприема толкова тиха и що годе нормална.

Въх!  Crazy Вярно, че е същата актриса. Да, много психарски беше онзи епизод.  Crazy
Помня епизода, но не и актрисата. Тя ли е наистина?

# 717
  • Sofia
Помня епизода, но не и актрисата. Тя ли е наистина?

Да, със сигурност. Peace

# 718
  • I Love You 3000
http://www.vbox7.com/play:e28529e778

Ето я. И там, между другото, не им мият косите. Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 23:36 от Chris_Ch

# 719
Тъп епизод беше.

Дали няма да разкарат Надя от филма?

Абе чудя се.... За какво Лили се върна при Боби? Така хубаво му ги каза нещата, такова правилно решение взе и накрая пак цъфна по гащи. Асен и той що тича та се моли на Симонка? И тя така ги извъртя нещата, хем беше виновна, хем Асен се извинява. "Обожавам" такива хора в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт