"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 104
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
http://www.vbox7.com/play:e28529e778

Ето я. И там, между другото, не им мият косите. Mr. Green

Отдава й се. И визуално са я направили баш душевно болна. Grinning

# 721
  • I Love You 3000
Тази Теодора, кога дойде пък кога й станаха приятели, че да им вдига скандали. Ми нормално е да не знаят кога й е РД-то, при положение , че не е минала и година от както ги познава. Те даже и 6 месеца дали има? Че едва ли не , кой знае какво е станало. Ония ден дойде от Бургас, никой не я познаваше, на никой никаква не е. Просто явно сценаристите пак се чудят как да я съберат с Марко (извинявам се ама на мен по ми стой да му викам Марко), че да я дават и нея. Тя ми е най - безполезния образ.

Mother of PrincesS , аз като я видях Лилито и особено как го посрещна си помислих: Тя така надали се е отказала от бебе. Пък не само тя, ами и майката. И както си дават съвети. Дали не му е напукала презервативите на Бобито?  newsm78 Че то друго яче няма как да си набави бебе от него.  Mr. Green Все пак е сериал и това очаквам по някое време.

wdv, мани мани. Тази трябваше да учи в НАТФИЗ. На Коко по не му се отдава.

# 722
Не съм гледала епизода и не знам за какво точно иде реч, но мисля че Теодора празнува един рожден ден точно при нанасянето си в квартирата... newsm78

# 723
Да махат и Теди и Надя, няма да ми липсват. Simple Smile

Наистина Лили с какъв акъл пак отиде при Боби, и аз се чудя.. ooooh! ooooh!

# 724
  • София
Аз се чудя как точно накрая след цялото състезание на Митко и Коко , ще се окаже ,че не са спечелили кола реално , или са изтрили там където пише Не изтривай :Д и ще направят така ,че не печелят. Иначе Надя беше права!! Митко го е страх от отговорност и затова така се държи. Как пък Надя веднага се изнесе и той на секундата реши да си прави тъпунгерски състезания с идиота Коко и грам не му дреме за нея..

# 725

Според мен ,въпреки визията си/не е грозна,има хубаво тяло/ ,тя е жена без самочувствие и характер.За това се страхува да сложи край на тази безперспективна връзка с този мъж на години,който се интересува от купони и живее с банда младежи.Глупава жена,Боби е един търтей,да имаш автосервиз,разработен ,да го загубиш и после да се върнеш пак там ,но на заплата,трябва да си много глупав.Тя се е вкопчила в него като ,че ло е последният който и обръща внимание.
Една независима,жена,която е със самочувствие и има гордост,отдавна да е забравила за този Мечо.
Снощи ми се видя ,че Боби е пуснал огромен корем newsm78

# 726
  • Sofia
   Напоследък ми се случва все на Боби да налитам – в "Пирогов", в магазин "Метро", ... Mr. Green Между другото, много е висок. На корема му не обърнах внимание, значи може би не е толкова голям. Thinking

# 727
  • Варна

Според мен ,въпреки визията си/не е грозна,има хубаво тяло/ ,тя е жена без самочувствие и характер.За това се страхува да сложи край на тази безперспективна връзка с този мъж на години,който се интересува от купони и живее с банда младежи.Глупава жена,Боби е един търтей,да имаш автосервиз,разработен ,да го загубиш и после да се върнеш пак там ,но на заплата,трябва да си много глупав.Тя се е вкопчила в него като ,че ло е последният който и обръща внимание.
Една независима,жена,която е със самочувствие и има гордост,отдавна да е забравила за този Мечо.
Снощи ми се видя ,че Боби е пуснал огромен корем newsm78
+1.  Peace Не бях се замисляла досега защо Лили се е закачила за Боби, в крайна сметка не виждам какво бъдеще вижда тя с него.

# 728
  • somewhere near the sea
Може наистина да го обича. Любовта понякога е нелогична.

# 729
  • ГО
Понеже май няма тема за "Съдби на кръстопът", да си изкажа възмущението.
В снощния епизод, едната героиня е играла и друг път. Няма лошо във възстановките и сценките, ама започнаха да повтарят актьорите, а това е дразнещо.

# 730
  • Gotham City
Има, има, ама не се сещат много да пишат в нея

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742703;topicrefid=4

# 731
Надя беше в правото си да се сърди.Митко трябваше да говори с нея и след това със социалните.Личи си,че го е страх от тази отговорност,щом постоянно иска да я закара при родителите и.  Whistling Аз ако бях и минута нямаше да седя при него.Не беше честно спрямо Надя,а за сестра и да не говорим.  Naughty

# 732
  • Sofia
   Че то, кой няма да го хване страх? Laughing И на мен да ми натресат като гръм от ясно небе дете, за което трябва да се грижа, и на мен ще ми се изправи косата...

# 733
Аз пък съм на мнение,че Митко постъпва доста логично. Реално действията, които МишенцетУ извършва са незаконни.

# 734
Колкото и да ми е тъжно за малката, има си закони и като нищо могат да арестуват човек за подобно нещо. Ако не се спазваха всеки можеше да си вземе нечие дете и да си мисли, че го спасява.
Ясно беше, че Надя няма право, просто използваха случая да вкарат малко интрига във връзката им, че нещо много безоблачна беше напоследък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт