"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
При Григор и Стела нещата тъкмо се бяха наредили, той напусна семейството си, тя отиде да живее при него. Той беше направил вечеря и я чакаше, а Стела беше с Маргото навън, тогава Марго взе да и обяснява, как Григор искал да я държи изкъсо, да я командва, така правили по възрастните и влиятелни мъже, тя ги знаела...някакви такива неща, нави шушоните на Стела. И когато се прибра, той беше ядосан, че я чака да вечерят, да са си заедно, а Стела е предпочела да е с Марго, вместо с него и от там започнаха кавгите им... Стела си спомни думите на Марго и реши, че Григор няма да и казва какво да прави, а както казахте ако тя беше направила нещо за него, можеше и да не се развият така нещата между тях. Но Стела реши да се прави на самостоятелна и да показва, че Марго е по важна за нея и на Григор му писна, само той да прави компромиси.... Той може с лека ръка да зареже жена си и дъщеря си, да се скара с родната щерка, заради Стела, а тя неможе да му отдели време, да вечерят, да отидат на почивка....
После срещна някакъв и набързо преспа с него, че тръгна и в общежитието му да живее...
Сама си е виновна, изобщо не я и съжалявам...да е мислила...спи с тоя и ония и после се оплаква и ходи да реве.

# 691
После пак някой ще каже, че американците са тъпи, но все повече ги настигаме, поне в това отношение
Скрит текст:
Били пояснила какво общо имат американците и Галя която е участвала в Съдби на кръстопът ?
 newsm78 Rolling Eyes

# 692
  • SF
На Боби как му се лепят и натискат всички момичета, сякаш е магнит за жените.
Помните ли Лили как му нападаше офиса в сервизчето и си сваляше сутиените. Сега от всички момчета във фитнеса барманката спря око на Боби - огромна непривлекателна безхарактерна костенурка.
Сега Лили пак ще го направи луд - "тръгвам си, връщам се, ти ме изпращай и посрещай". И той "Ами сега като се замисля, май наистина е по-добре така."

# 693
  • Gotham City
После пак някой ще каже, че американците са тъпи, но все повече ги настигаме, поне в това отношение
Скрит текст:
Били пояснила какво общо имат американците и Галя която е участвала в Съдби на кръстопът ?
 newsm78 Rolling Eyes

Сравнението е примерно, защото всички казват колко тъпи са американците, в случая съм публикувала снимка, на която българска девойка не показва повече интелект от тях, бясна, защото "ГАЛЯ" била в Съдбите, но под друго име. Дали в главата и не се върти, че "Галя" е серийна използвачка и крадла на мъже, само си сменя самоличността?? Никога няма да узнаем, глупавото момиче, не знае, че в съдбите и в София-та са актьори.

# 694
Не ми е жал за Стела.
Имаше шанс с Григор да излезе от калта, тя не пожела.
Всеки си носи кръста.

А след като Боби спа с Мими, стори ли ми се или Лиляна цъфна от някъде?!

Тая винаги пониква....

Joy Joy Joy Joy

# 695
Скрит текст:
 newsm78 Rolling Eyes

Сравнението е примерно, защото всички казват колко тъпи са американците, в случая съм публикувала снимка, на която българска девойка не показва повече интелект от тях, бясна, защото "ГАЛЯ" била в Съдбите, но под друго име. Дали в главата и не се върти, че "Галя" е серийна използвачка и крадла на мъже, само си сменя самоличността?? Никога няма да узнаем, глупавото момиче, не знае, че в съдбите и в София-та са актьори.
Сега схванах .
Тъкмо щях да те нахокам , че ти си си помислила защо аджеба Галя е и в съдби на кръстопът .. hahaha Joy

# 696
  • Gotham City
Аз за това така подробно обясних, защото се потресох от девойката, мислех да и напиша коментар, ама то като е глупаво, трябва с картинки да му се обяснява и се отказах Rolling Eyes

Много е несъразмерно това момиче
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13502008_138853897 … 0&oe=5836C6A2

# 697
Във ФБ са мн зле, постоянно някой си мисли, че всичко е реално и че това им е живота на хората.

# 698
Във ФБ са мн зле, постоянно някой си мисли, че всичко е реално и че това им е живота на хората.

Защото постват снимки в страницата и коментари все едно са истински хора в реалния живот.

Пример:

Еха, само в общежитие не бях живяла до сега. Малко студентски живот няма да ми навреди Simple Smile Стела

И коментар отдолу:

Aman Ot Glamavi nqma strashno stelche :3
София - Ден и Нощ Според мен, ще е супер купон Simple Smile

И аз в началото си мислех ,че е реално  ooooh! Whistling

# 699
Тъпо е да пишат все едно е реално и някои наистина се връзват.Аз за това и не ги чета там ,то да те хване яд напр ooooh!аво

# 700
Еми те преди да започне го рекламираха като реалити и аз си помислих, че ходят участниците с камери и ще гледаме живота и ежедневито им, когато започна сериала гледах първата серия и ми стана ясно, че са по сценарии и спрях да го гледам, тъй като очаквах наистина реалити и реални хора, а не сериал сниман с 1 камера. Сетих се за хванати в изневяра, където отначало го представяха, че е реално снимано с техники, детективи, накрая си признаха, че използват актьори и сигурно измислени ситуации. След като приех идеята, че това си е просто сериал с актьори, а не реалния им живот, започнах отново да го гледам. Всъщност незнам защо го наричат реалити сериал...

# 701
Какво в крайна сметка се случи със Стела? Не гледах.

# 702
  • София

Избяга разплакана и се върна при Маргото

Аз въпреки всичко харесвам Стела и продължавам да мисля,че тя е един от най-положителните образи в целия сериал

# 703
  • София
Момчетата искаха да им прави стриптийз ,тя се разрева, грабна си раницата и изтича навънка.Отиде при Маргото и се извини,сега пак ще живее при нея.

# 704
Бяха си планирали оргия, танцът беше само началото.
Но тя се усети навреме.

Малко преиграват с нея. Все пак като ПР на голяма дискотека, каквато изкарват тази, би трябвало да има достатъчно пари, за да си позволи поне една боксониерка. Какво само обикаля от къща на къща.

Общи условия

Активация на акаунт