"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Ами на Мишиту майка и  и баща и мож да са бели, но на туй дете баща му мож да е мангал, и да му е по силен гена и затуй да е черничко
А Стелчето  сигур ще го изплющят жестоко в нощта...

# 676
  • I Love You 3000
Какво стана със Стела, че изтървах?

# 677
Не ми е жал за Стела.
Имаше шанс с Григор да излезе от калта, тя не пожела.
Всеки си носи кръста.

А след като Боби спа с Мими, стори ли ми се или Лиляна цъфна от някъде?!

# 678
  • Gotham City
Не ми е жал за Стела.
Всеки си носи кръста.

Тая винаги пониква....

За мен пък, връзката с Григор не беше излизане от калта, той се държеше като собственик с нея

# 679
А бе това дето са го избрали за сестра на Мишито, много ми прилича на цигане, някак не се връзва предвид, че родата и не са такива  Rolling Eyes
Днес не гледах ама до колкото помня тя и биологичната майка на МишитУ не беше особено бяла сякаш Whistling

# 680
  • Sofia
За мен пък, връзката с Григор не беше излизане от калта, той се държеше като собственик с нея

Не съм забелязала. Дори беше твърде либерален с нея, по мое мнение.

# 681
Много ми е гадно като МишитУ и Митака се карат. Наистина сладка двойка са, стига да не се лигавят много много  Flutter

# 682
Не ми е жал за Стела.
Всеки си носи кръста.

И аз това си помислих,да имаш този шанс и да се правиш на независима и да го плопилееш....

# 683
  • Gotham City
После пак някой ще каже, че американците са тъпи, но все повече ги настигаме, поне в това отношение
Скрит текст:

# 684
Хах даа,Лилиту чакаше Боби в стаята му по халатче.  ooooh! Няма отърване.
И на мен не ми е жал за Стела.   Naughty  Търси си го вече.

# 685
  • ГО
Супер тъпо беше Боби, като каза, че отива при Мими, за да спре да мисли за Лили.  ooooh!

За Стела и на мен не ми е жал. Имаше шанс с Григор и ако беше толкова умела и умна, щеше да извлече само дивиденти от него, ама нееее - трябваше да се покаже колко е самостоятелна и как си ляга с всеки срещнат. Даже изръси, че тоя, снощният, бил всичко, което Григор не е.  Tired

Добре си починахме от малоумния Коко, ама подозирам, че ще се завърне със страшна сила  Sick

# 686
На мен пък ми стана много криво за Стела. Каквато и да е - НЕ значи НЕ, по дяволите! Щом някои жени не го разбират, какво остава за такива надъхани пикльовци, които си мислят, че щом жената е правила нещо с някой и за някой, то тя е длъжна да го направи и за тях!?!? И чак пък да си го е търсела? Нито е флиртувала с тях, нито нищо, напротив, даже им изчисти стаята... Просто грешно прецени човек, който познава от скоро и се предовери.
А Григор наистина се държеше собственически - напусни работа, не излизай с Марго, не се прибирай късно.... ?
МишетУ и Митака са ми любима двойка, сладурски са ми. А в днешния епизод дори не ме подразни гласа и тона на МишетУ , звучеше ми доста по-нормално от преди.
Лиляна или е малоумна, или е някаква безгранична мечтателка. Боби ясно й каза вече, че деца не иска, показа й го дори, а тя нашата пак си знае нейното, мисли си, че заради нея той ще си преобърне света на 360 градуса? Айде бе... Новата от фитнеса ми е противна, много противна, повече дори от Лиляна... Гнусна ми е чак.
Дани, Галя, Рая, даже не искам да ги коментирам, ужасни и тримата

# 687
  • ГО
Нямах предвид конкретната ситуация, а цялостната. Разбира се, че никоя жена не заслужава подобно отношение, но грешно взетите решения, едно след друго, доведоха до там, да се окаже в тази стая с гнусните младежи. Това имах предвид.
Относно Григор - още в първата им вечер на съвместно съжителство, Стела се прибра много късно и това го ядоса. Той беше приготвил масата и я чакаше. Не можеше ли Стела да се прибере на време и да бъде с мъжа си, който напусна семейство и дом заради нея? Как не й трепна, как не пожела тя да сготви нещо и да го изненада?
След това натрисането на Маргото и детето й във всяко възможно време, вместо да се поинтересува какво иска той, къде иска да отидат заедно, не да настоява да ходят на зоопарка с Маргото и малкия.
Просто беше нереална цялата случка.
За работата - кой нормален мъж иска приятелката му да работи само нощем, в дискотека, с куп пияни мъже, още повече, че си я знае що за стока е?
Още повече, че можеше да я крие и да не иска да ходи никъде с нея, да си я ч.ка само и това е, а той искаше да я запознае с приятелите си, да води по екскурзии и т.н. а тя - джвака дъвка пренебрежимо на масата, докато той е с приятелите си. Каквито и да са - малко уважение можеше да прояви.

Не искам да звучи, като оправдание за държанието на Григор, но го разбирам.

Стела абсолютно нищо не направи за него. По какъв начин му показа тя, че го обича и иска да е с него?

# 688
Стела трябваше да си тръгне още като разбра,че живеят тримата в стаята, а дори не знам с кой акъл изобщо отиде. То не бяха женени мъже,Мариовци,мулати,музиканти.... В този смисъл казах, че си го търси. От една неприятност на друга и все по-големи каши забърква.   ooooh!

# 689
Сценаристите развалиха образите на всички.Поне не дават дразнещия Коко толкова често,че не мога да му гледам простотията.
Не ми е жал за Стела ,като се прави на много велика ...Всеки си намира майстора.Как пък не й стигна акъла,че заведе гаджето си в квартирата на червенокоска.И аз да съм и аз ще полудея като нея.
Дано това е краят на Лили.То това нейното лигавене не мгоа да го понасям.Особено като се изцепи с ''Мечоооо''  hahaha #2gunfire Направо ад.
Боби се чудя няма ли да напуска вече тоя сервиз.Уж заведение има ,тръгнал да бачка на някаква куку лелка.То не сса давали кръчмето отдавна.На самотек ли е ? newsm78
И Галя и Рая ме дразнят адски много. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт